Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Alt av pynt er kjøpt på KID, Nille og Europris, bortsett fra skjellballene som er laget selv, Millemoi solgte disse i fjor, men de var ganske stive priser på. I år har jeg planer om å lage enda flere.

Likes

Comments

Venter spent på nye puter til sofaen, de er selvfølgelig blå 💙 Jeg skulle egentlig kjøpe de i fjor, men da tørde jeg ikke bruke denne fargen siden jeg er ganske kjedelig og nøytral. Jeg angrer ikke ihvertfall 👐🏼

Likes

Comments

Må jo være når snøen smelter og vi går mot lysere tider 🌿

Derfor elsker jeg våren, får en helt annen energi og noe å se fram til. Er helt nydelig natur her også, Bergen er flott det også, men dette er helt nydelig.

Likes

Comments

Kjøkkenet har ikke vært noe prioritet i det hele tatt. Når jeg flyttet inn var kjøkkenbenken mørk brun, en fæl farge enkelt og greit! Jeg brukte Kontaktplast i betong look over hele og jeg er kjempe fornøyd med det 🙏🏼 Vi skal ikke bo her så lenge, derfor gidder ikke jeg og investere i en ny benk, benken er jo ganske ny fra før av også.

Jeg har veldig lyst og bytte alle hankene også, har bare ikke funnet noen å bytte de ut med enda. Jeg har også malt veggen så det ikke skulle bli for lyst.

Disse bildene er ifra jul, veldig annderledes allerede etter 2 måneder med små justeringer 💙

Likes

Comments

​Siden jeg flyttet inn har det skjedd utrolig mye her. Før når J bodde her alene var alle møbler svart og ingen ting som jeg vil si var hjemmekoslig. Leiligheten var ikke stygg, bare veldig kjedelig og kald, så ut som om det ikke bodde noen der. 

Vi har kjøpt absolutt alt nytt, å malt nesten alle veggene i Makkarech, så her går det mye i lin og hvit. Jeg har akkuratt gått til innkjøp av ny pynt i lyseblå, jeg elsker blå og er ellers ikke noe glad i masse farger.

Likes

Comments