Här är alltså skrivbordet där jag oftast jobbar vid.
Det är ett gammalt träbord i en vit/beige färg som jag har haft så länge jag kan minnas. Det är en stor svart fläck på bordet som jag döljer med hjälp av tidningar och en bok.
Jag har en gammal vintage spegel med guldram som mina föräldrar haft i deras källare länge som jag nu återanvänder.
Tavlan är ett tryck av en målning av konstnären Degas och den föreställer två balettdansörer.
Ljusslingan jag har runt spegeln är egentligen trasig, halva ljusslingan lyser inte. Så första hade jag ljusslingan på en vägg men när den gick sönder satte jag den runt spegeln så man kan dölja delen som inte lyser längre (den hänger ner under bordet). Skrivbordshörnan blir väldigt mysig när man får tända ljusslingan om kvällarna.
Stolen är ett loppisfynd som jag har målat om i vitt och klätt sitsen med ett Josef Frank tyg, mönstret heter Brazil.

Likes

Comments

Första inlägget på nya bloggen. Jag heter Malin och är intresserad av inredning och design. Bloggen kommer handla om just det, inredning och design. Jag kommer visa hur jag inreder mitt hem, vad jag tycker är snyggt och förhoppningsvis kommer det ge andra inspiration. Jag är ingen van bloggare eller fotograf så får se hur detta blir.

Nu är hösten här och det börjar bli mörkare.
Det bästa med det är att man får börja dekorera med mer ljus i hemmet och göra det lite mysigare. Det kan verkligen göra skillnad i ett rum om man dekorerar med en ljusslinga eller några fina ljuslyktor.


Likes

Comments