​Så jävla orättvis, så jävla skev.

Att USA i princip har skapat hela daesh, att sydafrika hade kunnat ha så faaaakking mycket bättre än vad dom har. Fattigdomen hade inte varit så extrem, föräldralösa barn som bor på en soptipp, i en slumm hade kanske inte existerat. Om inte denna värld hade varit så jävla skev, allt handlar om pengar. Stor summa pengar och billig arbetskraft. Jag bokstavligt talat SPYR, så jävla skevt.

Men någonstans inom mig, vill jag tro att det är så världen är, det är liksom bestämt så. Jag tror verkligen att allt har en mening, men detta? Finns fan inget gott, inte en gnista glädje, INGET för att jag vill tro att detta har en mening.

Det är så jävla viktigt att vi värnar om vår jord, Vi Har liksom inte tillhört den från början. Nu förstör vi, vi förstör så jävla mycket. Vi måste värna om djur och natur. Det är ju en stor faktor till hur världen idag ser ut. Översvämningar, torka och extrema oväder. Fy fan.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Fy faaan. Jag hatar mig själv just nu. Jag har samlat på mig så jääävla mycket i skolan så det finns inte.

Min pluggmotivation har varit EXTREMT ineffektiv. Jag har SÅ mycket att göra.

Och detta stressar mig så galet. Men mitt i all denna stress så finns det något inom mig som säger ´´fy fan, fy fan vad jävla skönt. Tänk när du är klar med allt detta´´Och detta är så jävla motiverande. Jag har ett mål. Fram tills vecka 7 så skall jag vara klar med ALLT. För då är det nämligen lov, sedan efter det tre veckors praktik. Jag saknar förra året. Jag hade världens bästa praktikplats som jag hoppas får komma tillbaka till. Sedan presterade jag enormt bra i skolan. Jag ska tillbaka dit. Jag har bara varit väldigt upptagen med att verkligen hitta mig själv. Och det gjorde jag, år 2015. Så jävla nöjd med det. Jag vet precis vem jag vill vara, och skall vara. 

Sitter och lyssnar på skön svensk musik. Så som Lorentz & sakarias och daniel adams ray, dricker te och skall snart till skolan. Blir ingen frukost för min del idag då jag vaknade med EXTREMT ont i halsen. Så sjukanmälde mig faktiskt första lektionen idag. Så nu skall jag till skolan och ha bild i 180 minuter. Skall bli skönt.  Måste även förklara för min lärare varför det är och kommer bli lite guppigt i min frånvaro. Hoppas hon har förståelse, för detta är inget som jag själv har valt. Måste till skolan imorgon ca två timmar. Sedan får jag sjukanmäla mig och åka hem, dricka te och plugga. Såklart. Jag skall prestera så jävla bra nu med ALLA mina inlämningar. Har så bra lärare som faktiskt fattar att en sen inlämning inte ALLS påverkar betyget. Känns otroligt skönt. 

Jag hoppas att fina ni mår bra och får ha en fortsatt bra vecka. 

Puss och kram på er!!

Likes

Comments

Vet ni vad? Det är så JÄÄÄVLA viktigt att tro på sig själv. Fyfan.

Jag har aldrig riktigt gjort det. När jag var lite gick jag helt min egen väg, jag ´´stack ut´´. Jag är uppvuxen i ett ´´finare´´område där allt är skall vara så perfekt som möjligt. Usch och fy säger jag bara. Dyfan helt ärligt, hur roligt tror ni dessa familjer har det? Alla barn jag vuxit upp med har alltid följt den lilla norm som finns, man kan inte göra si och så.

Förfan, gör grejer, ångra, lär dig? Deras föräldrar har varit lika jävla dömande som de själva var. Jag spyr, ärligt. Eftersom att jag ´stack ut´kollade folk alltid snett på mig, det blev ofta så att jag hamnade i killgängen, Eftersom det är vuxna människor som intalat sina egna barn att si och så är fel så blev det så. Så jävla trist. Och ärligt vad fan är det för päron man har? Mina var också så, till en viss del. Men eftersom jag valde att gå en egen väg så blev mitt beteende mer ´acceptabelt´. Mm svårt att förklara.

Men detta gjorde att jag tvivlade på mig själv, jag blev osäker. Kände mig utstött eftersom att jag inte fick vara med de andra tjejerna bara för att jag var lite vild. Heeeelt.

Men fan vad jag har växt, jag är så jävla stolt över mig själv. Jag behöver inte någons stöd, jag kan klarar mig på egen hand. Jag har lärt mig det. Mina vänner finns där, oavsett vad jag väljer att göra. Hoppas jag.

Jag har planer på att så fort jag har tagit studenten ska jag flytta. Antingen lite närmare Göteborg, eller stockholm. Lära nya själar, som är som MIG för det finns ingen utav mina vänner som förstår mitt sätt att tänka, det finns ingen som har riktigt samma hobby som mig. Men det är helt okej, för dom förstår mig. Det är viktigt. Men man skall ha roligt med, och mina vänner har gått från att inte bry sig ett jack shit om vad människor tycker om dom, till att bry sig så jääävla mycket att dom inte vill hitta på saker. Snälla, bli aldrig som dom, året är 2016. Faaan trötta människor. Jag skall flytta så FORT jag bara kan.

Vet inte om det var en enda grej som hängde ihop i denna text. Men skönt att ha skrivit i alla fall. Nu skall jag plugga och sedan ta tummen ur röven och träna. Usch måste ta tag i det nu.

Kram på er.

Likes

Comments

​Godmorgon fina underbara ni! Hur är det med er?

Med mig är det bra. Sitter och dricker te, försöker plugga. Men trillar hela tiden ifrån med mina tankar som snurrar. Jag blir tokig! MÅSTE plugga, har så sjuuuukt mycket som skall lämnas in och läsas igenom, läsa är väl inte det svåra. Mer skriva, söka fakta, hamna på en annan sida sen sitter man där. Nä nu måste jag skärpa mig!

Likes

Comments

​Detta är SÅ avkopplande. Att kunna skriva vad faaaakk jag vill, utan att någon jag känner kommenterar,ser eller bara lägger sig i. Det är så synd att man skall behöva känna såhär men faaan, så relevant. Folk lägger sig i för mycket i andras liv, eller snarare i folks VAL. Folk bryr sig för mycket med, ja här skulle man tro att jag passar att kategorisera in, men icke. Jag är så jävla orädd, jag gör vad jag vill. I princip, skiter i vad folk tycker om mig. Så länge jag har mina trogna vänner. Då kan jag göra vad faan jag vill. Detta visar sig ofta vara positivt då detta leder till ganska galna handlingar i mitt liv. Speciellt på fyllor. 

Nog om det, vill så gärna presentera mig, visa vem jag är! För jag är stolt över mig själv, vill lära andra, vill lära mig. Ni får gärna lära mig. Men det är så svårt att kunna presentera sig. När jag inte kan. Än iallafall.

Haha, nej men ja, kanske senare presenterar mig, visar hur jag ser ut. Men det är ju inte det detta skall handla om. 

Likes

Comments

​Haha, okej helt ärligt. Kom faktiskt inte på något bra namn till denna blogg då jag vill vara anonym. Känns så fakking fånigt då dels för att jag sitter här och skriver, och inte vill utge mig för vem jag är. Men kan skriva lite om mig. 

Jag vet inte vart jag skall börja. Jag är en extremt glad person som har gaaalet mycket tankar som snurrar i mitt huvud. Lever med ett extremt civilkurage, är verkligen INTE rädd för att säga ifrån/ ta en konflikt när jag faktiskt tycker att en/flera person/personer utför handlingar som jag inte accepterar. Är trött på det patriarkala samhället MEN jag utnyttjar det så mycket jag bara kan, trött på sexism, rasism, homofobi. Att detta ens existerar? Det är heeeelt. Är sjukt taggad att starta denna blogg, hoppas jag får läsare, trogna. Som kanske till och med kan relatera till det jag skriver. Vet inte riktigt vad jag skall kalla mig, introvert eller extrovert. Lite svårt. Får göra lite tester och se, kanske inte är och lita på. Men men.

Detta kommer absolut inte vara en blogg där jag kommer skriva trötta inlägg om depression, obs INGET fel med det, men jag vill sprida glädje. Kanske kommer ett sådant inlägg då och då. Men stå ut! Kommer skriva av mig, känslor, åsikter och personliga delar, dela med mig av min vardag kanske till och med slänger ut lite  recept. 

Kram på er så länge!


Likes

Comments