View tracker

Kollade igenom mina bilder på mobilen och kom på att jag inte har visat er bilder från när jag var på Håkan Hellströms konsert i höstas.

Eftersom jag bor i närheten av Göteborg så blev det konserten som var på Scandinavium. Det var min tredje konsert med honom och det var lika magiskt denna gång, om inte mer. När jag var mindre så var jag verkligen anti Håkan. Tror det hade med att jag inte tog mig tid till att lyssna på hans texter.

Därför ville jag ge honom en chans när han skulle spela på Ullevi för 2 år sedan och mina vänner skulle gå. Så glad för att jag följde med för där och då förstod jag varför han har blivit så hyllad. Och i sommar får jag se honom för 4 gången!


Likes

Comments

Nyår imorgon och därför tänkte jag bjuda er på mina nyårslöften. Här kommer 5 punkter som jag ska försöka hålla.

o Äta mer vegetariskt
Vet inte vad som hänt men har känt nu under en längre tid att jag blir bara mindre och mindre sugen på kött. Därför ska jag försöka hitta enkla men goda recept på vegetariska alternativ.

o Ta tag i min garderob
Mycket kläder som jag aldrig rör, vilket känns hemskt. Ska försöka rensa en dag och skänka bort och sälja de kläder jag har tröttnat på.

o Sätta upp nya mål
Behöver sätta upp mål så jag får en lite mer klarare bild på vad jag vill göra i livet. Ska försöka få till en så kallad bucketlist så man lätt kan bocka av små som stora mål.

o Resa
Få tid till att resa mer. Både små weekend resor men även längre. Så många platser jag vill upptäcka.

o Spa

Bli bättre på att ta hand om min kropp. Unna mig en behandling lite då och då. Köpa hem lite bättre produkter och få tid till hemmaspa. På gymnasiet läste jag Spa och utbildade mig till massör. Kommer aldrig glömma våra spa dagar i skolan. 1 timmes massage i veckan. Det var tider det!

Hoppas ni får en trevlig nyår. Kram på er!

Likes

Comments

Hej på er och god fortsättning!

Nu är julen över och jag tog mig lite ledigt från bloggen då jag legat sjuk i influensa och av den anledningen känt mig så stressad. Fick så hög feber att jag knappt minns helgen innan julafton. Tanken var att jag skulle inhandla allt då men det fick jag snabbt glömma och bara kurera mig. Och när jag väl kom upp på benen igen så var det jobb hela veckan så hela min lediga fredag innan julafton spenderade jag på stan för att leta efter julklappar. Värsta jag varit med om så nästa år ska jag verkligen vara i tid och inhandla allt i typ oktober... haha.

Annars då. Min jul har varit väldigt lugn och mysig. Efter att jag varit på stan den 23e och fått fixat allt så åkte jag hem till mina föräldrar för uppesittarkväll. På julafton vaknade jag upp hos mina föräldrar där de bjöd på en mysig julfrukost med tomtegröt och vörtbröd. Sedan vid 14 tiden kom min kusin med familj. Sen gjorde vi väl som de flesta. Kalle Anka kl 15 följt av julbord och julklappar. Juldagen blev våran julafton dag 2 då min stora syster med familj kom, hon firar vartannat år med sin fästmans familj.

Hoppas ni har haft en mysig jul ni också.

Likes

Comments

Lite inspo bilder från mobilen.

Likes

Comments

Måste bara tipsa om den här smarta idén som jag såg på Facebook idag. Dem har alltså använt ett gammalt skärp och klippt av det för att göra om en möbel. Så smart, och blir ju inte så dyrt då. Passa på nu när läder fortfarande är en trend på inredningsfronten :).

Som jag har skrivit tidigare så älskar jag när man kan göra om en gammal möbel till något nytt. Det blir både bra för miljön men även ekonomiskt vilket är ett plus.

Jag har precis blivit klar med mina köksstolar som jag har målat om, så glad för att jag gjorde det. Tycker det är mycket roligare att ha en möbel som man fixat i ordning själv, än att köpa en färdig.

Här kan ni läsa artikeln om ni vill följa steg för steg.

Här är resultatet på mina stolar. Först vita med ekben och nu hel svarta. Så nöjd! Vad mycket lite färg kan göra.

Enda bilden jag har där man ser både hur stolen såg ut före och efter målning, så därför får ni stå ut med att den kanske inte är i toppklass. (Lägg märke till tvättlappen på sittdynan...)

Kram på er!

Likes

Comments