Hejsan! ❤

Hoppas det är bra med alla, med oss är det toppen! Som rubriken lyder är det snart den 14:e februari, alltså alla hjärtans dag! För oss är den dagen speciell då vi tycker man ska fira/hitta på något kul eller mysigt med någon man tycker om. Så vi hade tänkt att tipsa er på saker man kan göra den dagen. Detta kan du göra tillsammans med din pojkvän/flickvän, och om du är singel, varför inte umgås med din bästa vän.

Gå ut och ät på någon trevlig resturang och sedan kolla bio

Vi kan rekommendera Fifty shades darker som kommer ut på bio den 10:e februari!!

Stanna hemma och laga en mysig middag tillsammans

Övernatta på något hotell och bara slappa

Åk på spa

Ha en myskväll hemma med massa gottesaker och sätt på en bra film

​Hoppas ni får en trevlig helg! 

Pusshaj! 

M & G


Likes

Comments

Hola! 😄

Vi hade tänkt att berätta om när vi hade ett utbyte med några elever från Spanien förra året. Det började med att vi fick skriva ett brev till vår spanjor som vi skulle bo hos, sedan i april åkte vi ner till Spanien och bodde hos vår spanjor i en vecka. Sedan i september samma år kom de till oss här i Sverige.

Under veckan vi var i Spanien gjorde vi olika saker, bland annat besökte vi olika museum, paddlade kanot, vi besökte Madrid en dag och fick se en del av huvudstaden, vi var på en klubb som kallades Coco-Loco, vi fick prova olika spanska bakelser och mat, vi fick också besöka ett stort köpcentrum. Vi hade riktigt kul tillsammans och vi skulle rekommendera fler som får chansen till att göra detta. Det är en upplevelse och spanjorer är sjukt trevliga och du får fina nya vänner.

Trevlig helg!

Pusshaj!

M & G


Likes

Comments

Hejsan! ✨

Hoppas det är bra med alla, idag är det ju fredaaag!! Ikväll har vi tänkt att gå ut och käka och sedan bara chilla och mysa lite.

Som rubriken lyder är det vår SISTA termin. Idag är det exakt 147 dagar tills vi tar studenten 😍 Helt sjukt vad tiden går snabbt! Vi hade tänkt att skriva lite tips som kan vara bra att tänka på nu innan studenten och sommaren.

- För er som inte har beställt studentmössa är det hög tid att göra det nu!

- Börja kolla på balklänningar/kostymer till studentbalen

- Som vanligt är det sjukt mycket plugg nu innan sommaren, så till er som är stressade: planera dina studier, stressa inte i onödan utan ta en dag i taget. Ge järnet!

Hoppas ni får en bra helg! 

Pusshaj! 

M & G 


Likes

Comments

​​Hejhej! 💜

Hoppas alla har haft en bra jul och ett bra lov. Vi har haft en paus från bloggandet ett tag nu, men nu är vi tillbaka igen. Det är ett nytt år, nya möjligheter och nya utmaningar. Ni ska få ta del av ännu mer inspiration om olika saker. Vi går i som sagt sista året och har endast en termin kvar till studenten 😍 


Pusshaj! 

M&G

Likes

Comments

Hejsan! ✨


Igår var jag med min killes familj i Höganäs och vinterbada. Det var 8 grader på land och 5-6 grader i vattnet, så det var inga långa dopp direkt.. Men efter att man doppat sig sprang man in i bastun. Supermysigt var det och det kan jag rekommendera alla att prova! Man får en annan uppfattning om vad kallt är haha.. Känslan när man tappar känseln i benen direkt när man hamnar under vattnet är en ganska obehaglig men häftig känsla!


Jag tycker det är viktigt att hitta på roliga saker på helgerna. Skolan är tuff just nu och därför tycker jag att man måste ’’glömma bort’’ skolan på helgerna, åtminstone en av dagarna (den andra kanske man ska plugga på).. Men det känns mycket bättre och mycket mer motiverande att gå till skolan på måndagen om man gjort något roligt i helgen så man fått lite energi i sig. Det blir lättare att hålla humöret uppe om man gjort roliga saker på helgen!

Sen tycker jag också att det är viktigt att ha saker att se fram emot hela tiden. Det kan va småsaker som att va med en kompis på lördagen eller bara känna att man inte har något plugg på hela helgen det är ju saker att se fram emot och då brukar det vara lättare att va och jobba flitigt i skolan.


Peace out! // Malin

Likes

Comments

Tjena! 💚

Idag har vi tänkt att berätta om två av våra vänner som driver ett UF-företag som heter MaxiOpenUf. Det är nämligen så att de ska hålla i en tennisturnering den 29 januari 2017 på Båstad Drivan. Det är en turnering för åldrarna 9-12 år och kostar 140kr. För er som kanske har ett syskon eller någon annan i din släkt som är intresserad av tennis och vill vara med i denna turnering är det bara att höra av sig till adressen här nedanför:

Gustav Andersson och Victor Bragard: projektmaxiopen@gmail.com

Likes

Comments

HejHej! 🌟

Hoppas att allt är bra med er. Med oss är det bra. Det är ju fredag idag, vilket innebär helg!! Just nu har vi entreprenörskap och sitter och tänker på vad för inlägg vi ska skriva idag. Och vad skulle inte passa bättre med ett december-mys tips? December månad vet vi alla kan vara lite dystert. Det är kallt, grått och mörkt och man blir extra trött. Vårt tips till er är att göra detta dystra vädret till en mysig underbar dag/kväll istället. Välj ut några av dina favorit filmer, köp något gott att tugga på, tänd massa ljus och kryp ner i soffan med massa filtar och kuddar. Gör det tillsammans med någon du tycker om, kanske din pojkvän/flickvän, bästa vän eller varför inte med hela familjen. Att umgås med de man tycker om, mår man som bäst.

Tips på filmer för er som behöver:

The notebook

White house down

The holiday

Hangover

Grown ups

The proposal

Never back down

The conjuring

Insidious

Hoppas alla får en härlig helg

Pusshaj!

M&G

Likes

Comments

Hejhej!🌟

Då var det måndag igen..Varför går helgerna alltid så fort?😖 Men nu är det inte långt kvar till jullov, det är bara tre måndagar kvar! 

Idag har vi tänkt att berätta om en person som inspirerar oss. Det handlar om vår vän, Ebba Bengtsson. Under sommaren tog hon ett beslut att hon skulle förändra sin livsstil och börja träna. Sen dess har gymmet varit som ett andra hem för henne. Hon driver även en egen blogg där hon skriver inlägg om sin träning. Ebbas mål är att gå ner 25 kilo så om ni vill följa och ta del av hennes viktresa, eller om ni söker inspiration och motivation rekommenderar vi starkt att läsa hennes blogg och även följa henne på Instagram.


Instagram: minstoraresa

Blogg :http://nouw.com/miinstoraresa

Pusshaj! 

M&G 


Här nere kan ni se före/efter bilder

Likes

Comments

Tjenis! 🎄

Om ungefär en månad är det julafton och nu är det dags att handla julklappar till nära och kära. Det är inte alltid lätt att veta vad man ska ge, därför vill vi ger er lite tips på vad ni kan köpa för julklappar. Att vara ute i god tid är också bra så slipper man stressa i sista sekund som väldigt många brukar göra.

Hoppas alla får en bra fredag och helg.

Pusshaj!

M&G


Likes

Comments

Hejhej! 🌹

Hoppas det är bra med alla, med oss är det bara bra. Vi är en aning skoltrötta, men det är nog dem flesta. Idag hade vi tänkt att ni skulle få lära känna oss lite bättre, därför ska vi skriva fem sanningar om oss själva.

Gabriella:

1. Om jag är hungrig blir jag en bitch

2. Får jag inte som jag vill blir jag väldigt sur

3. När jag var liten var jag otroligt envis

4. Jag är svag för dofter. Älskar parfymer

5. Är svag för asiater

Malin:

1. Jag klippte av håret för att sticka ut

2. Jag har svårt för att ta kritik

3. Jag säger det jag tycker och tänker

4. Jag ÄLSKAR katter, ska ha nio stycken när jag flyttar hemifrån

5. Jag har inte sätt en enda Harry Potter film..

Hoppas ni fick en lite större inblick av vilka vi är och hoppas alla får en härlig fredag!

Pusshaj!

M&G

Likes

Comments