Her hjemme er vi glad i å ommøblere, jeg er sikkert ikke den eneste?

Jeg var ekstremt lei av å ha sofaen midt på gulvet så ble så fornøyd når vi møblerte om igjen og vi fikk jo plutselig så mye gulvplass.


Jeg har også fått dilla på rosa igjen, det er evigheter siden sist, men er ihvertfall veldig fornøyd. Kjøpte også friske rosa roser idag, det blir man alltid glad av!


Nå sitter jeg i senga og skal bare spise litt, så er det natta. Håper bare jeg får sove...


God natt!Likes

Comments

Denne uken har bare flydd avgårde som det så oftest gjør.

Jeg har ligget i sengen til nå, men prøver å komme meg opp og igang med dagen. Det er nok å gjøre, et par avtaler som skal i boks og giveaways skal planlegges. Det blir morro å følge med på ig for dere fremover da det blir giveaways både for oss voksne og de små. Også såklart noen supre rabattkoder.

Det er så gøy å kunne planlegge så mye morro, gleder meg virkelig til tiden fremover. Jeg skal fortsette å jobbe for å bli bedre i kroppen, men også bli ennå bedre på både instagram og blogging. Jeg har så mye fint i livet mitt, selv om denne reisen er ekstremt hard så skal jeg være tøff og sterk nok til å møte alle slags utfordringer.

Vi fikk jo så mye fint fra @VeaDesign for en stund tilbake og de små elsker jo alt med brannbiler så det falt virkelig i smak. Veska til å henge på sengekanten passet perfekt til Billy sin seng og er et sted han alltid legger brannmanndrikkeflasken sin.Det er nå tilbud på alle varene i nettbutikken nå og det varer til og med mandag. Anbefales virkelig, dette er kvalitetsprodukter!


Likes

Comments

Idag våknet jeg til noe som minner om starten til et migreneanfall, har ihvertfall ekstremt vondt i hodet. Jeg skulle jo egentlig tatt helgevasken idag, men spørs om ikke det blir utsatt. Blir jo ikke akkurat bedre i hodet av å styre sånn.

Men har fått gjort et par andre ting idag da, bla ordnet med flere samarbeid til instagram (@interiorparadiset). Så må jeg få byttet på sengen idag, det har jeg nemlig gledet meg til fra sist gang. Å legge seg i rent sengetøy vasket med Durance sitt vaskemiddel som dufter deilig lavendel slår ikke feil. Fikk også prøve dusjsåpen til Durance med lavendel og den er helt fantastisk. Jeg blir så avslappet og rolig i kroppen. Elsker lavendel!!!


Produktene får du kjpt hos www.systuahobbyoginterior.no

Likes

Comments

Har lenge tenkt på å få igang bloggen igjen, men med masse sykdom har jeg ikke hatt ork. Endelig er ting litt bedre og jeg prøver igjen.

Dagen idag har vært rolig enn så lenge, har som vanlig litt husarbeid som må gjøres også er det fotballtrening med Billy etterpå idag. Det er så utrolig morsomt å være med å se gleden hans og han kan jo omtrent ikke vente til han skal dit neste gang. Gleder mammahjertet!

Men jeg får vel sette igang med dagens gjøremål, så plutselig skal de små hentes og da går det i ett til de skal legge seg.

Ha en fortsatt fin dag!


Likes

Comments

For ikke så lenge siden begynte guttene mine å dele rom. Vi prøvde med køyeseng først, men Billy (eldstemann) likte ikke å sove oppe, så da ble det to barnesenger. Vi fant en løsning på det, selv om rommet ikke er så stort, og nå mangler vi egentlig bare lekeoppbevaring. Rommet blir jeg jo aldri helt ferdig med som resten av leiligheten, forandrer jo ofte på interiør. Men liker veldig godt hvordan rommet har blitt nå.


Likes

Comments

Kanskje på tide å oppdatere litt her igjen. Bloggen har ikke akkurat blitt så prioritert, men vi prøver igjen.

Helgen har vært fin. På lørdag fikk vi besøk av mamma og pappa og igår koste vi oss masse,. Mamma har strikket luer til oss, med refleksgarn så nå skal vi lyse opp veien. I tillegg er det kjempegode og varme, ble overrasket over hvor myke de er.


​Passet perfekt til genserne som mamma har strikket til de små også. Oliver var så kry for han skulle på besøk til susu (farmor) og det er alltid stas. Billy var der på lørdagen og koste seg. 

Nå er dagen igang her og de små er levert i barnehagen. Jeg skal se på "Vårt lille land, vi er jo Chelsea fans her i huset. 

Ha en fin dag! Likes

Comments

Ville bare titte innom å minne om denne fantastiske giveawayen jeg har på min instagram @interiorparadiset nå. Man kan vinne dette kule og morsomme settet fra www.viphuset.no

Kanskje noen som kjenner seg igjen? 


  • 150 lesere

Likes

Comments

Det var virkelig på tide å komme igang med bloggingen igjen og da ville jeg starte med "blanke ark". Siden instagramsiden min nå heter "interiorparadiset", syns jeg bloggen kunne hete det samme.

Idag har jeg faktisk ikke gjort så veldig mye annet enn å slappe litt av også ordne med denne bloggen. Og nå er det ikke lenge føre vi skal hente de to små i barnehagen også går det vel i ett til det er natta for de.

Slenger med ett par bilder av hjemmet mitt:


Likes

Comments