Dette bordet har en herlig farge, og samtidig er den også i ett sett med flere forskjellige typer bord & bord-brikker. Bordet er laget av Debra Folz Design. Ett nydelig bord med høye ben.

Dette bordet har lavere ben enn det første og egnes gjerne mer til stuebord enn sidebord.

Her er bordbrikken som hører til kolleksjonen. Det er en nydelig farge, og den varmer godt & gir en følelse av kjærlighet & positivitet.

Her ser du måten denne platen brukes på. Veldig fin til stearinlys og solbriller.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Tilhørende Swaggamuffin stolen - er sofaen Baggie også tilgjengelig i økologisk stoff dersom du ønsker det.

Her ser du det er den samme stilen som Swaggamuffin stolen.

Enkle, diskrèt stolben som ikke sjenerer eller tar oppmerksomheten ifra designet.

Fargekombinasjon som er populær i denne sofatypen.

En veldig avslappende farge.

Brun til den som ønsker å ha en sofa som skiller seg litt ut, og samtidig er til å slappe av i. Den kan brukes til både nattk-klubb, som den kan brukes til stue. Dette er en farge for den konservative.

En sterk og knall farge.

Hører til settet Swaggamuffin.

Blomster kan jo være greit å bruke dersom du ønsker å ha en litt mer romantisk stil.

Den contemporary stilfargen blå passer inn for den glade. Det er en sterk farge som gir fra seg mange vitaminer.

En klassisk farge som funker kjempefint sammen med pastell & andre forsiktige farger. Denne kan du lage en virkelig opplevelse med når du holder deg til stilen pastell. En rolig, og avbalanserende farge - men samtidig spennende. Du kan adde grå & hvit uten at det bryter - og istedet blender inn i hverandre uten å ramle bort.

Denne fargen er egentlig den minst interessante fargen som leveres, men den er nøytral, og den er anonym. For de som ønsker å tenke på beauty, kan denne kombinasjonen også være nydelig til naturlige fargetoner. Dette er en kvinnelig kombinasjon, og kan virke maskulin alene med andre guttefarger. Den kan gjerne gjøres både feminin og maskulin. Den maskuline stilen har gjerne en del mørkere skap & gull-detaljer for at den skal bli lettsindig & en partner in crime.

Likes

Comments

Denne stolen er en perfekt klassisk stol. Du kan ha denne veldig lenge. Det er en klassisk stil som er veldig luksuriøs, og i tillegg til å kunne gi stil, gir den også behag. Den er stor & verdifull. Det er ett møbel som passer fint til minimalistisk & klassisk stil. Den er stor & vakker. Dette er ett perfekt møbel å starte med når du skal skifte til en klassisk stil. Den er ikke blingbling, den er til bruk.

Her er ett nærbilde av en annen farge men samme type design stol. Disse stolene er laget av Loaf, og du kan også finne Baggie-sofa i denne typen. Stolene er veldig inn akkurat nå. Loaf har forresten tilbud om å lage alle møblene med økologiske tekstiler, de kjøper inn spesielt til deg. Husk å spørre om det.

Likes

Comments