View tracker

Tjena! 💚

Idag har vi tänkt att berätta om två av våra vänner som driver ett UF-företag som heter MaxiOpenUf. Det är nämligen så att de ska hålla i en tennisturnering den 29 januari 2017 på Båstad Drivan. Det är en turnering för åldrarna 9-12 år och kostar 140kr. För er som kanske har ett syskon eller någon annan i din släkt som är intresserad av tennis och vill vara med i denna turnering är det bara att höra av sig till adressen här nedanför:

Gustav Andersson och Victor Bragard: projektmaxiopen@gmail.com

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

HejHej! 🌟

Hoppas att allt är bra med er. Med oss är det bra. Det är ju fredag idag, vilket innebär helg!! Just nu har vi entreprenörskap och sitter och tänker på vad för inlägg vi ska skriva idag. Och vad skulle inte passa bättre med ett december-mys tips? December månad vet vi alla kan vara lite dystert. Det är kallt, grått och mörkt och man blir extra trött. Vårt tips till er är att göra detta dystra vädret till en mysig underbar dag/kväll istället. Välj ut några av dina favorit filmer, köp något gott att tugga på, tänd massa ljus och kryp ner i soffan med massa filtar och kuddar. Gör det tillsammans med någon du tycker om, kanske din pojkvän/flickvän, bästa vän eller varför inte med hela familjen. Att umgås med de man tycker om, mår man som bäst.

Tips på filmer för er som behöver:

The notebook

White house down

The holiday

Hangover

Grown ups

The proposal

Never back down

The conjuring

Insidious

Hoppas alla får en härlig helg

Pusshaj!

M&G

Likes

Comments

View tracker

Hejhej!🌟

Då var det måndag igen..Varför går helgerna alltid så fort?😖 Men nu är det inte långt kvar till jullov, det är bara tre måndagar kvar! 

Idag har vi tänkt att berätta om en person som inspirerar oss. Det handlar om vår vän, Ebba Bengtsson. Under sommaren tog hon ett beslut att hon skulle förändra sin livsstil och börja träna. Sen dess har gymmet varit som ett andra hem för henne. Hon driver även en egen blogg där hon skriver inlägg om sin träning. Ebbas mål är att gå ner 25 kilo så om ni vill följa och ta del av hennes viktresa, eller om ni söker inspiration och motivation rekommenderar vi starkt att läsa hennes blogg och även följa henne på Instagram.


Instagram: minstoraresa

Blogg :http://nouw.com/miinstoraresa

Pusshaj! 

M&G 


Här nere kan ni se före/efter bilder

Likes

Comments

Tjenis! 🎄

Om ungefär en månad är det julafton och nu är det dags att handla julklappar till nära och kära. Det är inte alltid lätt att veta vad man ska ge, därför vill vi ger er lite tips på vad ni kan köpa för julklappar. Att vara ute i god tid är också bra så slipper man stressa i sista sekund som väldigt många brukar göra.

Hoppas alla får en bra fredag och helg.

Pusshaj!

M&G


Likes

Comments

Hejhej! 🌹

Hoppas det är bra med alla, med oss är det bara bra. Vi är en aning skoltrötta, men det är nog dem flesta. Idag hade vi tänkt att ni skulle få lära känna oss lite bättre, därför ska vi skriva fem sanningar om oss själva.

Gabriella:

1. Om jag är hungrig blir jag en bitch

2. Får jag inte som jag vill blir jag väldigt sur

3. När jag var liten var jag otroligt envis

4. Jag är svag för dofter. Älskar parfymer

5. Är svag för asiater

Malin:

1. Jag klippte av håret för att sticka ut

2. Jag har svårt för att ta kritik

3. Jag säger det jag tycker och tänker

4. Jag ÄLSKAR katter, ska ha nio stycken när jag flyttar hemifrån

5. Jag har inte sätt en enda Harry Potter film..

Hoppas ni fick en lite större inblick av vilka vi är och hoppas alla får en härlig fredag!

Pusshaj!

M&G

Likes

Comments

Hejsan! 💋

Imorgon är det som rubriken lyder, fars dag. Därför vill vi ge er lite tips på saker ni kan ge till er pappa. Det är ofta pappor säger att de inte vill ha något, men ibland vill man kanske visa hur tacksam och glad man är över sin pappa och då kan det vara fint att ge något. Det behöver inte vara något stort, utan de flesta uppskattar nog vad du än ger.

Hoppas alla får en fortsatt bra lördag.

Pusshaj!

M&G

Likes

Comments

TjaTja!🌟

Hoppas alla har haft ett bra lov. Idag är det måndag igen..vi är tillbaka i skolan efter en vecka med ledighet. Under lovet har vi inte gjort något särskilt, mestadels har vi pluggat och kollat serie. Just nu kollar vi på Andra Avenyn. Det är en jättebra dramaserie som utspelar sig i Göteborg och den handlar om olika familjer där man får vara med och följa vad som händer i deras liv. Det händer många olika saker i serien som t.ex utpressning, otrohet, drama, kriminalitet och graviditeter. Det är en serie vi rekommenderar till både tjejer och killar. Den är verkligen värd att se.

För er som också går sista året på gymnasiet, vet ni att vi håller på med gymnasiearbete. Idag skulle vår bakgrundsdel lämnas in, och det var väldigt många av våra vänner som satt igår, sista kvällen och stressa sönder för att bli klar med den. Därför kan det vara bra att planera och strukturera sitt arbete så du slipper stressa sista kvällen. Nu under lovet bodde vi tillsammans och vi kom överens om att jobba med vårt gymnasiearbete varje dag. Och det gjorde vi också, vilket lede till att vi blev klara i god tid och slapp stressa för en gångs skull. Så tips till er som går i trean, PLANERA ditt gymnasiearbete.

Pusshaj!

M&G


Likes

Comments

Hejsan! 💗

Hoppas allt är bra med er, med oss är det bara bra. Denna veckan har vi ju höstlov, vilket är super skönt! Vi vill tipsa er om olika saker ni kan göra nu under lovet. Vi bor faktiskt tillsammans för tillfället för vi passar ett hus, så vi själva har inget särskilt planerat denna veckan förutom att plugga..suck!

Men till er som inte vet vad ni ska göra och vill ha tips så är det bara att fortsätta läsa:

Shoppingdag: Åk till Väla eller Emporia

Kolla bio

Åk på spa med någon du tycker om

Spela Laserdome eller Arosfortet

Om du har körkort och en egen bil kan du alltid tvätta bilen

Plugga: om du har läxor som ska vara klara efter lovet kan det vara skönt att ha gjort dem denna veckan. Då ligger du bra till och behöver inte stressa.

Åk iväg och övernatta nånstans, t.ex. Göteborg

Åk över till Helsingör eller Köpenhamn och bara gå rundor och kanske äta och dricka något gott

Slappa: kolla filmer eller serier

Baka något gott

Ha filmkväll med kompisar

Hoppas ni får ett underbart lov!

Pusshaj!

M&GLikes

Comments

Tjenis! ♥

Som ni ser i rubriken handlar dagens ämne om självkänsla. Under tonåren kan det vara jobbigt att hitta sig själv. Det är många saker man måste anpassa sig efter som t.ex. skolan, fester, kompisar, sociala medier osv..Självkänsla har inget med att göra om du är bra eller dålig på saker, utan det handlar om hur du känner och tänker om dig själv, vem du är som person.

Dagens samhälle är tyvärr väldigt dömande. Det är svårt att passa in ibland. Det är ofta man tänker om sig själv att man inte duger, att man inte är tillräckligt snygg eller inte tillräckligt smart.

För att få en bättre självkänsla är det viktigt att du inte jämför dig med andra, bli istället inspirerad av andra personer.

Välj för din skull-och inte andras Välj att göra det du själv vill, hellre än att prestera så andra blir imponerade. Med en god självkänsla följer man sina egna önskningar och drömmar. Man påverkas lätt av vad andra tycker och tänker, men försök att styra ditt liv och inte efter andras önskningar.

Du duger Att känna sig otillräcklig och att man inte duger är vanligt. För din egen skull, sluta tänk så! Tänk istället ''jag är en härlig person och jag gör så gott jag kan''. Det är viktigt att tänka positivt istället för att bränna ut sig själv, man måste mata sig själv med ''att det vi gör och är duger''.

Lev i nuet Sluta älta saker som har hänt och oroa inte dig för imorgon. Det enda man kan påverka är nuet. Det är viktigt att vi lär oss att njuta av livet här och nu. Det är klart man längtar t.ex efter helgen, men försök att göra det du kan i nuet.

Dagen blev inte som du ville Om du har haft en redovisning i skolan eller har misslyckas med något annat, tänk inte att du är dålig. Tänk istället okej, detta blev ingen succé, men jag är fortfarande bra och kan göra bättre ifrån mig en annan gång.

Tänk på bra saker om dig Tänk på allt möjligt. Att du är en bra vän, bra på fotboll eller kanske bra på att laga mat. Skriv ner bra saker om dig själv, anteckna i mobilen eller i ett block. Titta ofta igenom listan och fyll i den då och då.

Tänk på bra saker Det är ofta vi tänker på jobbiga saker, och det är helt okej. Men försök också att tänka på saker som gör dig glad.

Hoppas alla får en trevlig helg!

Pusshaj!

M&G


Likes

Comments

Hola babes!

Då var det måndag IGEN. Helgen går alltid så jäkla snabbt..Men men, vi har en vecka kvar i skolan och sen har vi höstlov, så himla skönt!!

 En sak vi tjejer pratar om väldigt ofta är om kärlek och killar, tycker han om mig? Hur vet jag om han gillar mig? och så vidare..Tror många tjejer kan instämma att det här med kärlek är lite svårt ibland och hur vet man egentligen om en kille gillar en? Som ni kan läsa i rubriken ska vi skriva 6 tecken på att han gillar dig!

1. Hans ögon förändras: Har man starka känslor för något vidgas pupillerna vid intensiv ögonkontakt. Så när du pratar med en kille, kolla om hans ögon förändras, då är det ett tecken på att han gillar dig.

2. Han kollar på dig: Han kan inte låta bli att kolla på dig. Om du fångar honom stå och tjuvkikar på dig genom en folkmassa, vill han visa att han är intresserad av dig.

3. Hans vänner har hörts talas om dig: Om han verkligen gillar dig har han berättat om dig till sina vänner. Så om hans vänner säger ''dig har vi hörts talas om'' eller något liknande när du träffar dem, gillar han garanterat dig.

4.Han rör vid dig: Det är uppenbart att han gillar dig om han håller om dig i t.ex. en folkmassa, han rör/snuddar ständigt vid dig och han vill vara nära dig hela tiden.

5. Han ger dig gulliga smeknamn: Ha koll på hur han tilltalar dig. Om han ger dig söta smeknamn visar han sina känslor.

6.Han bryr sig om dig: Vi människor oroar oss för folk vi bryr oss om. Så om han t.ex. frågar dig om du fryser eller hur du mår bryr han sig. Många tjejer kan tycka det är jobbigt när killar är för på, men det är bara ett tecken på att han gillar dig och faktiskt bryr sig om dig.

Kärlek kan vara väldigt svårt och jobbigt ibland, men att vara kär är väl ändå den bästa känslan! Så om du har en crush och dessa tecken stämmer in, DÅ gillar han dig verkligen.

Pusshaj!

M & G

Likes

Comments