Det har gått två veckor sen vi flyttade hem från sommarhuset och det sista hi beslutade om var att ta bort tv-n. Det är nog det bästa vi har gjort för mitt liv iaf. Vi har aldrig haft så mycket tid för huset, varandra och för avkoppling.
11 år har vi snart varit tillsammans och många kvällar har vi ägnat oss åt den där skärmen. Idag har jag varit gräsänka och då passade jag på att ta en lång promenad och sen blev en hel bok utläst. Fantastiskt spännande bok: istvillingarna, psykologisk thriller. Det är lycka att hitta det man vill göra istället för att bli handlingsförlamad av tv n. Jag hoppas min kreativa sida ska vakna lite mer under hösten, det kanske blir att lära sig lite mer piano.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vecken innan semestern fick vår äldsta katt M 3 små underbara ungar och de föddes i vårt sommarhus. Hon fick flytta ut tidigt så att inte stressen skulle bli så stor och våra två andra katter fick också följa med. Vår minsta katt U insåg vi var dräktig efter någon vecka att de flyttat ut.

Två veckor in på semester sent en kväll kom hon hem efter att ha varit borta hela dagen. Det fanns blod bak på henne och vi insåg genast vad som hänt. Vi fort upp och iväg för att leta efter de små liven. En liten stakars parvel hittade vi grannhusets grus. En oönskad liten vän fick följa med hem och tänk vad livet är orättvist. Två små sår på ryggen och ljumsken hade han fått efter sin mammas tänder men kämpade på för att överleva. Jag har aldrig känt mig så hjälplös som de här dagarna. Ville såå att M skulle hjälpa till och erbjuda sin mjölk men hon ville inte heller veta av honom. Det är möjligt att något var fel på honom för att överlevde inte mer än två dagar.

Nu sover lille Oliver som han fick till namn strax innan han somnade. På bilden är han en dag gammal och jag och det gör så ont att han inte fick överleva.

Likes

Comments

Semester innebär ofta sol, glädje och gemenskap och det har det även varit för mig. Det finns däremot saker som jag inte brukar uppleva på en semester som hände i år. Först vill jag bara berätta om min sommar.

Min man och jag kom spontant på innan midsommar att vi minsann skulle bygga altan på vårt underbara sommarhus. Vi lyckades bli klara med altandäcket och vi var jätte nöjda. Jag hade dock bestämt mig för att inte bygga på semestern som började två veckor efter midsommarafton. Det som var kvar var trapp, räcke och kjolen. Kjolen bestämde vi att vi skulle vänta med till nästa år men att vi skulle hinna med trappen och räcket. Men vilken optimist jag är!! Vi handlade virke och målande alla bräder och vips så var det semester. Att det inte skulle vara något bygge var mest något jag bestämt mig för och hade en vision om att det är just vad den här semestern skulle vara, bara avslappning och förhoppningsvis sol. Vi byggde på och blev tillslut klara och då hade en vecka passerat och inte gjorde det så mycket. Det blev en fantastiskt fin altan och roligt var det under tiden.

I bland kanske man inte ska bestämma sig för saker som inte är så viktiga i livet.


Likes

Comments