Hej!! Måste börja med att be om ursäkt för att inläggen om Stockholm har dröjt. Denna veckan har bara susat förbi, därför har jag inte hunnit att sätta mig med bilderna. Hoppas ni har förståelse för det. Inlägget kommer upp under veckan.

I alla fall till något annat. Såhär började jag min morgon idag. Tanken var att jag skulle sätta mig på min uteplats och äta då det var så härligt väder igår men precis när jag kliver ut så börjar det regna. Vad är oddsen på det liksom? Haha så typiskt. Men det var ganska mysigt att få sitta med tända ljus och snattrande regn på fönstren framför Nyhetsmorgon och äta i lugn och ro.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

On the roads again

Butik, Mat, Tips, Upplevelse, Resor, Stockholm

" Hej på er! Nu sitter vi på tåget hem. Denna helgen gick så fort men har innehållit så otroligt mycket. Allt från skrattattacker, matkoma, …"

To be continued

Home, Inredning, Mat

" Hej!! Måste börja med att be om ursäkt för att inläggen om Stockholm har dröjt. Denna veckan har bara susat förbi, därför har jag inte hun…"

Saturday in Stockholm

Mat, Stockholm, Tips, Upplevelse, Resor

" Och nu äntligen kommer inläggen från Stockholm. Men bättre sent än aldrig liksom haha. Här kommer bilder från våran lördag. Började dagen …"