Hej på er! Var ett tag sedan jag skrev något här. Hoppas allt är bra med er.

Tänkte visa er bilder från mina föräldrars vitrinskåp som jag har målat om.
Som jag har berättat innan så älskar jag att måla om möbler. Mina föräldrar har pratat i flera år om att fixa i ordning skåpet men tid och ork har inte funnits så därför frågade jag om de ville ha hjälp med det.
Tog så mycket längre tid än vad jag trott men nu är det klart så ni ska få se före och efter bilder.

Före bild:

Började med att plocka bort dörrarna och tejpa för på ställen där jag inte ville få färg. Sedan var det bara att börja grundmåla. När jag hade grundat hela skåpet kunde jag börja med att måla. Vi valde en grå/blå färg som skiftar beroende på ljus.

Efter bild:

Tänk vad mycket färg och byte av handtag kan göra! Kram på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kollade igenom mina bilder på mobilen och kom på att jag inte har visat er bilder från när jag var på Håkan Hellströms konsert i höstas.

Eftersom jag bor i närheten av Göteborg så blev det konserten som var på Scandinavium. Det var min tredje konsert med honom och det var lika magiskt denna gång, om inte mer. När jag var mindre så var jag verkligen anti Håkan. Tror det hade med att jag inte tog mig tid till att lyssna på hans texter.

Därför ville jag ge honom en chans när han skulle spela på Ullevi för 2 år sedan och mina vänner skulle gå. Så glad för att jag följde med för där och då förstod jag varför han har blivit så hyllad. Och i sommar får jag se honom för 4 gången!


Likes

Comments

On the roads again

Butik, Mat, Tips, Upplevelse, Resor, Stockholm

" Hej på er! Nu sitter vi på tåget hem. Denna helgen gick så fort men har innehållit så otroligt mycket. Allt från skrattattacker, matkoma, …"

To be continued

Home, Inredning, Mat

" Hej!! Måste börja med att be om ursäkt för att inläggen om Stockholm har dröjt. Denna veckan har bara susat förbi, därför har jag inte hun…"

Saturday in Stockholm

Mat, Stockholm, Tips, Upplevelse, Resor

" Och nu äntligen kommer inläggen från Stockholm. Men bättre sent än aldrig liksom haha. Här kommer bilder från våran lördag. Började dagen …"