Jag älskar havet och stränder därför tycker jag om att inreda i blått och beige som symboliserar dom två sakerna. För mig är det viktigt att känna lugn och harmoni och det upplever jag att jag får med dessa färger. Det går att inreda i blått under alla årstider.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tillåt dig själv att ta avstånd från "alla måsten" och unna dig något som är nyttigt för din kropp och själ.

I det här fallet är det yogan för mig. Innan jag började Yoga kände jag mig stressad, reagerade snabbt på saker men något det lärt mig är att gå djupare i mig själv och landa, vara närvarande. Idag till skillnad från förut så känner jag mig väldigt lugn och harmonisk som person. Om jag är med om något som jag förut kunde stressa upp mig för, så har jag kommit så långt med hjälp av Yogan. Jag har lärt mig att ta djupa andetag, vilket gör att jag distanserar mig från att säga något jag kommer att ångra eller bete mig på ett visst sätt. idag kan jag tänka klarare och efter dem tre djupa andetagen så känner jag mig som en ny människa.

Ställ gärna frågor om ni har kring Yoga eller  meditation så svarar jag på dem så bra jag kan. 

Likes

Comments

Jag har äntligen fått hem min bok som jag beställde för ett tag sedan "Bli inredare med Holger Wästlund". Inom en snar framtid är tanken att jag ska påbörja en utbildning som inredningsarkitekt, men tills dess så kickar jag igång min egen resa med denna fantastiska bok. Jag rekommenderar boken starkt till er alla som älskar inredning, som vill jobba med detta eller helt enkelt behöver tips och motivation för att uppnå det man vill med individuella projekt.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll!

Likes

Comments

Foto till vänster är lånad av: www.plazakvinna.com


Heja allihopa!

Idag tänkte jag skriva ett inlägg om lite tankar kring dekorationen på fönsterbrädan.

För mig är fönster lika viktiga att inreda som allt annat i ett hem. Någon kanske inte tycker att det är lätt, för mig var det svårt i början och jag ändrade allt från böcker till blommor till ljusstakar och lampor tills jag hittade något som passade just mig. Fönster kan se väldigt olika ut. Vissa längre andra kortare och det kommer in mer ljus i ett rum än i de andra.

Det ät viktigt att testa sig fram och veta vad man vill med rummet. Personligen älskar jag när det är stilrent i fönsterbrädan men kan även tycka att större föremål i  fönstret kan bli riktigt snyggt om man harr ett stort fönster med mycket plats. På bilden är två exempel på hur jag skulle kunna tänka mig att inreda min fönsterbräda. Hope you like it!Likes

Comments

Alla bilderna utom bilden längst upp till vänster är lånad av @karinevadset på instagram


Hej Allihopa!

Idag har det varit en dag fylld med lek och glädje med min dotter. Nu kan jag slappna av med lite inspiration från en av mina favoriter som har inspirerat mig något oerhört. Hennes hus är nästintill vad jag anser vara mitt drömhus! Platsen, inredningen, planlösningen,utsikten mm, jag älskar allting med det! jag rekommenderar er att följa henne på sociala medier för mer inspiration, @karinevadet

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll! 

Likes

Comments

En favorit enligt min smak är kombinationen mellan svart och orange färg. Använder man svart som en grund färg som t ex soffan, mattan, lampan och orange i detaljerna som prydnadskuddar, gardiner, ljuslyktor så får rummet en underbar karaktär, Den organge färgen är välkomnade, lycklig och även vacker. Under vinter tid och hösten är det är ett perfekt val.

Likes

Comments

Hej på er! 

jag har aldrig bloggat förut därför valde jag att starta en blogg här på nouwför att inspirera er när det kommer till inredning. Det finns många inredningsbloggar men jag tror inte att det kan bli tråkigt för någon som älskar Inredning och allt som har med det att göra, vi är alla olika och våra bloggar kan inte se annat än olika ut. så jag vill välkomna er till Interior By H och jag hoppas att ni kommer att tycka om det.

Likes

Comments