Startkit samt information😊

Godkväll!
Idag började den, 60 veckors utbildning till Hud och spaterapeut. Det kommer bli hårt, det kommer bli svett, blod och tårar....men det kommer vara värt det i slutändan🌹
Jag känner en klump i magen, känslan av att "hur ska det bli"? ligger och gnager. De långa dagarna kommer ta mycket tid från mina barn, från mitt sociala liv och det kommer framförallt ta på krafterna att pendla varje dag till Stockholm.
Jag tror så mycket ändå på den här utbildni gen, på att den kommer ge mig vad jag saknar. som någon sa, "det är dags att börja styra mitt liv i stället för att låta livet styra mig".
Det verkar vara en mysig klass och jag ser fram mot att lära känna de 19 andra bättre under kommande år. Nu blir det kvalitetstid med flickorna innan lite fix inför morgondagen då vi ska börja göra ansiktsbehandlingar:-)

Önskar er en trevlig kväll❤
Puss o kram

Bild 2 och 3 från Pinterest❤

Likes

Comments

Hej

Idag är det söndag, och inte vilken som helst🍁 Söndagen innan min nya utbildning börjar. Imorgon börjar jag nämligen min resa mot att bli certifierad Hud & Spaterapeut. Det ska bli så spännande. Såklart är jag också lite orolig- hur ska jag få ihop allt med skola, jobb, barnen och deras aktiviteter, samt också få tid till min nya kärlek? Jag tänker att det nog löser sig med god planering. Idag ska jag bara njuta av det vackra höstvädret, ta en lång promenad och fixa lite hemma. Jag ska också träffa en mycket intressant och duktig tjej som ev kommer jobba med oss på vår salong som vi har i Norrtälje. Följ med mig på min resa där jag kommer dela med mig av en fartfylld vardag, fylld av kunskap, skönhet, välgörande behandlingar, mässor, event, provningar (då jag också är sommelier) och också livet som egen företagare kombinerat med att vara trebarnsmamma:-)

Hoppas ni får en underbar dag i solen💋

Puss & Kram

Bild från #pinterest

Happy💕

Likes

Comments