Låt oss diskutera tyget sammet. Som jag snöat in mig på det den senaste tiden. Finns så mycket snyggt och tyget gör möbeln eller detaljen så lyxig. Tycker det är lika snyggt som sänggavel som gardin, kudde eller soffa. Stort som smått. Finns inga gränser.

Nu släpper varumärket Layered en möbelkollektion med just materialet sammet. De är framtagna från ett samarbete med konstnären Michel Bussien. Möblerna består av ett gäng soffor, sittpuffar, en retro-inspirerad fåtölj och en magisk dagbädd. Möblerna kommer i färgerna blå, grå, grön, rosa och korall.

För att se mer av kollektionen tryck Här.

But I’d rather stay on the sofa. On the sofa, with you

Likes

Comments

Bedroom inspiration

Något man ska tänka på när man gör i ordning ett sovrum är att det ska få en balans mellan mörkt och ljust. På dagen vill man gärna att sovrummet ska se ljust ut men på kvällen vill man få in det mörka då man ska få en god nattsömn. Därför är både kuddar men även gardiner som mörklägger ett bra tips.

För att få till den mysiga hotellkänslan som man gärna vill ha i sitt sovrum så kan man söka sig runt på olika hotell och kolla igenom deras bilder. Spara bilderna från dina favorithotell. De är dina favorithotell av en anledning. Kanske är det för att hotellrummet känns så där mysigt och trevligt ut.

Ett tips är att man ska tänka på ljuset. Kolla över ditt ljus i sovrummet. Vad har du för lampor och hur lyser dom? Ljuset gör så stor skillnad.

Good morning sunshine

Bilder från Asia spa i Varberg, Scandic Haymarket i Stockholm, Grand hotel i Stockholm och Diplomat i Stockholm.

-inlägget innehåller adlinks-

Likes

Comments

Designen på bloggen håller på att ändras så märker ni att det är något som inte riktigt står rätt till kan det vara därför.

Nu är det dags att gå mot ljusare tider, likaså med bloggen.

Likes

Comments

Satt precis och gick igenom min kamera och insåg att jag inte har visat er vad jag köpte på second hand butiken jag besökte för ca 1 vecka sedan.

Då jag åkte dit förkyld och trött så hade jag inte riktigt ork att leta efter guldkornen, men jag fick i alla fall köpt en vas och en bordslampa till sovrummet. Så nöjd med båda.

Osäker om jag ska ha den lampskärmen, vet inte riktigt om jag tycker att den passar. Hittat en med sammet nämligen som är sååå snygg!

Foten är i glas vilket jag tycker är fint.

Vad tycker ni om Second hand eller loppis?

Likes

Comments

Om du saknar inredningsinspiration så har jag ett tips och det är att kolla igenom bostadssajten Hemnet. Så fina och genomtänkta bilder.

Jag brukar alltid kolla igenom sidan först och sedan spara bilder från olika lägenheter eller hus som jag får mest inspiration av.

De här bilderna är från en lägenhet i Göteborg. För att se mer bilder och läsa mer om lägenheten tryck här.

På tal om inspiration. Nu börjar ett av mina favorit program på 1an. Husdrömmar.

Likes

Comments

 • Göra om

  Färg, Göra om, Home, Inredning, Tips

  "Hej! Sitter och försöker få inspiration till mitt sovrum. Tycker väl att jag har glömt av det rumme…"

 • Hemnet

  Inredning, Tips

  "Godmorgon. Äntligen lördag! Tänkte berätta om en liten hobby som jag har. Att kolla igenom Hemnet f…"

 • Sathurday

  "Godmorgon. Hoppas allt är bra med er! Så här startade jag min morgon. Man får försöka mysa till det…"