Tjingeling!!

Nu är vi mitt i sportlovsveckan här, och vädret det kan man då inte klaga på!!

Veckan hade ju kunnat börjat bättre, då minstingen kräktes ett par gånger, hej magsjuka tänkte jag direkt men troligtvis så var det nån form av matförgiftning, tack och lov!

Vi har varit till Stockholm en heldag och shoppat, jagat Poke'mon , fikat och ätit så magen stod i fyra hörn, haha!!

Men kul hade vi i alla fall!

I dag bjussar jag på lite hall inspiration, klongstaken på bordet är så himla vacker på kvällstid när det skymmer och blommorna är ju från brud och blomsterkällan, så vackra blommor varje vecka, Malin är gudomligt duktig!

Mellansonen har blivit av med sitt gips till hans stora glädje, tyvärr så var det inge bättre så nu blir det operation av handen.

Får se hur länge det går att skjuta på det då hans fotbollssäsong börjar på allvar snart, och det är inte att tänka på att operera innan dess enligt han... ( Ska man bli världens bästa målvakt ska det göra ont på vägen dit ;) )

Om 1 vecka idag är vi i Spanien, känns otroligt att vi nog då denna tid, sitter och tar nån härlig lunch och en drink då förmodligen på nått härligt ställe, så skönt det ska bli!!

Jag känner att det är just det vi behöver nu, få komma bort och bara tanka ny energi och få lite kvalitetstid.

Det har varit lite väl mycket av allt nu ett tag och mera jobb än vanligt för oss, ibland så behöver man stanna upp och bromsa allt ett tag, sätta alla måsten åt sidan och bara vara.

Med det sagt önskar jag alla en skön dag!!

Kram Susanne

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments