Foto/Hem: Anna och Lars Norrman @thenorrmans

Ni har väl inte missat Husdrömmar? ett fantastiskt program om människor som bygger/renoverar hus. Jag kollade precis klart på avsnitt 2 av säsong 4a, i detta avsnittet får vi följa paret Anna och Lars som köper ett charmigt hus på den otroliga adressen Strandvejen i Köpenhamn, inte nog med att det redan är fantastiskt så börjar dom renoveringen och resultatet är galet. Stilsäkra människor som har känsla för inredning. Kolla Kolla Kolla för att bli lika inspirerad och sugen på att renovera hus som jag...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Inspirations bilder: atelierfleur2mai.canalblog.com , jasminetartine, Tia Borgsmidt.

I vår är det viktigt för mig att du ska kunna starta morgonen med en god frukost på balkongen och avsluta med en mysig middag på kvällen. Balkongen ska bli ditt nya vardagsrum med härliga grönskande växter och fina sittmöbler. Ett ställe där alla dina vänner vill hänga när vädret är på topp. Min inspiration till balkongen får bli Frankrikes härliga uteserveringar, det finns något lugn i att sitta på ett kafé och kolla på människor, det har jag alltid gillat.

För den som inte vill lägga en förmögenhet på utemöbler till balkongen så har faktiskt Bauhaus otroligt bra priser och stort utbud på sina utemöbler så som kaféstolarna och bordet ovan, jag tänkte att dem blir perfekta att spraya i en olivgrön färg för att får dom lite roligare!

Dagbädden är ifrån Ellos, den perfekta möbeln att ha inne vintertid men bära ut under våren/sommaren. En madrass, lite kuddar och den härliga filten ifrån Market29 så har vi fått en mysig avslappnings hörna.

Glödlamporna ifrån Lagerhaus blir vi inte av med denna sommaren heller, super mysigt om kvällarna.

Ha en fin kväll.Likes

Comments

Hej alla ni. Nu var det dags för mig Rebecca att starta en inredningsblogg, ibland kan jag nästan tro att mitt liv kretsar kring inredning, då jag alltid tänker hur jag vill ha det hemma, hur jag kan förändra, hur jag skulle renovera ett gammalt hus osv osv... Så nu tänker jag att jag måste ta vara på all min inspiration som jag får varenda dag. Så varför inte starta en inredningsblogg?! Så ja, nu kör vi.. hoppas jag kan göra er inspirerade!

KRAM KRAM KRAM

Likes

Comments