Contains affiliate links

Hur är det ens möjligt att dagarna går så himla fort?! Vill bara paus, just nu när det är jul osså, Melkers första jul. Vill göra den så speciell som möjligt! Hur tänker ni kring julpynt? Jag har så blandade känslor kring julpynt, tycker det är så tråkigt att köpa massa som bara ska finnas i en dryga månad .... Visst köper jag ändå.... Men jag vill ju kunna njuta av de längre, just därför är julpyntet uppe sen en vecka tillbaka...

Jag försöker hålla julpyntet väldigt enkelt och stilrent till vår inredning, men små detaljer som gör fina och personliga intryck. Har satt Alexander i arbete och göra lite saker osså, så duktig är han ! Och att han står ut med alla mina ideer.

Fick även hem Melkers nya förvaringskorg som alla leksaker göms i när han små ögon slocknat för dagen, helt underbart att bara få bort allt!

Tänkte visa er den fina överraskningen Alexander kom hem med till mig förra veckan i morgon! Nu ska jag krypa ner hos mina killar som sover sött!

Natti!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår skulle jag ge mig på salt kola med smak av vanilj. Följde receptet gjorde jag osså men de blev ingen kola.... mer som konsistensen på nutella. Den smacka gott i allafall. Får försöka igen. Vill göra små present påsar och ge till nära och kära i jul . Är de någon som har tips på lätt kola eller vad jag ska tänka på är de så välkommet!!

Efter en tidigmorgon idag, fick de bli en sväng till skogen. Ni kan ju gissa om jag hade en lycklig hund. Något av de bästa Caddy vet är skogen. Där kan han springa hur han vill och lukta hur han vill. Det bästa av allt han är trött efter år. Sen får ju jag motion osså, bra för alla!

Nu ska jag äta upp min kolanutellasmet, jammi!
Likes

Comments

Herregud! klockan är snart 12 och det har gått i 190 hela morgonen.... 04.30 valde Melker att slå upp ögonen, han fick en flaska i hopp om att han skulle somna om men icke de... 06, skulle vi köra in bilen för däckbyte, .Väl hemma igen blev de frukost och sen mot mammaträning 9.30.

Ett väldigt snällt sätt att få kroppen att återhämta sig efter en förlossning. Träning? hur ska man träna egentligen? Jag har alltid hela mitt liv tränat enormt mycket och tror det har gjort enormt stor nytta för mig under hela graviditeten och förlossningen. Skulle själv säga att min kropp är som gjord för båda delarna.

Jag har inte haft något större behov av att börja med träningen efter graviditeten, visserligen kommer jag ut varje dag med Caddy men träna har jag knappt gjort. Tycker det är viktigt att allt som har med träning efter graviditet är på ens egen nivå och man ska själv känna efter i kroppen vad som är rätt. Att stressa eller gör något för någon annan säger det är inte meningen. Man ska vara bekväm och känna att kroppen är redo. Sen tycker jag att man alltid kan testa saker, gillar man inte de eller det inte känns bra då slutar man. Testa är alltid nyttigt. Denna mamma-träningen har pågått i 10 veckor nu och jag känner att det är dags för nästa steg, det är för lätt nu. Men det har varit lagom och bra och fina relationer har både jag och Melker skapat. Så till er mammorTesta ! det är de alltid värt!

// Felicia


Vecka 39 med Melker.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Då var klockan slagen kväll för ett bra tag sen, varit en mega seg dag då jag absolut inte kunnat lämna hemmet... Mega lycklig blev jag när Alexander klev in genom dörren runt 18 tiden. Och gissa, han hade med en överraskning hem! Ska visa den i ett annat inlägg!

Rastlös som jag är tvingade jag upp honom på vinden för att plocka ner julpyntet. Så ni kan ju gissa vad jag gjort hela kvällen.. Nu saknas en adventsljusstake, och lite grönt. Sen ska de börja julbakas och handla julklappar för fullt! Jag bara ÄLSKAR julen, och tänk Melkers första jul! Vill givetvis att allt ska bli perfekt....

Alexander har somnat med Melker vid nattningen så här sitter jag ensam i soffan...

Njut av kvällen // Felicia


Likes

Comments

Lunch....

11 skulle vi packa på oss och ta oss till skogen för en långrunda med Caddy. Jag älskar att åka till skogen där man bara kan släppa Caddy så han får röja som han vill. Väll i hallen påklädda till tusen hittar jag inte mina nycklar.... jag letade till jag blir tokig då jag har en tendens att slarva bort dem med jämna mellanrum, Melker gav upp efter 15 min och somnade i vagnen...Till sist tänker jag Alexander MÅSTE tagit dem? och jovisst hade han det!! Nu ska jag alltså ut med Caddy och kan inte låsa mitt hem? Jahapp.... Tanken att han skulle byta mina vinterdäck var ju snällt men hur FASEN ska jag låsa? Snacka om fast i sitt hem...

Det var ju bara att ge sig ut och inte LÅSA.... stackars Caddy som jag lovat skogen fick en skitrunda i kvarteret... dåligt samvete...

Nu ska jag äta lunch innan Melker vaknar.

// Felicia


Ska pussa extra på honom osså!

Likes

Comments

Snö? vi har äntligen fått snö!!

Kul att se att ni är så många som redan tittat in här, det gör mig extremt motiverad till att fullfölja detta. Melker har haft en bra natt, ett snabbt uppvak runt 4 sen vaknade han för dagen 6.30. Med andraord utvilad mamma.

En morgon hos oss? Vi kliver alltid upp mellan 6-7 och mitt tvångssyndrom gör att jag ALLTID bäddar sängen innan jag går ner... knepigt jag vet. När vi kommer ner möter vi Caddy som oftast ska pussas en massa, och ute har han varit då Alexander i stortsätt alltid tar morgonrundan! Kaffet startas Melker får välling och vi kryper upp i soffan med tända ljus, hur mysigt?

Hur ser dagen ut? då jag fortfarande är förkyld blir de lugn dag idag, promenad med Caddy och återhämtning. Melker får röja hemma idag så blir det aktivitet imorgon. Tänkte ge mig på en form av tidslinje så man hänger med hur vi hamna här?

// Felicia


Melkers underbara pyjamas kommer från konges slojd, ni hittar den hos http://gomstallet.se/se/.

Likes

Comments

Mitt namn är Felicia, jag är 23 år gammal. Jag jobbar i dagsläget som sjukgymnastassistent och pluggar på distans till inredare och homestagingkonsult. Jag ser mig själv som glad, positiv, hjälpsam och kärleksfull.

Jag bor i en by utanför Helsingborg som heter Åstorp. 2014 träffade jag min sambo Alexander, snabbt bestämde vi oss för att leta efter ett gemensamt  boende. Vi köpte ett radhus som vi renoverade med mycket hjälp från våra familjer.

Hösten 2015 utökade vi vår lilla familj med hunden Caddy. 1år senare bestämde vi oss för att vi vill bilda familj och blev snabbt gravida. Idag har vi en fantastisk son på 9 månader som heter Melker. I dagsläget är jag mammaledig och mina dagar går ut på att ta hand om vår fantastiska Melker, givetvis Caddy också.

Alexander är extremt stöttande i mitt stora inredningsintresse och följer med mig på alla min utflykter som jag planerar in för jämnt. Ett fantastiskt liv lever vi med mycket fart och aktiviteter.

Kul att ni vill följa med! Glöm inte kika in på instagramkontot för en snabb förståelse om vem jag är.

// Felicia


Likes

Comments

Efter mycket tjat från nära och kära har jag nu startat en blogg. Här kommer ni får se allt som pågår i mitt liv. Ni kommer få följa med mig i min vardag, som sambo, mamma till Melker, matte till Caddy och ett starkt fokus på inredning.

Jag har aldrig kunna se mig själv som en bloggande person, men varför inte? Att dokumentera vardagen och kunna se tillbaka måste ju vara något att satsa på! Förhoppningvis kommer jag kunna inspirera och släppa in andra i min vardag som jag inte träffar varje dag.

Hoppas ni tycker det ska bli kul att följa min resa!

// Felicia


Likes

Comments