Idag är en av de två jobbigaste dagarna på hela året.

Den andra jobbiga dagen är i slutet på december, för 2013 dog nämligen min barndomskompis mamma. Så den dagen är extremt jobbig och känslosam. Iår är det 3 år sen.

Idag, 26 oktober, är den andra jobbiga dagen.
Idag hade mina nära kunnat tända ljus och tänkt "idag är det fyra år sen hon dog".
Idag hade det kunnat vara min dödsdag. Det hade kunnat funnits en gravsten med inristat mitt födelsedatum och "26/10-2012". Jag hade kunnat varit död nu, och det hade kunnat varit fyra år sen jag dog idag.
Jag vill inte gå in något mer på detaljerna här på bloggen, det är alldeles för personligt.
(Men om mina kompisar undrar så har jag inga problem med att svara, det är bara att ni frågar!)

Det är en extremt svår dag, mycket ångest och många tårar. En jobbig dag psykiskt, så jobbig att smärtan även känns fysiskt.

Lova mig att ni tar vara på varandra, tala om för dina nära att du älskar dom, ge en främmande människa ett leende, heja på någon, krama en kompis. Den lilla saken kan förändra någons dag.

Vi syns till helgen, då ska jag berätta vad som hänt under dessa veckor och hur allt är just nu.

Love

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

..hörni. Vill säga förlåt i förväg.
Jag hade tänkt att börja blogga denna vecka, men jag är inte riktigt där jag vill vara än.

Veckan har varit ganska bra trots allt, energin har funnits där då och då. Men jag vaknar vissa dagar och bara känner att det här kommer bli en dålig dag, och de spelar ingen roll vad jag gör för har jag den känslan på morgonen så blir den dagen oftast inte bra. 

Men jag mår egentligen ganska bra, jag har inte alls lika mycket ångest längre. Nu är det mer på en normal nivå. Men jag trodde aldrig att våran renovering skulle påverka mig såhär mycket. Men jah mår verkligen DÅLIGT av att vårat hem ser ut såhär och att det är hantverkare här från 7:00-16:00 varje dag. Det förstör mitt privatliv och tiden då jag ska få vara själv. Men nu är det nog bara två veckor kvar innan allt är helt klar, och jag är så himla taggad på det!

Jag har heller inte haft tid att förbereda några inlägg, på grund av att vi har två prov inför nästa vecka. Ett redan imorgon faktiskt. 

Jag hade tänkt att planera lite inlägg under veckan så att jag kunnat starta bloggen igen nästa helg. Men jag vet att vi kommer ha flera prov även den veckan och det är också sista veckan innan lovet. Så jag bestämmer nu att jag börjar blogga när vi får höstlov. Det låter som en bra idé tycker jag.

Hoppas att ni mår bra!

Love

Likes

Comments

Jag ska ta en vecka till ledigt, sen tror jag att jag är redo att börja blogga igen. Jag saknar det jättemycket och jag har fått tillbaka massor med inspiration så nu är jag jättesugen på att börja blogga igen. Jag vill visa hur det ser ut i köket nu, skriva om en del saker, hur jag försöker hålla mig glad och pepp på livet, visa lite grejer jag har beställt osv.
Har äntligen fått rutin på allt med skolan, läxorna och träningen och det är nog de som gör att jag mår bättre. Jag är fortfarande livrädd för att krascha, de känns som att om de blir för mycket igen så kan det vara kört. Men nu kanske jag kan se varningssignalerna tidigare och ta en paus innan jag kraschar.

Annars mår jag väldigt mycket bättre, är gladare och har mindre ångest. Jag vaknar inte längre med ett tryck över bröstet. Visst, jag har fortfarande väldigt mycket ångest, det kommer nånting varje dag som jag får ångest över. Men den är inte lika stark som för någon vecka sedan, jag får inte det där trycket över bröstet varje dag. Nu känns ångesten mer inuti kroppen, i magen och jag känner att jag biter ihop tänderna så att jag får ont i huvudet. Men det kan jag leva med.

Igår var första gången på över en månad som jag kände att jag hade massor av energi.
Jag va med en av mina bästa kompisar i några timmar, typ mellan elva och strax efter två. Vi hade jättekul, satt och snackade osv och sedan följde jag med honom en bit när han skulle hem. Sedan storstädade jag mitt rum, bytte lakan, dammade varenda del i rummet och dammsög varenda list. Sedan bara flödade energin, men jag visste verkligen inte vad jag skulle göra. Jag kände mig rastlös och ville verkligen hitta på någonting, men vårat hem ser ut som ett kaos just nu när vi renoverar så det var svårt att hitta på nått. Men jag var så lycklig över att ha en massa energi. Även om jag inte direkt kunde göra nått vettigt med min energi så kändes det ändå bra att den fanns där.

Så ja, som ni kanske märker mår jag mycket bättre. Och det är jag så otroligt tacksam för!
Hoppas ni mår bra, vi hörs nästa vecka!

Love

Likes

Comments

I början av sommarlovet åkte en av mina bästa vänner utomlands, hon skulle komma hem i slutet på juli. Det gjorde hon inte.
Det här inlägget är till dig V, jag saknar dig.

Hon och hennes familj var tvungna att åka till deras hemland för att fixa lite papper osv innan dom kan återvända till Sverige igen.
Planen från början va att dom skulle komma hem i slutet på juli. Men när juli var slut var inte alla papper fixade och dom var tvungna att stanna kvar.
Vi båda hade hoppet uppe om att hon skulle komma tillbaka innan skolan började. Vi hade planerat att ta en fika innan skolan började.
Men skolstarten närmade sig och alla papper var fortfarande inte klara. Dom skulle vara tvungna att stanna kvar där ännu längre. Nu visste dom att de rörde sig om 1-2 månader. Alltså i slutet på september eller i slutet på oktober.
September är slut, och hon är kvar utomlands. Hon vet inte exakt när dom kommer hem, de kan vara en månad eller tre månader. Jag vet inte, hon vet inte, hennes familj vet inte. Allt är ovisst.
Att vänta på nått som man inte vet när det kommer hända är jobbigt. Det är olidligt.

Jag saknar dig så otroligt mycket. Vi har inte setts sen den 10/6. Dagen då vi fick sommarlov. Det är typ fyra månader sedan, en oändlighet.
Det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Jag tycker att du ska komma hem nu.

Grattis på din 15-årsdag, så fort du kommer hem så ska vi ta en fika, prata igenom allt som hänt och fira oss båda. 
Jag älskar dig<3

Likes

Comments

En vecka senare och jag mår fortfarande inte bra. Jag mår helt klart bättre, men jag är inte riktigt där jag vill vara än. Jag är helt enkelt inte redo att börja blogga än. Det är synd, jag saknar det. Men jag måste lyssna på min kropp, och just nu säger den nej.

Jag har i alla fall haft en rolig vecka, har varit med kompisar och snackat jättemycket i telefon med kompisar på kvällarna. Det har hjälpt mot ångesten jag ofta får på kvällarna.
Igår kom 3 kompisar hit, vi käkade pizza och bara snackade. Sedan kom 2 kompisar till hit och vi åt efterrätt och godis. Vi hade så himla roligt, är sååå glad att jag har dom!!
Annars har jag gått många promenader denna vecka, jag älskar det! Mår så bra av det.

Kommande vecka ska jag fortsätta ta det lugnt, prioritera mig själv och mina nära och göra sådant jag mår bra av.
Jag ska till psykologen på onsdag så ska prata med henne hur jag mått på senaste tiden.

Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör!

Love

Likes

Comments

Jag använder bara tre par skor just nu, men jag älskar dom alla tre, snygga, sköna och helt enkelt mina favoriter!

​Nike FreeRun 5.0 // Vanliga converse // Och ett par adidas

Love

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har tvingats ta ett ganska svårt beslut. Redan förra veckan skrev jag att jag va väldigt stressad och funderade på att ta en bloggpaus denna vecka som kommer.
Under hela veckan har jag tänkt och tänkt, jag älskar att blogga och jag tycker verkligen att det är så roligt. Men till vilket pris?
Jag har insett att så dåligt som jag mått de senaste veckorna är inte bra för mig. Jag kan inte längre tänka klart, jag har svårt att minnas vad som sägs på lektionerna och jag är stressad konstant. Jag har extremt mycket ångest och jag tycker inget är särskilt roligt längre. Allt är bara för mycket, och att vi har ett SO-prov, matte-prov och ett NO-prov kommande vecka gör att stressen ökar ytterligare. Allt är för mycket och har varit de ganska länge, och jag vill inte gå in i väggen när jag bara är 15 år, men jag är och snuddar vid väggen just nu.
Därför har jag tvingats välja att ta en bloggpaus. Jag vet inte hur länge jag kommer vara borta, en vecka eller en månad. Jag kommer vara borta tills jag har fått kontroll på allt igen, tills jag mår bättre.

Jag älskar bloggen, men att blogga är bara min hobby och tyvärr har jag inte tid för det just nu. Jag behöver fokusera på mig själv, mina nära och skolan.
Jag är rädd, att vara femton och nära på att gå in i väggen är inte bra. Men jag är glad att jag ändå vågar ta en bloggpaus.
Jag vet inte mer vad jag ska skriva, jag måste få livet under kontroll innan jag kan fortsätta med bloggen.

(Det kommer upp ett inlägg imorgon, när nästa inlägg kommer upp får vi se)

Ta hand om er!

Love

Likes

Comments

Förra veckan fick en svart klänning följa med mig hem från stan. Den är väldigt enkel men tänker att de alltid kan vara bra med en svart klänning, det får man väl alltid nytta av?!

Tycker att den är sååå snygg, älskar!!

Love

Likes

Comments

Att ha en "Wilma-dag" då coh då tycker jag är viktigt. En dag så jag bara tar det lugnt och är med mig själv. Detta är vad jag vill ska hända under en sådan dag:

- Jag vill sova tills jag vaknar av mig själv, vilket brukar ske runt 10 eller halv elva.

- Äta en god, men ganska enkel frukost. Jag är ingen frukost-människa så en enkel frukost räcker bra!

- Sätta på mig myskläder, jeans på mysdagar är förbjudet!

- En promenad står näst på schemat, gärna med en podd i hörlurarna! Brukar ungefär gå i en timme, tycker att det är lagom länge för att rensa alla tankar.

- Efteråt smackar jag på en ansiktsmask och hoppar i våran jucuzzi. Bästa stället att varva ner på!

- Därefter blir det en lång dusch där jag tvättar håret, rakar benen, skrubbar kroppen+ansiktet osv. Älskar mina lååånga duschar som jag tar mig tid för varje helg!

- Efter duschen smörjer jag in ansiktet och kroppen, och har i produkter i mitt hår.

- Sedan vill jag se på Gossip Girl och äta ett fruktfat. Jag föredrar frukt framför godis faktiskt, och det säger jag inte för att låt nyttig haha. Jag mår illa efter bara några godsbitar.

- Ett extra plus är om jag får måla naglarna också!

En sån gär dag ska jag försöka ha minst en gång i månaden, jag mår så himla bra efter att bara ha tagit hand om mig själv en dag!

Love

Likes

Comments

När hösten kommer gillar jag att ta in lite mörkare färger i mitt rum, gärna mörkgrått. Så jag klickade hem lite nya grejer från H&M + att jag fick ett grått påslakanset i födelsedagspresent.

Finns HÄR


Överkast HÄR // Örngott HÄR

Och så några förebilder:

Och så efterbilderna:

​Älskar båda bäddningarna, men det är mycket mysigare nu är vad det var förut! Åh vill bara slänga mig ner i sängen när jag ser den haha.

Love

Likes

Comments