allmänt

Hej på er!

Hur mår ni? Själv mår jag riktigt bra, ska snart åka till jobbet men tänkte kika in här en snabbis först, var så länge sen jag skrev ett inlägg nu igen...

Dagens planer, eller helgens planer rättare sagt så är att efter att jag slutar arbetet idag vid 4 så åker jag med min pojkvän till hans mormor och morfar som bor i södra Finland. Vi kommer att spendera hela helgen där med hans familj och släkt. Det är alltid lika trevligt att åka ner till hans mormor och morfar för de är så himla snälla och härliga.

Men, det finns ett men haha. Vi kommer att ha kräftskiva på lördag kväll och jag har aldrig ätit kräftor förr så det vet jag inte hur det kommer att gå, haha. Jg har aldrig ens rört en kräfta så jag tror att jag kommer att titta kräftan i ögonen och sen så vågar ja inte ens röra den mer, haha.

Har ni ätit kräftor någon gång? Tyckte ni att det var läskigt/obehagligt att ta i kräftorna första gången? Berätta gärna för mig hur ni gjorde första gången ni skulle äta en kräfta. Var ni rädda för att ta i den eller var det inga problem alls? Berätta gärna lite tips hur jag ska tänka så jag är lite förberedd ti helgen så här i sista minuten, haha.

Annars så önskar jag er en riktigt skön och härlig helg! 😄

Likes

Comments