Den sjätte september kysste jag en kille som jag aldrig någonsin trodde skulle vara en så viktig person som han är idag. Innan dess jobbade han på ett dagis som jag besökte ganska ofta på grund av ett extrajobb jag hade, han var en väldigt snygg person i mina ögon haha, för snygg för mig tyckte jag. Det bästa med honom var hans sjukt blå ögon med tanke på att han var mörkhårig. För mig var detta ganska ovanligt, intressant på något vis. Men honom skulle jag aldrig lära känna mer än att småprata lite innan jag gick hem och lagade mat åt någon annans barn. Inte mer än så. Men han var fin att titta på, och väldigt rolig var han också. Och blyg på ett sånt där gulligt och charmigt sätt, ni vet?

Men vi går tillbaka till den sjätte september.. Han frågade vad jag skulle göra på kvällen, för det var ju ändå helg. Jag jobbade som vanligt men han skulle ut och fira sin kompis. Men jag jobbade, till väldigt sent men sa att jag överväger att kanske komma förbi efter jobbet. Dessa timmar på jobbet tänkte jag bara på OM jag skulle gå eller inte. Vågar jag liksom? Äsch, varför inte. Jag skrev att jag var på väg och han mötte mig utanför ingången och verkade väldigt glad över det, vilket såklart gjorde mig ännu gladare. Och fan vad snygg han var. Precis som vanligt. Han var rolig, spontan, social och otroligt snygg haha, sa jag det? Kvällen fortsatte och tillslut sitter vi, bara vi och pratar om något jag inte minns för jag kommer bara ihåg hur söt han var när han pratade. Sen bara hände det, inga konstigheter. Den där jävla kyssen. Jag fattade egentligen ingenting. Jag tänkte knappt. Jag tänkte bara att han var så jävla perfekt. Nästan läskigt.

Idag, så är denna dag ganska långt bort, men den känns som igår. Och denna kyss får jag uppleva nästan varje dag. Och han är liksom.. Min. Han är min dröm som blev verklighet. Och fan vad jag älskar honom.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag fick jag jobba med fantastiska IDUN minerals och agera modell för deras sminktips-film. Så sjukt jäkla roligt, vill absolut göra något liknande i framtiden! Kommer lägga ut videon när den är publicerad på youtube och deras hemsida! Bra dag, tack IDUN!

Likes

Comments

Imorgon händer roliga grejer!

Likes

Comments

Jag har någon slags kärlek till H&Ms Divided.

Likes

Comments

Här har vi två saker jag både äger och snart kommer äga. Bikinin som kommer från TRIANGL BIKINI har jag fått hem och den sitter som en dröm. Klockan som kommer från DANIEL WELLINGTON klickade jag hem idag och borde sitta på min arm om cirka 3-4 dagar.

Är inte superlycklig just nu eftersom min pojkvän åkte iväg igår och sedan åker jag till Miami den 22a mars, vilket resulterar i att vi kommer leva apart i 5 veckor. Ingen dröm ska jag säga, så lite tröstshopping satt fint!

Längtar så mycket till Miami med min fina vän Jasmine, bara 21 dagar kvar!

Likes

Comments