Godmorgon på er!

Såhär startade jag min Valborg, inte helt fel. Nu är det lång helg igen och jag blir helt förvirrad av alla dessa röda dagar under våren. Men ska inte klaga, så skönt med lite längre helger då helgerna oftast bara susar förbi.

Idag är det Valborg. Blir nog en stund med familjen. Umgås och bara ha det mysigt ihop. Kan hända att vi åker in och ser på den årliga cortegen som Chalmers arrangerar i Göteborg.
Hoppas ni får en härlig Valborg. Känns äntligen som våren är på väg nu, hur underbart?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har påskhelgen börjat och påskpyntet har redan kommit på plats eller så börjar det så smått komma fram. Färger man ofta associerar med påsk är gul eller orange. Två färger jag har väldigt svårt för. Kan va fint om det är i pastellfärger annars tycker jag det lätt kan bli för skrikit.

I alla fall, det går faktiskt att pynta till påsk utan gult och orange. Så här har jag pyntat här hemma.

Likes

Comments

Hej fina ni!

Vet egentligen inte hur jag ska inleda det här inlägget. Mycket som skett och sker just nu därför känns det konstigt att bara fortsätta blogga som om inget har hänt.

Först inträffar den hemska bussolyckan i Sveg, där en skolklass från min grannkommun ska åka iväg för en skidresa. En sådan tragisk händelse där man inte kan föreställa sig hur de drabbade känner sig. Sedan hände attentatet i Stockholm och tid och rum stannade upp igen. Den här gången var det ingen olycka.

Jag vet inte vad jag ska skriva mer än att jag tänker på de drabbade och vi sörjer med er.

Kram och ta hand om er!

Likes

Comments

On the roads again

Butik, Mat, Tips, Upplevelse, Resor, Stockholm

" Hej på er! Nu sitter vi på tåget hem. Denna helgen gick så fort men har innehållit så otroligt mycket. Allt från skrattattacker, matkoma, …"

To be continued

Home, Inredning, Mat

" Hej!! Måste börja med att be om ursäkt för att inläggen om Stockholm har dröjt. Denna veckan har bara susat förbi, därför har jag inte hun…"

Saturday in Stockholm

Mat, Stockholm, Tips, Upplevelse, Resor

" Och nu äntligen kommer inläggen från Stockholm. Men bättre sent än aldrig liksom haha. Här kommer bilder från våran lördag. Började dagen …"