Igår tänkte jag gå ner till gymmet. Men min kropp sa ifrån och då var det lika bra att skippa träningen och vila istället. Men jag är inte besviken över det. Jag tränade både på fredag och lördag, så en vilodag är ett måste så kroppen får återhämta sig. När jag började min resa den 9:e februari 2017 så var jag på gymmet så gott som sju dagar i veckan.

Jag använde bara löpbandet och ingenting annat på gymmet. Första dagen orkade jag bara promenera 750 meter innan jag var tokslut. Känns konstigt att tänka tillbaka på den stunden eftersom jag klarar av så mycket mera nu. Efter ca 1.5 månader på löpbandet så gick jag i rask takt 7 till 8 km per session. Nu så springer jag 1 km i rask takt som uppvärmning. Efter det så går jag lös på de flesta andra maskiner som gymmet har att erbjuda and i Love it.

Mitt mål från början var att gå ner i vikt och att forma om min kropp totalt. Nu har jag kommit en bra bit på vägen och tycker att jag nått delmål 1 (viktminskningen). Delmål 2 är att bygga upp lite mer muskler och allra helst biceps, mage och rygg. Jag vill inte bli någon biffig kroppsbyggare utan jag vill hålla mig smal och snabb.

Fler inlägg kommer inom kort. Följ mig gärna på Instagram @inshape2017 Ha en underbar måndag.

Likes

Comments

Det har gått ett år mellan bilderna och jag måste säga att jag inte känner igen mig på den gamla bilden. Jag har bara tränat i sex månader och under denna tid så har jag tappat 13 kg i vikt och över 20 cm runt midjan. Jag äter hälsosammare men det var inget medvetet val från början utan det har vuxit fram allteftersom. Jag dricker ingen alkohol och godis samt chips har raderats bort från mitt liv. Jag äter mera grönt, frön, linser och äter inte några stora portioner mat som jag gjorde förut. Jag äter små portioner men ofta och det fungerar bra för mig. Ja det bra och jag ska lägga ner mer tid på bloggen👊

Likes

Comments

För ett år sedan så hade jag inte så bra flås, och bara att ta på mig ett par skor gjorde mig svettig. Nu går det utan problem och jag är så glad över att jag börjat träna.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej och välkomna till min blogg "inshape". Som sagt så säger namnet på bloggen allt, eller gör den det?. Jag är en man som gillar att skriva, och jag skriver gärna mycket och ofta.

För att ni läsare ska kunna få en uppfattning över vem jag är, och vad som gjort att jag valt att leva hälsosammare, så kommer jag börja skriva om det vardagliga och alla problem som fått mig hit, där jag är idag.

Jag hoppas verkligen att jag kan motivera och inspirera andra genom bloggen. Jag är ärlig och kommer absolut inte att skönmåla mitt liv eller händelser.

Så luta er tillbaka och fyll på Kaffe/The kopparna och bered er på en hisnande resa genom mitt liv.

Bloggen kommer att fyllas på med innehåll så gott som varje dag så se till att besöka den ofta.


Likes

Comments