View tracker

Godmorgon.

Julen närmar sig med stormsteg vilket känns rätt galet. Tycker denna hösten har gått så fort! När snön föll i veckan så kändes julen och vintern så nära. Skönt att den dock inte stannade kvar för är inte riktigt redo att säga hejdå till hösten. Jag är en av dem som verkligen älskar julen men när snön redan kommer i början av november så känns det lite för tidigt.

Eftersom första advent redan kommer vara den 27 november i år så tänkte jag tipsa om snygga och stilrena adventsljusstakar och julstjärnor. För min del blir det nog adventsljusstake då jag har haft julstjärnor varje år. Kan vara roligt med något nytt.

Ha en härlig söndag!

(Inlägget innehåller adlinks.)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon. Hoppas allt är bra med er!
Så här startade jag min morgon. Man får försöka mysa till det lite extra när det är så trist väder.

Idag ska jag försöka leta efter en ny matta till vardagsrummet. Tänker mig något liknande de här.
Så mysiga men ändå stilrena.

Ha en bra dag. Kram/ Malin.

Likes

Comments

View tracker

Följ mig gärna på Bloglovin.

<a href="https://www.bloglovin.com/blog/18320967/?claim=ay2wh32kb4a">Follow my blog with Bloglovin</a>

Likes

Comments

Hej på er!
Ett bra tag sedan jag skrev här men det får de bli ändring på! Som jag har skrivit innan så håller jag ju på att göra om i mitt sovrum men oj så svårt det är. Letat efter nya gardiner och nu har jag äntligen köpt några som jag tror kommer passa kanon. Vill försöka få den där härliga hotellkänslan så därför har jag köpt sammetsgardiner.
Nästa inköp blir vägglampor och nya sängbord.

Tror det får bli dem här lamorna från Ellos. Så snygga!

Kram /Malin

Likes

Comments

Hej!

Sitter och försöker få inspiration till mitt sovrum. Tycker väl att jag har glömt av det rummet lite. Jag bor i en lägenhet som har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum så har fokuserat mest på att få ordning där, då det är rummet som används mest. Men nu känner jag att sovrummet också måste få lite kärlek.

Just nu trivs jag inte alls med det. Men för att det ska bli enklare att inreda om rummet har jag valt att göra en moodboard först för att se att färgerna går ihop.

När jag känner att jag är färdig med sovrummet lovar jag er att ni ska få både en före bild och efter bild.

Här är ett litet kollage på inspiration.Har valt färgerna grått och grönt då jag tror de lätt kan matcha men att de både är väldigt behagliga färger att ha i ett sovrum.

Kram /Malin

.

Likes

Comments