Hej på er!
Ett tag sedan jag bloggade. Mycket som händer för min del nu så behövde en liten paus för att kunna fokusera men saknat bloggen så nu är jag tillbaka igen. Hoppas allt är bra med er. Bjuder på lite bilder från mobilen.

Blev så sugen på apelsinjuice en morgon så passade på att testa min nya juicepress jag köpt. Funkade helt okej. Behövs ju en hel del apelsiner haha.

Helg frukostar är något av det bästa som finns. Man hinner sitta länge och bara äta gott i lugn och ro. På helgerna försöker jag alltid lyxa till det med något som t.ex amerikanska bananpannkakor.

Strosade runt i stan i lördags och kikade lite på blommor. Så fint med alla tulpaner. En av mina favoritblommor.

I lördags vankades det utgång med Jennifer och när vi vaknade upp hos mig på söndag morgon dukade vi fram den här frukosten. Satt inte helt fel.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Började min söndag med fika hos min syster. När klockan närmade sig 2 snåret så åkte jag vidare mot min bästa vän Jennifer som bor bara 5 min ifrån. Där tog jag kaffe nr 2 och sedan åkte vidare in till stan för att äta middag på Pinchos. Det var första gången jag var på den som ligger på Heden i Göteborg. Varit på både den som ligger vid Avenyn och den som ligger i Linné. Den här som ligger på Heden är större och ligger på ett plan och temat går i cirkus, inredningen men även musiken. Ibland fick man dock en känsla av att man var på Liseberg.

Vi tog varsin vit sangria och himmel vad gott. Kunde inte sluta tänka på sommar och man kan sitta ute och dricka sådana här goda drinkar.

Efter middagen gick vi vidare till Bergakungen för att se den omtalade filmen Fifty shades darker. Då vi såg 1an ihop var det givet att vi skulle se 2an tillsammans. Blev en del harklande i salongen minst sagt.

Likes

Comments

Då var sista dagen i tävlingen här. Tävlingen gick ut på att blogga varje dag i 30 dagar. Att hitta sin egna nisch och få mer struktur i inläggen. Min första tanke var: "Kommer jag klara det här?" Men sedan vände jag om tanken och såg det som en väldigt bra utmaning för att förbättra bloggen.

Jag känner mig jättenöjd. Bloggat varje dag, ändrat om i designen, skrivit mer om vem jag är, planerat upp vad som är intressant att läsa om och fotat mer.

Hoppas ni också märker skillnad. Nu är det fredag och jag tar helg. Kram på er!

Likes

Comments

Funderar på att byta ut mina postertavlor hemma. Så trött på motiven och vill ha lite nytt nu till våren. Hittade några fina som jag kan dela med mig utav. Så svårt att hitta posters som är stilrena. Vissa tryck känns det som att alla har och vissa tryck är bara för mycket. Jag gillar när det är stilrent på just posters men på riktiga tavlor då får det gärna vara färg.

/ Hug

-Bilder tagna från Rum21 och Desenino.se-

Likes

Comments

För några veckor sedan skrev jag om ett av mina drömresemål. Jag har en hel lista på ställen jag vill besöka så därför tänkte jag dela med mig lite då och då.

Jag har ett resemål som jag tänkt på länge och det är att få uppleva Norges natur. Hösten 2012 bodde jag i Oslo med några kompisar. Dock fick vi aldrig upplevt de här fina platserna som Norge faktiskt kan erbjuda. Här får bilderna tala för sig själva.

Ett drömresemål behöver inte vara en resa till andra sidan jordklotet utan en drömresa för mig är ett resemål du tänker på när du behöver komma ifrån vardagen. Att få koppla av och ett ställe som fastnat i huvudet, som väcker känslor för dig.

Likes

Comments

 • Göra om

  Färg, Göra om, Home, Inredning, Tips

  "Hej! Sitter och försöker få inspiration till mitt sovrum. Tycker väl att jag har glömt av det rumme…"

 • Hemnet

  Inredning, Tips

  "Godmorgon. Äntligen lördag! Tänkte berätta om en liten hobby som jag har. Att kolla igenom Hemnet f…"

 • Sathurday

  "Godmorgon. Hoppas allt är bra med er! Så här startade jag min morgon. Man får försöka mysa till det…"