Nyt indlæg

Halløjsa tøzer <3

Som i måske har lagt mærke til, er dette vores andet "talk" indlæg. Vores "talk" indlæg omhandler vores tanker, hverdag, og bloggen. I kommer til at se flere "talk" indlæg i fremtiden, da vi har meget på hjertet.

D. 16 August startede vi i skole på Kildegård privatskole. Det er Hannahs andet år på skolen og Idas første, da hun har skiftet skole henover sommerferien. Ida skiftede skole fra en anden privat skole, der ligger på Østerbro. En af årsagerne var, at hun godt kunne tænke sig en større omgangskreds. På den den gamle skole, var de nemlig kun 13 elever i hendes klasse og ingen parallelklasser. Ida havde brug for noget nyt, noget større, og så er det også lige et plus, at vi går i parallelklasser. Ida ser frem til 2 nye år med mange gode oplevelser, udfordringer, nye venner, og nye lærere. Hannah ser selvfølgelig også frem til 2 år mere på Kildegård sammen med alle sine venner, og nu med Ida i parallelklassen.

Sommerferien har været lang, god, men lang. Vi har nemlig haft 7 1/2 uges ferie. Vi har begge, været ude og rejse noget af ferien. (Det kan i læse mere om i vores "ferie talk", og andre indlæg fra vores ferie) Sidst i ferien ventede vi på at starte i skole, og se vores venner. Vi har selvfølgelig været sammen med vores venner, og hinanden i ferien. Men det er ikke det samme, som at se dem i skolen, og komme i gang med at lære en masse. Til sidst var vi overbeviste om, at vi havde glemt alt om ligninger, og vi kunne knap nok huske de tyske gloser. På en måde glædede vi os til at få noget læring ind i hovederne igen, så vi også lige kunne få genopfrisket alle tingene.

Vi ved godt, at vi ikke har fået postet så meget her i ferien, men vi har også haft lidt travlt med at hygge os med vores venner, veninder og familier. Vi har også været i to forskellige lande, på to forskellige tidspunkter, så det gjorde det jo det hele lidt mere besværligt. Heldigvis bliver det nemmere nu, hvor vi går på samme skole. Vi vil begynde, at poste flere indlæg, og gøre det mere regelmæssigt. Vi har en masse gode ideer, og en del indlæg klar, som vi håber, at I vil tage godt imod.

-Ida & Hannah

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Adidas Stan Smith HER, Adidas Climacool 1 HER, New Balance 530 HER, Adidas Gazelle HER, Philippe Model HER & Isabel Marant Bart sneakers HER

Halløjsa tøzer<3

Dagens indlæg omhandler noget vi er VILDE med, nemlig sneakers. Der er så mange forskellige former, print, designs og farver. Der er nogle der er mere sporty, som de lilla adidas climacool 1. Men der findes også sneakers, man kan bruge til lidt finere lejligheder, som eksempelvis de smukke sorte philippe model med guld glimmer. Så der er noget for alle. Endnu et plus er at sneakers er virkelig behagelige at gå i. Når man skal gå langt og gerne vil have det komfortabelt, men ikke har lyst til at have neongule løbesko på, kan man hive nogle sneaks frem.

Sneakers kan som andre sko ændre dit outfit. Hvis man har et finere outfit på, kan man gøre det mere casual med et par sporty sneakers, og omvendt kan man også pimpe et kedeligt outfit op med nogle flotte sneaks.

Vi ville elske at eje alle de smukke sneakers på collagen ovenover, men vi er især vilde med de leopardprintede fra Isabel Marant. Vi ville style dem med jeans, en statment tee, en sort læderjakke og guldsmykker. Voilá så har du et lækkert sensommer outfit!!

-Ida & Hannah

Likes

Comments

EN DEL AF AT VÆRE I BERLIN ER, AT OPLEVE KUNSTEN, OG DERFOR VAR JEG PÅ NOGLE KUNSTMUSEER. MEN JEG NØD OGSÅ DEN EDGY OG MODERNE GADEKUNST, SOM DER ER MEGET AF.

BERLIN ER EN FANTASTISK BY AT SHOPPE I, DA DER BÅDE ER DE EKSLUSIVE MÆRKER SOM CHANEL, GUCCI OG LOUIS VUITTON. MENS DER OGSÅ ER BILLIGERE BUTIKKER SOM & OTHER STORIES, MANGO OG ZARA HVOR PRISEN ER MERE FORNUFTIG..

EN AF DE OPLAGTE SIGHTSEEING STEDER ER BERLINMUREN. DEN BERØMTE MUR DER DELTE BERLIN I TO INDTIL 1989, ER NU DÆKKET AF STREETART OG ER ET DEJLIGT STED AT GÅ EN TUR OG ET OPLAGT STED AT TAGE NOGLE FEDE BILLEDER.

HVIS MAN VIL HAVE EN FANTASTISK UDSIGT OVER BYEN OG EN AUDIOGUIDE FYLDT MED HISTORIE, MEN IKKE GIDER VENTE I DEN MEGET, MEGET LANGE KØ FOR AT KOMME OP I TV TÅRNET, KAN MAN BESØGE DET TYSKE FOLKETING ELLER BUNDERSTAG SOM DET HEDDER PÅ TYSK.

EN RESTAURANT MAN SKAL SPISE PÅ NÅR MAN ER I BERLIN, ER MONSIEUR VOUNG. DET ER EN MEGET HYGGELIG OG AUTENTISK VIETNAMESISK RESTAURANT, SOM LIGGER TÆT PÅ ALEXANDERPLATZ. DE SERVERER LÆKRE DRINKS, NUDLER, KØD OG SALATER.

Likes

Comments

Ringe: Moss Copenhagen og Jane Kønig

Sort armbånd: Marc Jacobs

Rødt armbånd: Valentino

Diamant ringe: New York og Spanien

Ur: Daniel Wellington

Sølvring: Jane Køng


Halløjsa tøzer<3

Vi tænkte, at vi lige ville vise jer nogle af vores yndlings smykker som vi bruger stort set hver dag. Som i nok har fornemmet på billederne, er vi VILDE med sølv ringe! Man kan bare ikke få nok haha.

- Ida & Hannah

Likes

Comments

Halløjsa tøzer <3

Som i nok har lagt mærke til, er det lang tid side at vi har lavet en "Sommerfavoritter...". Denne gang kommer det til at handle om solbriller. Vi elsker solbriller, fordi de bare er så flotte og fede at style. Man kan få dem i næsten alle farver og alle former, og i følge os kan man aldrig få nok. Selvom vi nærmer os sensommer, kan man stadig bruge solbriller. Solbriller kan man bruge næsten hele året rundt, da solen jo også skinner i de andre årstider. Det er nemt at få hjælp til, at finde den form der passer til dig, da medarbejdere i brillebutikker altid er klar til at hjælpe. Så smut ud og køb et par (eller flere) solbriller!

-Ida & Hannah

Likes

Comments
T-shirt: American Vintage

Øreringe: Jane Kønig

Strandtaske: ukendt

Nederdel: Neo Noir


Off shoulder bluse: Vila

Ur: Daniel wellington

Net: Isabel Marant

Taske: Balenciaga

Shorts: ZaraLikes

Comments

Halløjsa tøzer <3

Vi synes at denim er noget af det flotteste, og vi elsker materialet. Alle ser godt ud i denim, så hvorfor ikke have et outfit på, hvor man kun er iført denim? Rigtig mange mærker producerer denim hele året rundt, så man kan også få denim items i billige butikker. Hvis man har et par denim jeans, og derefter tager en denim jakke på, er det allerede et outfit, hvor det er denimmaterialet der dominerer. Du kan også gå all in med en blå denimskjorte, og en slags denim taske. Denim behøver heller ikke at være blåt, du kan få denim i hvid, sort, pink og alle mulige andre farver. Man kan få ALT i denim som f.eks. sko, skjorter, nederdele, overalls og endda tasker. Vi er sikre på at denim jakker og jeans forbliver tidsløse og vil aldrig gå af mode, defor er denim værd at investere i. Ovenover har vi to bud på, hvordan et flot denim outfit kan se ud.

-Ida & Hannah

Likes

Comments

Halløjsa tøzer<3

Vi tænkte at vi ville begynde på en serie, som er lidt anderledes end det vi plejer at lave. Vi vil nemlig lave nogle shoppeguides til jer! Indlæggene i denne serie kommer til at omhandle vores favorit items inde for nogle brands, som vi elsker. I dag valgte Designers Remix, som den dygtige designer Charlotte Eskildsen står bag. Vi valgte netop Designers Remix, da vi i lang tid har elsket deres lækre designs og materialer. År efter år bliver vi ved med at være imponerede, når de nye kollektioner fra Designers Remix kommer ud. Når man køber noget fra Designers Remix eller Little Remix, som er deres linje til børn og teenagers, kan man forvente god kvalitet, godt design, og god holdbarhed.

I collagen har vi mixet nogle tidsløse items, som den sorte læderjakke, med nogle mere moderne items, som de seje røde bukser og den smukke gule clutch. Vi har også valgt at tage nogle items med som er meget trendy for tiden, som den sorte nederdel med flæser og "Wolf pack" statment t-shirten. Alle de ting vi har taget med i collagen, kan købes på designersremix.com

-Ida & Hannah

Likes

Comments

T-shirt: American Vintage

Sandaler: Sofie Schnoor

Taske: Zadig & Voltaire

Shorts: Vero ModaTop: Zara

Shorts: Zara

Solbriller: Ukendt

Taske: Balenciaga
Likes

Comments

Halløjsa tøzer<3

Hvis I har læst vores indlæg "ferie talk", så ved I at jeg (Hannah) er på Sardinien og Korsika. Sardinien er en italiensk ø, som simpelthen er såå hyggelig! Jeg har tilbragt 6 dage på øen, og har brugt min tid på at bade på stranden, gå ture i de idylliske byer med smalle gader, solet mig ved poolen, spist pizza, pasta og ikke mindst en masse god italiensk is. Der er mange "bjerge" på Sardinien, og udsigten derfra er helt fantastisk! Billedet i toppen af venstre hjørne er taget på toppen af en af de mange "bjerge". Sardinien har virkelig nogle smukke strande med masser af fisk, så der har jeg også været en del. Nu er jeg på Korsika, som er en fransk ø der ligger 45 minutters sejltur fra Sardinien. Her har vi været i to dage, og vi skal først hjem til DK den 27 juli. Frankrig er en af mine yndlings lande, jeg elsker maden, vejret, moden, kunsten og livsstilen. Jeg har været meget i Italien og Frankrig, men det er min første gang på Sardinien og Korsika. Temperaturen hernede ligger omkring de 30 grader, så jeg regner med en god tan haha.

-Ida & Hannah

Likes

Comments