Känns som denna dagen aldrig haft ett slut. Började kl. 6 idag och direkt efter jobbet åkte jag och min syster till Ullared. Är helt mör i kroppen nu efter. På slutet hade jag svårt för att tänka och blev nog en del onödiga köp. Men skönt att köpa på sig lite bra att ha saker haha.

Förlåt för ett väldigt tråkigt inlägg men är så trött just nu. Vi hörs imorgon. Godnatt och kram på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Rosa är en av vårens trender, både inom mode och inredning. Har alltid haft svårt för rosa och gillat mer mörka färger så som blått, svart och grönt. Men gillar det bara mer och mer. Känns väldigt fräscht och somrigt. Hur snyggt är det inte att måla väggen i rosa? Hade jag haft en sekelskifteslägenhet hade jag inte tvekat.

Hade inte tackat nej till den här kakelugnen!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni haft en bra söndag.
Min började med brunch hos min syster. Vi fixade i ordning allt från frallor, juice, olika frukter och amerikanska banan pannkakor. Så gott. När vi var mätta och belåtna tog vi en timmes promenad i deras område och när vi kom in från det tråkiga och gråa vädret myste vi till det med film. Som en söndag ska vara helt enkelt.

Likes

Comments

Godmorgon!
Igår var jag som sagt hemma hos min syster. Vi hade det så mysigt. Då vi båda försöker äta lite nyttigare just nu så överraskade jag henne med chokladbollar gjorda på dadlar. Hittade receptet på Hannalicious blogg.

Varit lite skeptiskt till just dadlar. Vet egentligen inte varför men tror det har med att jag testade dadlar med bacon en gång och det fall mig inte alls I smaken. Men eftersom jag hört så mycket om de här chokladbollarna så var jag bara tvungen att testa och hjälp så goda! Smakade nästan på pricken som vanliga. Första men absolut inte sista gången jag gör dem.

Likes

Comments

Fredag och jag har precis slutat. Om en stund ska jag åka in mot Göteborg och hem till min syster. Hennes fästman ska på aw ikväll så vi ska ha fredagsmys ihop med hennes son som är 4 månader och hennes hund på 3 år. En perfekt fredag enligt mig då jag trivs som fisken i vattnet hos dem.

Min syster är 5 1/2 år äldre än mig. När vi var små hade vi våra fajter. Ena sekunden stod vi och kramade sönder varandra och andra sekunden stod vi och skrek på varandra. Charmen med syskonrelationer. Idag är det min bästa vän som jag inte kan leva utan. Hon är den jag ser upp till och den som alltid finns där och jag för henne. Älskar vår relation som vi har idag. Som jag älskar henne!

Side by side or miles apart, sisters will always be connected by the heart

Likes

Comments

On the roads again

Butik, Mat, Tips, Upplevelse, Resor, Stockholm

" Hej på er! Nu sitter vi på tåget hem. Denna helgen gick så fort men har innehållit så otroligt mycket. Allt från skrattattacker, matkoma, …"

To be continued

Home, Inredning, Mat

" Hej!! Måste börja med att be om ursäkt för att inläggen om Stockholm har dröjt. Denna veckan har bara susat förbi, därför har jag inte hun…"

Saturday in Stockholm

Mat, Stockholm, Tips, Upplevelse, Resor

" Och nu äntligen kommer inläggen från Stockholm. Men bättre sent än aldrig liksom haha. Här kommer bilder från våran lördag. Började dagen …"