Header


Hej!

Idag hade jag ställt alarmet på kl 08.30 för att vi skulle på en marknad i Rabbalshede. Vid kl 10.00 kom en kompis som skulle med också. Jag valde att även ta med mig Ingo för att passa på att träna med honom lite och han skötte sig verkligen jätte bra.

Men det var för mycket folk tyckte vi så nu har vi lämnat Ingo hemma och dragit iväg för att äta lunch. Det är helt underbart ute, älskar detta vädret men tycker dock synd om alla djur.

Men nu ska vi hitta någonstans att käka, kram//Malin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 321 Readers

Likes

Comments


Jag har under några månader funderat på det här med min rökning. Det är inte förrän nu som jag har börjat fundera på riktigt om jag ska sluta. När jag såg mitt senaste kvitto var summan 530kr. Min första tanke var, är det verkligen värt det? Jag hade kunnat välja att spara dem pengarna och följt med till Ullared i lördags, men nej.

Just nu har jag 6 paket kvar, frågan är om jag ska göra slut på dem och sedan ge fan i det. Tänk så mycket annat jag hade kunnat göra med pengarna?!
Imorgon ska jag till min läkare så jag tänkte kolla då om han kunde erbjuda mig någon typ av hjälp. Jag har rökt i ca 2-3 år så jag känner att nu får det vara nog, jag har inte råd med det. Men det kommer bli tufft!

Är det någon av er som lyckats sluta? Isåfall hur gjorde du?

  • 331 Readers

Likes

Comments


Hej mina kära läsare.

Jag vet att jag är väldigt dålig på att uppdatera nu men det är för att jag är inne i en svacka vilket gör att lusten och vad jag ska blogga om försvinner.

Dessutom har jag väldigt mycket i skolan nu i med att det snart är sommarlov och det tar kål på mig. Men jag försöker blogga så mycket det bara går. Jag är fortfarande i full gång med tränandet också och det känns bra, vet dock inte om jag har gått ner nåt mer men det får jag reda på på onsdag.

Idag har jag bara varit hemma och städat, tvättat, duschat och varit med Ingo, ikväll ska jag bara ta det lugnt. Men nu ska jag fixa klart tvätten och sen ska jag vila framför youtube tror jag. Ha det gött så länge, kram//Malin & Ingo

  • 356 Readers

Likes

Comments


Igår blev jag och Ingo klara med den 8 veckors hundkurs. Det har verkligen gett mig så mycket & Ingo har varit grym. Det är lite tråkigt att det är slut nu men vi får se till hösten om vi har Ingo kvar då.

Älskar dig Ingo!

  • 390 Readers

Likes

Comments


Godmorgon!

Idag är det en sån dag då det kommer hända saker hela dagen. Först ska jag vara i skolan fram till klockan 13.15, därefter ska jag till Göteborg på socmöte och sen är det bara raka vägen till hundkursen med Ingo. Så jag kommer inte vara hemma förrän kl 21.00 ikväll ungefär.

Men nu kl 09.00 ska jag ha elevråd så det är chill. Måendet idag är inte på topp men jag försöker kämpa på så gott det går. Men jag har sånna problem med svettningar så jag tror jag blir galen. Hade gråa byxor på mig innan men jag fick byta för att jag är rädd för att det ska bli värsta svettranden..
Någon som har liknande problem?

Men vi hörs senare, kram//Malin

  • 395 Readers

Likes

Comments


Hej!

Nu har jag varit frånvarande ett tag pågrund av dåligt mående och ett fullspäckat schema. Men nu känner jag att jag ska försöka på nytt igen. Det har inte hänt så mycket sen vi sågs sist så ni har inte missat nåt.

Men idag är det tisdag vilket betyder att jag har teori i skolan från kl 09.00-16.00. Sen kl 11.00 ska jag ha ett ganska stort möte på skolan angående min skolsituation, eller det är väl mest en uppföljning om hur det har gått sen sist. Efter lunch har vi även ett kort elevrådsmöte inför nästa vecka då skolinspektionen ska komma på besök så det blir spännande.

Efter skolan tänkte jag dra till gymmet då träningen stod ganska stilla förra veckan men nu jävlar ska jag komma igång igen. Men vi kan väl höras senare? Kram//Malin

  • 460 Readers

Likes

Comments


En dag är det min tur. Min tur att visa vem jag verkligen är och att visa svenska folket att psykisk ohälsa inte är en sån tabu som många tycker.

Jag har inte haft den lättaste och bästa barndomen. Jag har fått kämpa mig igenom tårar, blod och skrik. Jag har överlevt mina föräldrars svåra skilsmässa, en allvarlig ätstörning m.m. Jag har en lång bit kvar. Just nu är det mycket motgångar men med lite envishet så kommer det gå. Mitt "bagage" gör mig bara starkare.

Min stora önskan i framtiden är att stötta, inspirera och skriva en bok om psykisk ohälsa. Jag vill få bort tabun kring detta ämnet. Alla drabbas vi någon gång av ett dåligt psykiskt mående i livet, det kommer man inte ifrån. Jag vill visa svenska folket att psykisk ohälsa är vanligare än vad man tror. Du vet aldrig vad personen du möter dras med, tänk på det.

Men en dag ska jag lyckas!

Ni får aldrig ge upp era drömmar. Inga drömmar är för stora. Om jag klarar det så gör du det!

  • 558 Readers

Likes

Comments


Hej!

Idag har jag haft nationella prov i svenska igen. Jag tror att det gick någorlunda ändå, så länge jag får godkänt så får jag väl vara nöjd. Efter provet blev det tacos till lunch :)

Just nu sitter jag på bussen påväg hem till Göteborg. Jag ska vara hos mamma tills på måndag så det ska bli mysigt. Hon har fått hem en ny soffa som jag sett fram i mot ett tag då vi var utan soffa. Men nu
äntligen har den kommit på plats.

Vi har väl inga speciella planer för helgen, eller det är nog lite beroende på vädret. Om det inte regnar så kanske vi drar till Liseberg :)

Men vi kan höras senare, kram//Malin

  • 591 Readers

Likes

Comments


Godmorgon!

Jag har haft en del jobbiga dagar nu det sista. Igår bröt jag ihop i skolan. Mitt psyke orkade inte mer och jag fick extrema självmordstankar. Men det känns bättre idag. Jag är inte den som har lätt för att gråta så när jag gör det så mår jag verkligen inte bra.

Men idag blir det ingen praktik utan vi har nationella prov i svenska på skolan idag. Jag är inte speciellt taggad men jag tror ändå att jag har hyfsat enkelt för svenska. Dessutom för jag extra tid för att jag har bl.a. ADD.

Efter skolan tänkte jag dra till gymmet. Det blev inget igår då jag inte kände mig på topp men idag passar det bra eftersom att jag ändå inte har en heldag. Men vi kan väl höras? Kram//Malin

  • 618 Readers

Likes

Comments


Om ni läste gårdagens inlägg så skrev jag att jag skulle till min läkare på BUP. Det gick faktiskt riktigt bra.

Först bestämde vi för att prova sänka min antidepressiva pågrund av att jag har haft den sen 2015 och för att den har som en biverkan att man kan gå upp i vikt. Så om allt funkar så ska jag förmodligen ta bort den sen men vi ska trappa ner dosen lite försiktigt för att se så det inte blir värre.

Sen har jag sen en tid tillbaka haft stora besvär med trötthet. Jag känner mig trött/orkeslös nästan dygnet runt, det spelar liksom ingen roll hur mycket jag än sover. Sen har jag även andningsuppehåll på nätterna ibland och jag snarkar en del. Men nu är det bestämt att jag ska göra en utredning för sömnapné så det känns bra.

Sen ska jag även börja den DBT-behandling för mitt självskadebeteende så vi får väl se hur det kommer gå. Jag väntar även på att få träffa en dietist men om jag minns rätt så blir det om ca en månad.

Men det bästa var att jag äntligen har lyckats gå ner i vikt. Jag hade gått ner 2 kg denna månaden trots att jag inte har kunnat träna på två veckor pågrund av förkylning. Jag är verkligen peppad till att fortsätta nu.

Hundkursen igår gick också väldigt bra. Ingo sköter sig som vanligt. :)

  • 676 Readers

Likes

Comments