Nyt indlæg

In Love with Coco Chanel

Lektier, lektier & lektier

Acne Studios: Jeans guide

Halløjsa tøzer<3

Kender I det, når man har så mange lektier for, at man ikke engang ved hvor man skal starte? Sådan har vi det lige nu, vi drukner i afleveringer, problemregninger og opgaver der skal laves. Selvom vi kun er gået i 8 klasse i en måned, kan vi bestemt godt mærke at det er blevet meget mere seriøst. Vi har hele tider prøver i timerne, for vi skal jo træne til terminsprøverne til januar. Alt hvad vi lærer i år og næste år, kan vi risikere at trække til eksamen, så det er bare om at spidse ører. Terminsprøverne er om 4 og 1/2 måneder, men det føles stadig som om at der er flere år til den tid.

Der er et slags pres på eleverne om, at de skal være perfekte til de store prøver som eksamen og terminsprøverne. Selvfølgelig er det vigtigt at forberede sig og gøre det bedste man kan. Men karakterer er jo ikke alt, og det definerer dig bestemt ikke som menneske. Bare fordi du en gang i mellem får en dårlig karakter, gør det dig ikke til et dårligere menneske. Man skal også huske på, at de karakterer man får i folkeskolen ikke er altafgørende, ja de skal faktisk ikke bruges til andet end øvelse. Vi synes også at det er ærgerligt at der er sådan et stort pres på elever, for det er jo ikke alle der kan score et 10 eller12-tal.

-Ida & Hannah

Likes

Comments

Halløjsa tøzer<3

Dagens indlæg bliver en jeans guide fra Acne Studios. Vi elsker Acne Studios og især deres jeans. Acne's jeans ligger prismæssigt oppe på de 1.000.- og opad. Men så er det også fedt, at deres jeans holder i virkelig lang tid. Både stoffet, men også syningen er i rigtig god kvalitet. Vi har valgt at lave dagens "jeans guide" i de blå nuancer, da vi vil holde det så simpelt som muligt. Noget af det fedeste ved jeans er, at der er så mange forkellige modeller. Der er alt fra Boyfriend jeans til flared jeans (Trompet jeans) og skinny jeans. Jeans kan også fås i mange flotte farver. Både sort, hvid og endda pink er blevet meget populært. Jeans vil aldrig gå af mode, da de er ret behagelige og kan styles med alt. Hvis man har tøj krise, som de fleste af os nok har en gang imellem, er jeans og en basic T-shirt svaret. Man kan også style et par jeans lidt mere festligt, ved at have en flot top på og en masse fede accessories. Vi elsker i hvert fald jeans, og Acne Studios jeans er helt igennem fantastiske. De er flotte, sidder godt, er i god kvalitet og så er der et kæmpe udvalg.

(Alle jeans på billedet ovenover kan findes i butikker eller hjemmesider, som forhandler Acne Studios. De kan selvfølgelig også findes i Acne Studios butikker og hjemmeside)

-Ida & Hannah

Likes

Comments

Halløjsa tøzer<3

I dag har vi lavet et indlæg, som vi aldrig før har lavet, nemlig en opskrift! Denne her omhandler vores yndlings pandekager, som er essentielle på en søndag morgen. Et musthave inde for madlavning er en rigtig god, nem og hurtig opskrift pandekager. Vi kan godt lide de tykke amerikanske pandekager, men de tynde crepes er bare bedst! Opskriften har kun 1/2 spsk sukker i, så man kan jo komme nogle lækre toppings på. I denne omgang valgte vi en sikker vinder: jordbær, flormelis og flødeskum. Uhm nu får vi helt lyst til pandekager!!

-Ida & Hannah

INGREDIENSER:

- 200 gram hvedemel (ca. 3 dl)

- 4 1/2 dl mælk

- 3 æg

- 1/2 tsk salt

- 1/2 spsk sukker

- 50 g smør +smør til stegning

Først tilsætter man mel, salt og sukker til en skål.

Derefter tilsætter man halvdelen af mælken og pisker det til en jævn blanding. Så tilsætter man den anden halvdel af mælken og de tre æg. Efterfølgende skal man smelte smørret og tilsætte det til blandingen. Det skal man igen piske, indtil der ikke er nogle klumper tilbage. Nu er det tid til at stege pandekagerne, men først skal man smelte en lille smule smør, så pandekagen ikke sidder fast og voilà så er der pandekager!

Likes

Comments

Jakke // Saks Potts HER , Taske // Gucci HER , Top // H&M HER , Sølv bladring // Ole Lyngaard HER , Sølv og grøn ring // Carré HER , Bukser // Zara HER , Solbriller // Celine HER & Støvler // Topshop HER

Halløjsa tøzer<3

Vi er helt vilde med dette lækre efterårs outfit fra Stockholm Fashion Week sidste år. Det er basic, men alligevel interessant, da der er nogle flotte og iøjenfaldende farver. Vi elsker hvor koordineret outfitet er, da den farverige taske er blevet sat sammen med en ring, hvor en af taskens farver er på. Alt i alt ville vi ELSKE at bære dette outfit til stort set alle lejligheder!

- Ida & Hannah

Likes

Comments

Hannah: Jakke // Zara, T-shirt // Amercian Vintage, Jeans // Designers Remix & Taske // Zadig & Voltaire

Ida: Skjorte // Ichi, Bælte // Pieces, Taske // Zadig & Voltaire, Sneakers // Adidas & Jeans // Acne Studios

Halløjsa tøzer<3

Her er lidt outfit billeder fra i dag, hvor vi bare hyggede i byen, spiste is, gik tur og snakkede. Vi er MAX klar på en ny uge, som kommer til at bestå af fejring af Hannahs fødselsdag, lejrtur for Idas klasse og masser af lektier. Vi håber på at nyde lidt flere solskinsdage, før efterårsvejret rigtigt tager til.

-Ida & Hannah

Likes

Comments

Halløjsa tøzer<3

Dette bliver vores sidste indlæg i serien "Sommerfavoritter" som I har taget godt imod. Vi har mange serier kørende her for tiden, så vi tænke at det ville være passende at slutte serien her, da sommeren teknisk set er ovre i morgen, da det bliver september. Men hvem ved, måske vender serien tilbage senere? Dette indlæg kommer til at handle om statement tee´s. Vi har før lavet et indlæg om vores egne statement tee's og vi elsker dem, da de er fede til jeans. Vi er også vilde mednår man eksempelvis kombinerer en fin nederdel med en rå statement tee, da det giver noget lækker kontrast. Vi har vist et eksempel ovenover. Statement tee's er simple, men ikke kedelige da de har et twist af skrift eller en form for tegning. Det er en kæmpe trend her for tiden, og vi tror at den vil vare ved her til efteråret, da de kan gå til alt. Hvis I vil have noget inspiration, kan I bare kigge ovenover, hvor vi har valgt 4 forskellige tee´s, som alle er fede på deres egen måde.. Vi håber at i synes, at det var en god afslutning på serien og at I er lige så vilde med statement tee´s som vi er.

(Bare klik på billedet, og så kommer i ind på en hjemmesiden der forhandler t-shirten)

-Ida & Hannah

Likes

Comments

Hannah: top // Maché Copenhagen nederdel // Neo noir taske // Zadig & Voltaire

Ida: læderjakke // Designers remix top // Envii jeans // Designers Remix taske // Balenciaga Bælte // Pieces

Halløjsa tøzer<3

I dag har titlen båret præg af vores outfits, som vi havde på her forleden til en fest. Ida havde et rocket og sort outfit med en farverig taske på, mens Hannah havde et feminint outfit på med en mørk taske. Derfor følte vi os lidt som Yin & Yang haha

Her for tiden har vi haft VIRKELIG mange lektier for, men vi prioriterer selvfølgelig også bloggen og vi lover at lave en masse fede indlæg! Der er jo mange der siger, at 8 klasse er det sværeste år i folkeskolen, og vores lærere minder os også hele tiden på, at alt hvad vi lærer om kan blive trukket til eksamen. Vi får også RIGTIG mange afleveringer for, så det er bare om at holde tungen lige i munden!

- Ida & Hannah

Likes

Comments

Halløjsa tøzer!

Dagens indlæg bliver endnu en "shoppeguide..." Som denne gang omhandler det danske mærke Baum und Pferdgarten, som vi tror mange har hørt om. Baum und pferdgarten er et dansk mærke, der blev grundlagt i 1999 af de to designere Rikke Baumgarten og Helle Hestehave. Virksomheden er siden vokset meget og Baum und Pferdgarten butikker kan idag findes i mere end 20 lande verden over og sælges bl.a. i København, London, Paris, New York, Hong Kong, Tokyo osv. Baum und Pferdgarten er et tøjmærke med virkelig god kvalitet og et stort udvalg. Deres priser er højere end highstreet mærker som H&M, Zara og Mango. Men man får også hvad man betaler for. Nogle ville måske mene at Baum und Pferdgarten er en smule damet, men man kan sagtens finde noget tøj, som er mere ungdommeligt, da de har sådan et stort udvalg. Nu da det er sensommer og vi snart nærmer os det flotte rødebrune efterår, har vi valgt noget tøj, som er mere i efterårs moden. Både farverne, materialet, stilen og ikke mindst printet af det tøj, som vi har valgt skriger efterår. Vi er selv vilde med t-shirten oppe i venstre hjørne, den er så fed og vi ville elske at style den. Den findes også i to andre farver og som en sweater. Deres kendte silketørklæder er vi også vilde med, de er tidsløse og man kan style dem med alt.

Vi håber, at i kunne få noget inspiration til efteråret, som ligger lige rundt om hjørnet. Alle tingene på billedet kan findes inde på deres hjemmeside HER.

-Ida & Hannah

Likes

Comments