Regel nummer ett; du äter inte mat på bussen.
Regel nummer två; du äter för i helvete inte mat på bussen.
Regel nummer tre; respektera och följ ovanstående regler.

Tack

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jepp. Jag gjorde det igen! Chockade mig själv med att gå ut ch springa istället för att gö och lägga mig. Rätt jäkla gött nu faktiskt 👌 efter allt slit så är det såå skönt att vara trött i kroppen också, inte bara i huvudet!Hahaha assåå såååå tråkigt inlägg, egentligen, vem fan bryr sig?!

Likes

Comments

Uschusch. Stress och press. FN projektet tar kål på mig, och ändå är detta bara andra dagen jag är med... Fan. Vill bara sova ett tag. Typ sådär 100 dagar så sommarn är här när jag vaknar. Inget går riktigt som jag vill eller behöver just nu, vilket är skit, men det är bara att bita ihop o le.

Suck it suckers ✌️


Likes

Comments✌️

Likes

Comments

Jag får inte äta och syster har kontroll på tvn, alltså är det bara Barnkanalen som gäller. Mitt liv suger så grovt just nu. Orkar inte.

Likes

Comments

Typ glad. Eller mer lättad. Har inte gjort ett skit i pluggväg men e ändå trött som fan. Glad att va ledig imon så får man sova lite. Har dock varit ute och vandrat/jobbat/sprungit i 50 min med hunden vilket va rätt jäkla gött faktiskt. Fast nu nös jag och fick kramp i min högra skinka.... Det gör väldigt ont. AJ.

Likes

Comments

Men hej!
Helgen började jobbigt men blev bättre! Har till och med fått hundmys inatt hos en kär vän. Vi kollade faktiskt på mello igår jag och några damer. Kunde ju inte missa min älskling ❤️

🐫

Likes

Comments

Ska börja hänga vid balettakademin och ragga killar där. Tänk er en fucking dansande kille... Tänk. Love it 😍

Ps Anton Ewald är go. Typ väldigt go.

.T


Likes

Comments

Jag brukar inte skryta om när jag tränat, men nu kände jag för det, mohaha. När alla är ute och partajar går jag ut i regnet och springer. Rätt stolt faktiskt speciellt eftersom jag var stört trött och att det både va kallt, blåsigt och regnade ute. Nu är ja iaf både trött fysiskt och psykiskt, å förhoppningsvis kan ja sova bättre ikväll.

Peace darlings ✌️


Likes

Comments