Eller ja, åtminstone smeknamn. Som nån kanske sett har jag valt Alex. Det är så fint, och det är absolut ett namn jag kan tänka mig ha på mitt framtida barn. Det passar ju verkligen in på alla! I nästa inlägg tror jag att jag kommer göra en tmi tag eller 50 saker du inte visste om mig så att ni lär känna mig lite. 

xoxo<33

Likes

Comments

Hej! Jag hade tänkt att jag skulle skaffa ett smeknamn istället för att kalla mig själv InternetPrincess. Det blir lite jobbigt att ha ett sånt långt namn. Jag tänkte bara ta ett kort och enkelt namn. Jag är inte riktigt säker på vilket namn än, men jag tänkte antingen Bella eller Alex, ni bestämmer. Kommentera där nere så väljer jag imon innan kl 16. Hejdååå!
xoxo<3​​

Likes

Comments

Lite info om mig:

​Hej! Jag är en tjej på 14 vintrar som älskar att skriva. Jag har skrivit dagbok till och från i fem år, och jag antar att detta kommer bli ungefär samma sak. 
Här kommer jag alltid vara 100% ärlig. Jag kommer stå för mina åsikter och våga prata om saker jag inte vågar annars. Jag är väldigt blyg, och vågar inte säga allt jag vill säga, därför kommer jag vara anonym. Vill ni fråga nåt görs det i kommentarerna. xoxo<3

Likes

Comments