Igår var det Sveriges nationaldag vilket gjorde att jag blev ledig. Skönt med en kort vecka igen. Började i alla fall min dag med en promenad på 1 timme. Plockade med mig en bukettblommor och tog en frukost när jag kom hem. Runt 11 gjorde jag lunch och när jag ätit upp åkte jag in till Göteborg.

Åkte in till Slottskogen och gick runt med mamma och pappa. Tittade när de hissade flaggorna och njöt av solen som stekte då och då.

Sedan gick vi till botaniska trädgården för en fika. Så mysigt där och så lugnt.

Kändes verkligen som sommar och semester. Härligt att få lite försmak på vad komma skall :).

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sista dagen i Stockholm vaknade vi ca en halvtimme innan frukosten skulle stänga så det fick bli snabba ryck för att få i sig något. Två trötta tjejer efter gårdagens utekväll. Tänk att man kunde festa typ dygnet runt för bara några år sedan. Helt sjukt, hade jag aldrig klarat idag haha!

När vi slängt i oss frukosten så gick vi till Hötorget. Kollade på alla fina blommor och köpte med oss lite picknick.

Köpte med oss lite jordgubbar och gick mot Humlegården. Satt där en stund och bara tog det lugnt och snackade. Så mysigt!

Efter en stund så strosade vi vidare mot Östermalm och hittade det här mysiga området. Blev helt tagen av alla fina färger på fasaderna!

Har gått såååå mycket under denna vistelse. Men så underbart att gå istället för att ta bussen/tunnelbanan. Tycker man får se mycket mer då plus att man får en go motion på köpet! Vi gick från Östermaln och ner till Djurgården då det fortfarande var väldigt varmt.

Satte hos på en parkbänk, tog en glass och tittade på allt förbipasserande folk. Att det kan vara så roande egentligen? Att sitta och titta på folk, det kan jag göra i flera timmar. Tycker att det är så fascinerande att alla är så olika varandra men ändå väldigt lika.

Påväg tillbaka till hotellet gick vi in på Haymarket då Jennifer inte varit där innan. Älskar deras inredning.

När vi gick till stationen för att ta tåget hem så gick vi förbi väggen. Väggen där lastbilen den 7 april körde in i efter att ha kört en vansinnesfärd längst Drottninggatan. När vi gick förbi väggen så blev man genast tagen. Tankarna började snurra och man började tänka på alla de drabbade. Så sjukt det som händer i vår värld.

Tråkigt att avsluta inlägget såhär men ta hand om er så hörs vi snart igen. Kram!

Likes

Comments

Och nu äntligen kommer inläggen från Stockholm. Men bättre sent än aldrig liksom haha. Här kommer bilder från våran lördag.

Började dagen med en god hotellfrukost. Älskar verkligen hotellfrukost. Så skönt att bara gå ner från rummet och välja och vraka vad man vill äta.
När vi var mätta och glada gjorde vi oss i ordning för att sedan ha en dag på stan. Vi hade en tanke att åka till Mall of Scandinavia först men då det var så fint väder kände vi inte för att hänga i ett varuhus. Så vi strosade runt på stan i stället.

När kl närmade sig 15 tiden gick vi tillbaka till hotellet för att fixa oss och tagga till för kvällen. Vi skulle ju få se självaste Bruno Mars!!
När vi var klara gick vi mot Scandic Continental för att sätta oss på deras takbar. Bodde på Continental förra året men då hann vi inte äta på terassen så blev så glad att vi kunde göra det nu.

Vi åt varsin pulled chicken burger och en öl. Riktigt gott!

För att du är min bästa vän! Så glad att jag har dig! I höst firar vi 8 års vänskap, helt otroligt!

Sedan åkte vi mot Globen för att se Bruno. Vilken konsert! Så magisk och han kändes verkligen så närvarande! Och vilka moves han bjöd på, men det visste man ju redan innan att han kunde dansa som en kung! Så fint när alla tänder upp sina mobiler. Känns tungt i hjärtat att lägga upp de här bilderna efter händelserna i München. Mina tankar går till de drabbade!

Efter konserten åkte vi in till stan och dansade inne på Spybar till 3. Avslutade kvällen med en hamburgare i sängen. Helt ok! ;)

Likes

Comments

On the roads again

Butik, Mat, Tips, Upplevelse, Resor, Stockholm

" Hej på er! Nu sitter vi på tåget hem. Denna helgen gick så fort men har innehållit så otroligt mycket. Allt från skrattattacker, matkoma, …"

To be continued

Home, Inredning, Mat

" Hej!! Måste börja med att be om ursäkt för att inläggen om Stockholm har dröjt. Denna veckan har bara susat förbi, därför har jag inte hun…"

Saturday in Stockholm

Mat, Stockholm, Tips, Upplevelse, Resor

" Och nu äntligen kommer inläggen från Stockholm. Men bättre sent än aldrig liksom haha. Här kommer bilder från våran lördag. Började dagen …"