Hej på er,

Häromdagen köpte jag hem en bukett pioner från torget. Hur fina?? Pioner är nog min favoritblomma, vilken är er favorit?

Önskar er en fin dag och hoppas att solen lyser på er.

Kram, J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Wiie! Hittade den här fåtöljen på blocket för några hundralappar. Med en annan kostym kommer den bli som ny. Tänkte beställa ett vitt tyg från Bemz.com. Fåtöljen är kanske inte världens roligaste, men den är enkel och nätt vilket är ett måste i vår lilla lägenhet.

/J

Likes

Comments

Idag fick jag ett trevligt spontanbesök och efter en god lunch kände jag för en dessert som inte var alltför onyttig. Det blev proteinpudding med chokladsmak från Njie, till det hade vi svenska jordgubbar. Proteinpuddingen ska ha lågt kolhydratsinnehåll, vara sockerfri och laktosfri. Har inte tittat närmare på innehållsförteckning så jag vet inte om det är några lurigheter i, men god är den i alla fall.

Ha en fin kväll!
/J

Likes

Comments

Äntligen är det sommarlov, som jag väntat. Det här året har innehållit en salig blandning. Jag har flyttat, börjat plugga och träffat nya fina vänner. Precis som alltid i livet har det varit både upp-och nedgångar, men oavsett vad så har jag tagit mig igenom första året på högskolan.

Sommarlov innebär att jag kommer att ha tid för den här bloggen jag gjorde för så himla längesen. Hoppas att det är någon som vill kika in här då och då.

Kram, J

Likes

Comments

Välkomna till min blogg! Första inlägget. Hur börjar man egentligen?

Jag bjuder på ett par bilder från vårt hem. Idag är jag hemma och har feber, så passade på att knäppa några bilder medan ljuset kikade in. Så tröttsamt med detta mörker! Håller ni med?

Amaryllis och eucalyptus är så fint tillsammans juletid.

Likes

Comments