View tracker

For ikke så lenge siden begynte guttene mine å dele rom. Vi prøvde med køyeseng først, men Billy (eldstemann) likte ikke å sove oppe, så da ble det to barnesenger. Vi fant en løsning på det, selv om rommet ikke er så stort, og nå mangler vi egentlig bare lekeoppbevaring. Rommet blir jeg jo aldri helt ferdig med som resten av leiligheten, forandrer jo ofte på interiør. Men liker veldig godt hvordan rommet har blitt nå.


Likes

Comments

Kanskje på tide å oppdatere litt her igjen. Bloggen har ikke akkurat blitt så prioritert, men vi prøver igjen.

Helgen har vært fin. På lørdag fikk vi besøk av mamma og pappa og igår koste vi oss masse,. Mamma har strikket luer til oss, med refleksgarn så nå skal vi lyse opp veien. I tillegg er det kjempegode og varme, ble overrasket over hvor myke de er.


​Passet perfekt til genserne som mamma har strikket til de små også. Oliver var så kry for han skulle på besøk til susu (farmor) og det er alltid stas. Billy var der på lørdagen og koste seg. 

Nå er dagen igang her og de små er levert i barnehagen. Jeg skal se på "Vårt lille land, vi er jo Chelsea fans her i huset. 

Ha en fin dag! Likes

Comments

Ville bare titte innom å minne om denne fantastiske giveawayen jeg har på min instagram @interiorparadiset nå. Man kan vinne dette kule og morsomme settet fra www.viphuset.no

Kanskje noen som kjenner seg igjen? 


  • 112 lesere

Likes

Comments

Det var virkelig på tide å komme igang med bloggingen igjen og da ville jeg starte med "blanke ark". Siden instagramsiden min nå heter "interiorparadiset", syns jeg bloggen kunne hete det samme.

Idag har jeg faktisk ikke gjort så veldig mye annet enn å slappe litt av også ordne med denne bloggen. Og nå er det ikke lenge føre vi skal hente de to små i barnehagen også går det vel i ett til det er natta for de.

Slenger med ett par bilder av hjemmet mitt:


Likes

Comments