Ja idag är det final i melodifestivalen. Och det ska bli så roligt att se vem som vinner för jag hade rätt förra året och då blev Sara lite smått sur så igår sa jag vem jag trodde skulle vinna detta året så vi ska se om jag har rätt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Skolan gick fort idag tyckte jag vilket var himla bra. För efter skolan skulle jag hänga med Sara hem. Vi lagade mat, hyrde film och myste. Vilket var jätte skönt, kändes som vi behövde lite alone tid tillsammans.
Vid 8 åkte jag därifrån och åkte istället till Frölunda där jag hämtade upp diesel som jag ska passa tills på söndag. Sedan hämtade mamma mig där.
Nu ligger jag o diesel i sängen och ska sätta på någon bra film. Ha en bra helg!

Likes

Comments

Idag var det fettisdagen vilket betyder att vi ska vara tjocka.... Ne skämt o sido.
Här nere ser ni bild på min semla. Som är med bara grädde och vanlijkräm för jag tål inte mandelmassan som finns i dem vanliga man kan köpa. Samma gäller för min mamma så jag och hon får alltid special beställa ifrån nöjds konditori. Vilket är jätte bra att man kan göra. Där e den alltid lika goda. Här har ni bild på min semla detta året, första och sista!!

Skolan var seg till en början men sen hade vi friidrott på friidrottens hus vilket var roligare än vad jag trodde. Förutom att jag knäckte höjdhoppsstaven så jag har ett blåmärke på rumpan så lever jag.

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen bredvid Julia och kollar på melodifestivalen. När jag kom vid 3 tiden så gick vi direkt o handlade godis.

Imon ska jag åka ganska tidigt för Julia ska till stallet så då åker jag hem till min farbror och stannar där ett tag.

Likes

Comments

FREDAG!
Igår kom vi hem vid halv 12 o jag kom i säng sent efter det. Sån tur väl var har inte det märkts idag under skoldagen. Men nu när jag satte på Pretty Little Liars blev jag jätte trött. Så att det är fredag känns jätte skönt.
Idag åker Sara till Stockholm hon kommer vara nära men endå så långt bort:( men träffar henne på måndag igen.

Planerna för helgen är att jag ska till allingsås imorgon och sova över hos Julia. Idag tar jag det lugnt.

Likes

Comments

Nu kom jag precis hem ifrån skolan, jätte skönt. Men vid tre tiden blir det till att åka in till skolan igen pågrund av utvecklingssamtal det var ju inte den bästa matchningen kan jag ju säga. Sånt är livet..... Efter utvecklingssamtalet som slutar ca 16 ska jag, Julia och Felicia till Scandinavium.

Likes

Comments

Jag har bestämt mig för att köpa ett par Nike air Max, problemet är att jag inte vet vilka jag vill ha ännu. Jag vill ha dom snart eftersom dem är perfekta nu till våren o så, så jag får bestämma mig snart.
Här är några utav dom jag har kollat på.

Likes

Comments

Idag är vi lediga ifrån skolan vilket är väldigt skönt. Jag tror inte att jag ska göra så mycket för mår fortfarande inte bra tyvärr, jag skulle väldigt gärna ha viljat träffa Sara idag men men... Gick hem ifrån skolan igår innan första lektionen ens började för jag mådde så dåligt.
Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Har känt mig halvkaos hela dagen... Jätte jobbigt:/ men jag fick stå ut och vara kvar så jag inte missade matten. Sista lektionen var idrott o då så bowlade vi. Vilket jag inte var så taggad för när jag mådde dåligt men jag fick en tablett och kunde sedan spela hela tiden. Och det gick faktiskt riktigt bra jag vann i min grupp (fastän det var med en kille) vilket jag blev förvånad över. Jag o Sara hade det jätte roligt, tyckte jag.
Nu sitter jag med lite plugg och har precis tagit en ny tablett och hoppas på att bli bra tills imorgon. Jag hoppas på att det bara är ett mindre virus jag har fått.

Likes

Comments