Sista dagen i Stockholm vaknade vi ca en halvtimme innan frukosten skulle stänga så det fick bli snabba ryck för att få i sig något. Två trötta tjejer efter gårdagens utekväll. Tänk att man kunde festa typ dygnet runt för bara några år sedan. Helt sjukt, hade jag aldrig klarat idag haha!

När vi slängt i oss frukosten så gick vi till Hötorget. Kollade på alla fina blommor och köpte med oss lite picknick.

Köpte med oss lite jordgubbar och gick mot Humlegården. Satt där en stund och bara tog det lugnt och snackade. Så mysigt!

Efter en stund så strosade vi vidare mot Östermalm och hittade det här mysiga området. Blev helt tagen av alla fina färger på fasaderna!

Har gått såååå mycket under denna vistelse. Men så underbart att gå istället för att ta bussen/tunnelbanan. Tycker man får se mycket mer då plus att man får en go motion på köpet! Vi gick från Östermaln och ner till Djurgården då det fortfarande var väldigt varmt.

Satte hos på en parkbänk, tog en glass och tittade på allt förbipasserande folk. Att det kan vara så roande egentligen? Att sitta och titta på folk, det kan jag göra i flera timmar. Tycker att det är så fascinerande att alla är så olika varandra men ändå väldigt lika.

Påväg tillbaka till hotellet gick vi in på Haymarket då Jennifer inte varit där innan. Älskar deras inredning.

När vi gick till stationen för att ta tåget hem så gick vi förbi väggen. Väggen där lastbilen den 7 april körde in i efter att ha kört en vansinnesfärd längst Drottninggatan. När vi gick förbi väggen så blev man genast tagen. Tankarna började snurra och man började tänka på alla de drabbade. Så sjukt det som händer i vår värld.

Tråkigt att avsluta inlägget såhär men ta hand om er så hörs vi snart igen. Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

On the roads again

Butik, Mat, Tips, Upplevelse, Resor, Stockholm

" Hej på er! Nu sitter vi på tåget hem. Denna helgen gick så fort men har innehållit så otroligt mycket. Allt från skrattattacker, matkoma, …"

To be continued

Home, Inredning, Mat

" Hej!! Måste börja med att be om ursäkt för att inläggen om Stockholm har dröjt. Denna veckan har bara susat förbi, därför har jag inte hun…"

Saturday in Stockholm

Mat, Stockholm, Tips, Upplevelse, Resor

" Och nu äntligen kommer inläggen från Stockholm. Men bättre sent än aldrig liksom haha. Här kommer bilder från våran lördag. Började dagen …"