Nå begynner endelig Julian sitt rom å nærme seg klart! Bare litt finpuss igjen - og noen smådetaljer som ventes i postkassen any day now!

Slik så rommet ut da vi flyttet inn - furu furu og atter furu... Jeg er ikke så glad i furu jeg - er dere?

Så vi malte det hvitt! Great tenker kanskje du, men jeg var fortsatt ikke fornøyd.. Så kjedelig med helt hvitt rom a gitt - det er et barnerom jo! Hmm.. Den gamle treplaten jeg fant i garasjen, kanskje den kan brukes til noe! Og det halve spannet med varmgrå maling må jo brukes opp!

Der ja - der har du et litt mer innbydende rom. Et litt varmere og koseligere rom ❤️

Hva tycks? Jeg er råfornøyd!

Likes

Comments

Han må få bestemme han også?

Hjemme hos oss er det jeg som er sjefen over innredningen - uten tvil. Men mannen i huset er den handy'e av oss. Jeg kommer stadig med ønsker om ting jeg vil ha - å han fikser det på et blunk!
Ja, jeg er heldig!

Jeg kan jo komme med et eksempel - kjøkkenet..

Det var ikke akkurat rålekkert da vi flyttet inn for å si're sånn.

Jeg hatet det.

Men med en pengebok som absolutt ikke tillot at vi kjøpte oss nytt kjøkken måtte vi finne på noe lurt!

Finn.no - det må jo klassifiseres som lurt?

En uke senere var mor endelig fornøyd.

Det er kanskje ikke så rart?

Det kostet oss 3000,- .. Å det er helt greit! Det er fortsatt en del småting som må til, men ey - det kommer seg! Forandringen er ubeskrivelig..

Eller hva syns dere? 😉

Husk å følg meg på Instagram
Interior.mum

Likes

Comments

Det var ønsket, var det ikke?


Jeg har fått en del ønsker, spørsmål og hint om at kanskje det var på tide at jeg skaffet meg en blogg. Et sted hvor jeg kan dele mer, uten å spamme ned instagramkontoen min. Jeg elsker å ta bilder, jeg digger å få tilbakemeldinger og jeg kommer meg igjennom dagen med noe så enkelt som et *likerklikk*.

Den sosiale verden tar over, den tar over for å utrykke seg facetoface - å den gir oss muligheten til å dele ting med hele verden, tenk noe så fantastisk. Jeg - personlig - er veldig god "på arket", jeg er ikke fullt så god når det kommer til real life. Så kanskje blogg ikke er en så dum idè alikevel? Kanskje dere får et større innblikk i meg, mitt liv og alt jeg setter sånn pris på? Det er verdt et forsøk!

Hei hvor det går - si hallo til mitt liv, min hverdag - mine interesser. Men mest av alt, mitt hjem!


Følg meg gjerne på instagram også
interior.mum

Så.. snakkes vi da?

Likes

Comments