Min lilla kommun har hamnfest i helgen. Ska gå dit en sväng med mamma och hennes väninna. Väninnan dricker nåt förbannat bara och drar med mamma på samma väg. Lagom kul. Får hoppas att det inte blir så illa idag. Då går jag därifrån.
Önskar er alla en fin kväll!

Har kletat på lite mascara för en gångs skull!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen kväll. De allra flesta dagar går jag bara och väntar på att det ska bli kväll, så jag får ta sömntabletterna och lägga mig och läsa.
Nu tog jag dem precis, så om nån timme eller så tar jag ut vovven. Sen får jag lägga mig. Dagens bästa stund. Vilket värdefullt liv egentligen. Att spendera de vakna stunderna med att längta till sömnen... Well, det är kanske snart över ändå.
Ha det fint!

Likes

Comments

Sitter i soffan med min lilla varg i knät. Ska snart gå ut och sen gå och lägga oss. Godnatt allihopa!

Likes

Comments

Gick hem till mor en sväng med min vovve. Passade på att sola lite. Men det var inte så varmt ute idag, det blåste och var rätt molnigt.
Nu har vi (hunden och jag) varit hemma ett tag, ätit körv mä brö.
Blir bara slappande i soffan resten av dagen (ovanligt? Nej.)
Så här ful är jag:

Men va fan, det bjuder jag på.
Ha en bra kväll ❤️

Likes

Comments

Hade tänkt att aldrig avslöja mig i bloggen, eftersom ingen i min närhet vet nåt om vad som rör sig i mina tankar, och vad som väntar i framtiden.
Men så kom jag på att risken att nån skulle hitta min blogg är.... 0.

Så det kvittar ju. Här är jag iaf. Kram ❤️

Likes

Comments

Sen ca 12 idag har det varit strålande fint väder. Har jag tagit tillvara på det då? Ja, i en kvart. Sen deppade jag ihop av oklar anledning. La mig i soffan igen istället. Ett par timmar senare gick jag ut igen. I tio minuter.

Ligger på soffan och mår dåligt. Den jag "firade" midsommar med igår kom in dyngrak strax efter 19. Fick passa resten av kvällen så att spisen stängdes av, kolla så att dörrarna låstes fång på gång, då det tydligen var nödvändigt att gå in och ut som en osalig ande.

Denna person blir jävligt ostadig på benen vid minsta berusning, så man måste ha koll att den inte ramlar. I vintras stöp den rakt bak och slog i bakhuvudet i asfalten.
Så jag vågar liksom inte bara gå undan heller. Så... Otroligt rolig midsommar. Fuck this.

Likes

Comments

Så trött på min förstörda kropp! Kommunen bjöd på kaffe ca 500 m från mitt hem, så jag tog med mig min hund (och mamma) och gick dit. Hey, det är ju midsommar, 20 grader ute, och min hund älskar främlingar. Så det kunde ju vara kul för henne då, tänkte jag.
Kommer dit, får kaffe. Lutar mig mot en liggande trästock, hunden överlycklig.
Dricker ett par klunkar. Där drar magen igång att mullra. Då är det bråttom. Fan.
Börjar gå men inser att jag kommer fan inte hinna hem. Går så fort att mina trasiga revben känns som om de ska sprängas.
Börjar gråta både av smärta och uppgivenhet. Det slutar med att jag får be mamma skynda sig hem och hämta bilen.

Katastrof. Varför försöker man ens? Lika bra att bara hålla sig inne.

Likes

Comments

Vad jag är trött på att alltid känna mig fet och fläskig. Jag vet inte ens om jag är det egentligen. Tjock mage vet jag att jag har, men resten av kroppen då? Ibland känns den ok, men oftast känns det som att jag har ett tjockt lager späck över hela mig.
Skulle man fråga nån vet man ju att den skulle neka till det, ingen skulle ju säga att "jo du är lite tjock om armarna...". Hur vet man om man är tjock, eller om det är hjärnspöken? Fjantigt av mig kanske men jag önskar så att jag vore mer nöjd med min kropp...

Likes

Comments

Förlåt för negativt inlägg men måste bara få ur mig. JAG ÄR SÅ JÄVLA LESS PÅ ALLT!!!!

Allt som har med det här jävla livet att göra! Just nu är allt skit, kan inte se hur nåt skulle kunna vara positivt någonsin. Jag veeeeet att jag känt så här många miljoner gånger förut, och sen har det känts bättre.
Men nu känns det inte så.

När en närstående (typ den enda man umgås med nånsin) inte kan ge fan i det där förbannade rödvinet! Det är inte så att den är dyngrak, men tillräckligt för att ett normalt samtal inte kan äga rum.

Får fan lust att häva vodkan. Men jag dricker typ aldrig. För jag det är det typ 4cl sprit. Så nej det kommer inte att hända, men fan...

Varför måste vuxna människor dricka sig fulla varenda jävla dag???!!!! De blir så jävla ointelligenta. Jag spyr. Godnatt. Hoppas jag slipper vakna nånsin.

Likes

Comments

Kollade på rustas hemsida, hittade en färg jag gillade, skulle passa i sovrummet. Kommer till butiken och den är typ... Spygrön? Heh, nej tack.

Men var in till colorama och hittade två olika, en hette salvia och den andra lagerblad. Nu gäller det bara att bestämma sig. Varannan gång jag tittar på dem väljer jag salvia. "Den blir bäst!", varannan gång är det likadant fast med lagerblad. Varför ska det var så svårt att bestämma sig?

Well... Söndag kväll snart... Skönt med måndag imorgon. Jag är ju långtidssjukskriven så det är inte så att jag ser fram emot helgen, som om man hade jobbat. Jag har heller inga vänner jag umgås med, så helgerna betyder ju inte heller mer umgänge med lediga vänner.
Helger innebär bara mer tristess.
Jag spenderar ju 80% av min tid i soffan, och det är mer att se på tv på vardagar....

Så ser min tillvaro ut, styrd av vad som visas på tv. Hello fun times 😫

Någon som gjort nåt kul?

Likes

Comments