Hei.
Jeg startet klokken 10, onsdag 19.10/16. Da jeg kom på jobb ble jeg spurt om jeg hadde lyst å være med på å lage mat, siden torsdag skulle butikken feire damenes aften, da måtte jeg og to andre ansatte lage omkring 1000 dadler som var surret i bacon. Tiden gikk veldig fort og vi hadde det koselig mens vi hørte på musikk og prata sammen. Fikk vite at det er omkring 30 ansatte på Bohus, både i interiør og møbelavdelingen. Siden det tok mange timer å ordne maten , fikk jeg ikke tid til å gjøre så mye, siden alle hadde andre oppgaver fikk jeg vaske inni skapene og på bordene. Torsdagen ble jeg hjemme siden jeg følte meg dårlig og kasta opp på natten. 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

På min første dag møtte jeg opp kl.11.00- der ble jeg møtt med smilende ansikt, og fikk beskjed fra interiøravdelingen om at jeg bare skulle fortsette lenger ned i butikken der møbelavdelingen var. Der var det en av de ansatte som låste meg inn slik at jeg fikk hilst på kontaktperson min som er sjef der. Hun var veldig hyggelig og tok meg med åpnearmer akkurat som alle de andre ansatte. Jeg fikk omvisning hvor garderoben var, toalettet, kontoret til de andre som jobber der, og pauserommet der man kan sitte å spise. Jeg fikk utdelt en skjorte og et skilt som står at jeg er under opplæring, deretter fikk jeg i oppgave å gå rundt i butikken, bli kjent med hvor møblene ligger, og sjekke om alle varene var priset. Gikk rundt og ryddet de putene og pleddene som var rotet til. Var en kunde som ville ha et skap, som jeg fikk lov å legge inn på pc og tok betalingen. Også fikk jeg vite hvordan man finner ut om man har flere inne på lageret. Det syntes jeg var morsomt, men ganske avansert.

Andre dag fikk jeg lov til å montere en lampe, vaske inne i alle skapene, for neste uke skulle det skje noe spesielt i butikken men husker ikke helt hva det het. Også var det kunder som kom å spurte om hjelp, så fikk være med de jeg jobber med å lære hvordan de svarer kundene, når det gjelder spørsmål og generelle ting om produktene.

Jeg har lært litt mer om hvor lang leveringstid det tar på de forskjellige møblene, de fleste sofaene tar som regel 6-8 uker mens andre møbler kan ta enda lengre tid å få.

Videre har jeg kanskje lyst å være med når utstillingene skal forandres på, være med på å velge møbler og farger som utstillingen skal inneholde. Kanskje montere møbler hvis det trengs, lære mer hvordan man bestiller møbler.


  • 11 lesere

Likes

Comments

Bohus er Norges største landsdekkende møbelkjede, på bohus finner man en avdeling der man selger møbler som senger, spisebord med stoler, garderobeskap, skjenker, tvbord og små ting som hyller, knagger osv. De har også en avdelingder de selger interiørvarer som pynteting, lamper, puter, tepper og mange andre småting som kan være greit å sjekke ut.

På møbelavdelingen har de også kombinert med et stort utvalg av norske kvalitetsmøbler med mer kontinentale trender de fleste møblene de selger er i god kvalitet som også tilsvarer prisen, man får mye for pengene når man handler der. De ansatte som jobber på Strømmen er veldig hyggelige, imøtekommende og ikke minst tar godt vare på kundene sine, de er flinke å svare på ting kunder ønsker mer informasjon om og de kan virkelig det de driver med. Det finnes mange forskjellige merker, noen av de er for eksempel Jensen, Wonderland, Tempur, Brunstad, Hjellegjerde, conform, Magnor eller Luxaflex.

Image result for bohus logo
Link til butikkens nettside:
https://www.bohus.no/

  • 11 lesere

Likes

Comments

Hei og velkommen til denne Interiørbloggen. Jeg er en jente på snart 20 år som går 3.året interiør på videregående skole. Jeg skal være ute i praksis onsdager og torsdager frem til 1.desember 2016, og må derfor dokumentere mitt arbeid, dele bilder jeg tar underveis og skrive om min erfaring gjennom tiden jeg er i praksis.


http://3inta.blogspot.no/

Likes

Comments