​Det har inte varit så mycket uppdatering på sista tiden, tyvärr. Det har varit en del jobb som har tagit all tid men i går blev det lite shopping i alla fall. Jag hittade en snygg stickad tröja i lång modell på MQ och så blev det två nya väskor till våren och sommaren från Calvin Klein. Hoppas på att få användning av dessa på kommande semester. Hoppas också på bra väder i helgen men det ser inte ut att bli någon värme att tala om. De kunde ju ha fel som omväxling så det blir tvärt om mot prognosen 😉 ​Det återstår att se.. ​Nu skall jag fortsätta att kämpa på med min nya mobil Galaxy S8+ som det skall göras olika installationer på. Jag skall be om att få återkomma till den i senare bloggar / Anita.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Ett projekt som vi har funderat på i omkring ett år är äntligen klart. Det var en helrenovering av ett sovrum från golv till tak. Nymålat tak, nya tapeter och utbytt parkett blev det, och däremellan en noga utvald inredning som är ett samarbete mellan mig och en inredningsfirma i Västerås. Det tog ett tag att fundera på hur vi ville att det hela skulle se ut och var garderober och bokhyllor skulle vara placerade, men efter noga övervägande så ställdes den nya garderoben där en gammal bokhylla stod tidigare och den nya bokhyllan placerades på väggen vid dörren så att vi slipper en möbel som sticker ut så mycket i dörröppningen.​De som hade bott här tidigare hade ställt en garderob vid dörren till sovrummet så den samma stack ut en bra bit, det blev besvärligt att komma in och ut med saker genom dörren. Det var inte ett bra tänk! Så nu återstår det bara en ny säng och vi får se när den dyker upp. Tillverkning kan ju ta ett tag, kan jag tänka mig, så vi hoppas på att den kommer någon gång i Maj. Bilder kommer upp senare / Anita.

Likes

Comments

Det här blev verkligen snyggt med exklusiva inredningsdetaljer från Versace Home. Naturligtvis ihop med lite blommor.

Likes

Comments

​Jaha, då var det måndag igen och dags att för nästa snöoväder som är på ingående. Det är sanslöst när skall det här LÄGGA AV !!!!! Det är lika bra att grotta ner sig i lite bilder på modedetaljer, eller som jag snart skall göra nämligen gå ut på stan och kolla in lite snygga saker till våren, när den nu bestämmer sig för att komma vilket ingen vet. Alla hade väl hoppats på lite varmare väder till Valborg men det ser inte ut att bli som vi vill 😔 ​Så det är tur att det finns shopping. Vad vore livet utan detta, jo tomt och innehållslöst och jävligt tomma och tråkiga garderober oavsett om de är nybyggda eller av äldre modell. /Anita.

Likes

Comments