Det tar jo aldri slutt. Og ihvertfall ikke med to små! Hver dag må det ryddes, vaskes, klesvask, oppvask, rydding av leker 2-3 ganger om dagen, rydde puter i sofaen, re opp alle senger osv osv... Så det er vel det som står på planen her idag. Også venter jeg på en pakke, som jeg håper kommer idag og da blir det så klart å ordne litt på rommet til de små.

Dilla og dalla litt der igår så kan legge ved et par bilder av hvordan det ser ut der nå. Også har jeg jo ikke fortalt om den store kaninen (Maileg) vi fikk fra www.multitrend.no. Den fikk navnet Nils og spesielt Oliver er veldig glad i den. De har utrolig masse fint så følg de gjerne på instagram også @multitrend.mini.


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Jeg og 7 jenter til har startet en snapchat-konto hvor dere kan følge våres uredigerte hverdag.

Vi er:

-julieihlen
-iselin_beatrice
-elenaaaehe
-christal19
-mamma.karita
-erika_bader
-mammatiljuliaan

Også meg såklart.


Idag er det Iselin som har snappen, gleder meg til å følge med!  • 8 lesere

Likes

Comments

God morgen!

Har akkurat levert de små i barenahgen og sitter å planlegger noen blogginnlegg. Har nemlig noen samarbeid pågang også skjer det litt både her og der. Dere må ihvertfall sjekke ut den fine giveawayen jeg har i samarbeid med www.handlegaten.no/missea hvor du kan vinne valgfri knagg og sleepy eyes fra det fine merket " Land of kids". Syns de knaggene var utrolig fine.


Vi får se hva dagen bringer idag. Jeg var så utrolig heldig og vant den fineste giveaewayen, hvor jeg vant nydelig skrivebord og nattbord fra merket "Alice & Fox fra www.jollyrom.no. Så håper jeg får det i posten idag. Hadde vært morro å overraske de små med det. De elsker når jeg ordner på rommet dems. Hver gang det er noe nytt blir de så glade og det er så morsomt å se.

Ønsker dere alle en fin dag <3Likes

Comments

Har akkurat levert de små i barnehagen og sitter her med kopp te. Nå har det gått i ett noen dager og bloggen har stått stille så det er vel på tide å oppdatere litt. Vi har hatt en kjempefin helg med turer ute, legobygging og masse lek. Har også malt noen planker som skal bli hyller til barnerommet, så de skal settes sammen idag. Gleder meg sånn til å få det på plass.

Men over til den fantastiske nettbutikken www.barnogbaby.no .

De har masse vårnytt blant annet fra Memini og Lilleba. Det er så mye fint og jeg siiter ofte og drømmer meg bort i alle de fine plaggene og skulle ønske jeg hadde vunnet i lotto så jeg kunne kjøpe hele butikken. En nettbutikk det virkelig er verdt å titte innom.

De søker også fortsatt ambassadører og vi har så veldig veldig lyst. Tenk å få kunne representere en så fin butikk! Sjansen er nok liten for det er mange flinke som har søkt, men man må jo prøve. Kanskje vi er så heldige denne gangen.
Så er det bare å vente, man blir jo så spent. Ville ihvertfall tatt rollen seriøst. Skal man representere en butikk så må man være engasjert tenker jeg. Er jo en rolle man burde ta ganske seriøst. Man skal tross alt representere butikken så andre også vil handle der og også vise fram alt det fine de har.
Jaja jeg får drikke teen min også skal jeg gjøre ferdig et DIY prosjekt til barnerommet. Dere som følger meg på instagram (@interiorparadiset) har sett litt bilder i storyen av fargen jeg malte det i. Håper det blir like fint som jeg har tenkt.

Legger ved noen bilder fra instagramsiden til @barnogbaby


Likes

Comments

Hjemmestrikkede klær er noe av det beste man kan få og vi er så heldige å ha fått nydelige gensere av mamma. Jeg har så utrolig lyst til å begynne å strikke igjen, men tviler sterkt på at armene mine klarer det nå, så jeg får heller kanskje legge inn bestillinger hos både mamma og svigermor.


Fortsatt fin dag <3


Likes

Comments

Nå har det vært stille fra meg noen dager, formen har vært dårlig, men idag er jeg enn så lenge mye bedre. Om formen holder seg bra så har jeg masse husarbeid å ta igjen, pluss et par prosjekter til barnerommet. Igår fikk jeg endelig kjøpt planker så nå er det egentlig bare å borre hull i de også sette de sammen.

Jeg har også en annen spennende nyhet, skal fortelle så fort alt er klart. Også mange samarbeid om dagen og følger du meg på instagram (@interiorparadiset ) så blir det iløpet av noen dager et par supre giveawayer. Er det forresten flere enn meg som syns giveawayer er så utrolig morsomt. Man kan jo ofte vinne så mye fint!

Men nå skal jeg drikke dagens andre kopp energi-te også skal jeg sette igang med dagens gjøremål.

Ha en fin dag! <3


Likes

Comments

Idag har vi enn så lenge bare tatt det rolig. Billy skal spille sin første fotballcup og kamper så vi gleder oss alle sammen til det.

Igår hadde vi besøk av mamma og poppa og det er alltid kos. Koste oss med en deilig lunsj også var vi en tur ute i barnehagen og "kjørte" bil. Var ihvertfall en kjempefin dag og de små hadde det så gøy.

Nå skal vi straks spise litt god lunsj føre vi drar avgårde.

Ønsker dere en fin dag <3


Fant dette bildet fra Oliver var nyfødt. Lille bamsen til mamma <3


Likes

Comments

De små sover søtt, taco er inntatt og nå skal jeg straks legge meg. Ble nemlig litt sent igår så ble ikke mange timene med søvn, så er supertrøtt allerede.

Imorgen kommer mamma og pappa på besøk så gleder meg veldig til det. Nå er det en stund siden jeg har sett de og har savnet de masse og det har nok de små også for når Billy fikk høre at de skulle komme skrek han: " JAAAA!! Mommo og offa kommer!!!!" og løp i full fart til meg og klemte meg.

Men nå skal jeg legge bort Mac`en og se litt på "TOWIE" føre jeg skal sove.

God natt! <3


Likes

Comments

Det er mange som søker ambassadører om dagen og det er jo så gøy.

Denne gangen er det @miniordesign som søker ambassadører og da måtte jeg bare melde oss på for de har så masse fine klær! De små syns som oftest det er veldig morro å ta bilder, så det hadde jo vært så gøy å få fremme de. Vi har ihvertfall lagt inn en søknad, selv om sjangsen er liten så er jeg iallefall med.Likes

Comments