" I SAMARBETE MED LRF KONSULT & ALMI "

Ni är bra härliga tycker jag. Himla kul att förväntningarna skruvas upp ordentligt efter inlägget på Insta imorse. Love It!!

Ja, i höst skall jag åka på en Kvinno turné och föreläsa. Hur häftigt och coolt som helst. Jag fick förfrågan redan i vintras av LRF konsult och bestämde mig ganska snabbt att detta ska jag göra. Som sagt jag älskar nya utmaningar i livet, vi lever en gång. Och jag lever för att pusha kvinnor framåt, våga testa nya saker och växa som företagare. Om det är inom sociala medier eller inte det väljer du själv. Men för mig blev socials medier stor hjälp till all framgång idag.


Så nu är det dags att träffa massa grymma företagande kvinnor. Peppa och inspirera, det gillar jag. Det finns plats för alla, eller hur?
” LRF Konsult och Almi bjuder tillsammans med vårasamarbetspartners in dig som kvinnlig företagare tillWomen in Business on Tour - en inspirationsfylld turné fylld av kunskap för att utveckla ditt företagande.

Du kommer att få en eftermiddag och kväll fylld av nätverkande, 2-rätters middag och energigivande föreläsningar. Vår inspirationsföreläsning är det inga mindre än @Interiorbyjana och Gunnar Söderström som gästar, de kommer ta ditt hjärta med storm och du kommer inte gå oberörd från detta event!

Läs mer om datum och ort som passar dig och boka påwww.lrfkonsult.se/wib. Endast 495kr+moms.

Boka in dig på en ort nära dig snarast, begränsat antal platser!”

Hoppas på få träffa några av er där. Vore super kul!


Så klart gör jag detta med min vän Gunnar Söderström. En super duktig föreläsare som inte lämnar någon oberörd.

Kram hjärtisar nu skall vi ut på shopping❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments