​Hej och sorry för så dålig uppdatering på sistone!

Jag har helt ärligt inte alls hunnit med bloggen, det är så himla mycket i skolan just nu, prov varenda vecka och förhör hit och dit och en massa inlämningsuppgifter. Dessutom är vissa av ämnena så svåra att förstå så man hänger inte alls med och fattar ingenting av hur man ska räkna eller göra uppgifterna. 

Så delvis är jag stressad och känner att jag inte alls hinner med, stressar upp mig för att det är så himla mycket som ska göras och allt är så himla krävande och jag vet snart inte hur jag ens ska hinna med mig själv, jag vet vet väl snart inte vad jag heter heller, haha. 

Nej men det har varit så himla mycket nu på sistone så jag har inte hunnit med mig själv nästan, i vissa stunder har det varit så mycket så att jag har känt en riktigt konstig känsla inombords, som om det vore en stor klump i bröstet som gjort att jag fått tungt att andas och som gjort mig mer stressad och lite rädd för att jag inte hinner med. Det har till och med gått så långt så att vissa dagar (eller flera dagar i veckan) skulle jag bara vilja kasta alla saker mot en vägg och lägga mig ner på golvet och bara gråta. Det har verkligen varit väldigt jobbigt vissa dagar men jag har bara försökt ta mig igenom dagen och försökt tänka så positivt som det bara har gått även om det bara har känts så negativt allting. 

Det är nog lika mycket att göra ännu och en tid framöver men jag tänkte att jag måste försöka ta mig en liten stund och kika in här en snabbis så ni vet ifall det blir dålig uppdatering en tid ännu framöver.

Jag hoppas verkligen att det ska lugna ner sig snart med alla uppgifter för det är inte alls roligt att känna såhär! :(

Har ni känt såhär någon gång? Kommentera gärna om ni gjort det och hur ni gjorde/tänkte för att det skulle kännas lättare att ta sig igenom de dagar när man är som mest nedstämd. Kom gärna med era tips och funderingar! Skulle verkligen uppskatta det och skriv gärna ifall ni varit i samma sits själva, skulle vara intressant att läsa hur ni kände isåfall.

Hoppas ni har det lite lugnare än vad jag har det och ha en underbar helg alla! Vi hörs när vi hörs! Kram!


Likes

Comments