Och nu äntligen kommer inläggen från Stockholm. Men bättre sent än aldrig liksom haha. Här kommer bilder från våran lördag.

Började dagen med en god hotellfrukost. Älskar verkligen hotellfrukost. Så skönt att bara gå ner från rummet och välja och vraka vad man vill äta.
När vi var mätta och glada gjorde vi oss i ordning för att sedan ha en dag på stan. Vi hade en tanke att åka till Mall of Scandinavia först men då det var så fint väder kände vi inte för att hänga i ett varuhus. Så vi strosade runt på stan i stället.

När kl närmade sig 15 tiden gick vi tillbaka till hotellet för att fixa oss och tagga till för kvällen. Vi skulle ju få se självaste Bruno Mars!!
När vi var klara gick vi mot Scandic Continental för att sätta oss på deras takbar. Bodde på Continental förra året men då hann vi inte äta på terassen så blev så glad att vi kunde göra det nu.

Vi åt varsin pulled chicken burger och en öl. Riktigt gott!

För att du är min bästa vän! Så glad att jag har dig! I höst firar vi 8 års vänskap, helt otroligt!

Sedan åkte vi mot Globen för att se Bruno. Vilken konsert! Så magisk och han kändes verkligen så närvarande! Och vilka moves han bjöd på, men det visste man ju redan innan att han kunde dansa som en kung! Så fint när alla tänder upp sina mobiler. Känns tungt i hjärtat att lägga upp de här bilderna efter händelserna i München. Mina tankar går till de drabbade!

Efter konserten åkte vi in till stan och dansade inne på Spybar till 3. Avslutade kvällen med en hamburgare i sängen. Helt ok! ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

On the roads again

Butik, Mat, Tips, Upplevelse, Resor, Stockholm

" Hej på er! Nu sitter vi på tåget hem. Denna helgen gick så fort men har innehållit så otroligt mycket. Allt från skrattattacker, matkoma, …"

To be continued

Home, Inredning, Mat

" Hej!! Måste börja med att be om ursäkt för att inläggen om Stockholm har dröjt. Denna veckan har bara susat förbi, därför har jag inte hun…"

Saturday in Stockholm

Mat, Stockholm, Tips, Upplevelse, Resor

" Och nu äntligen kommer inläggen från Stockholm. Men bättre sent än aldrig liksom haha. Här kommer bilder från våran lördag. Började dagen …"