Blanca Mirò Scrimeri är en stor inspirationskälla för mig och ända sedan hon la upp ovan vänstra bild på sitt instagramflöde blev jag otroligt kär i hennes rosa bomberjacka. Så kär att jag klickade hem en liknade från mango. Kommer styla med blåa utsvängda jeans och randig tröja till våren! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Lördag och dags för klackarna att slå i taket...njaa inte riktigt så för mig med en rinnande näsa och huvudvärk! Men hade annars gärna dragit på mig någon glittrande kjol matchandes med en vit t-shirt! 

Likes

Comments

​Onsdag och veckan hade inte kunnat gå saktare, har haft sjukt mycket på jobbet så längtan till helgen är enorm. Att det är årets fattigaste vecka gör det inte bättre direkt! Dagens outit gick i ovan vindar. Blått, utsvängt och volanger kan inte bli fel enligt mig. 

Likes

Comments

​Nu när vintern har tagit ett rejält tag om oss så gäller det att klä sig varmt. Men även ifall det är -16 grader ute kan man fortfarande klä sig snyggt! Ovan inspo är ser både varma och inspirerande ut. 

Likes

Comments

Medan snön ligger alldeles vit utanför drömmer jag mig mot andra mer färggranna nyanser. Rött står just nu högst på min inköpslista, en färg som även blir stort nu till våren. 

Skjorta med hjärtan-&otherstories, Röd silkes skjorta-mango, Lång skjorta-mango

Likes

Comments

Snö och slask ute betyder varma tröjor inne. Hittade denna fina inspirationsbild på pinterest, måste genast börja leta efter något liknande. Nu lite läsning och sedan säng. 

Likes

Comments

​Januarimånad är väl känt för fattigaste månaden och detta stämmer väl överens, min plånbok har då aldrg ekat så tomt som det gör nu. Men vad passar då inte bättre än mellandagsrean! Finns många fynd på kedjorna, ovan är mina fynd favoriter just nu vad gäller accessoarer. Kanske får bli ett kick hem! 

hatt- H&M, sneakers- mango, kuvertväska-mango, axelremsväska- mango, scarf- zara, liten axelremasväska - zara

Likes

Comments

Dagen har gått i rasande fart med försäljningsmöten, planering och lägenhetsvisningar. Hade gärna burit ovan outfit idag får bli en copy cat på den i veckan istället! Älskar läderkjolar,  och kombination med en tjock stickad tröja kan det inte gå fel. 

Likes

Comments

​Förutom lägenhetsvisningar på förmiddagen har dagen bestått mest av soffläge framför tv:n. Men ibland får man ha en enkel och lat dag för att vila upp sig på. Enkelhet är även något som kan vara inspirerande i modevärlden, vem vill inte se ut som ovan denna lata söndag. 

Likes

Comments