​Det lutar mot att det nya vardagsrummet efter mycket om och men blir grå målat. Så snyggt och still rent men ändå mysigt och inte hel vitt. Inte alls tanken från början, då jag var fast beslutsam om att det skulle tapetserats men hittar verkligen inga tapeter som känns rätt men denna ljus gråa ton känns nästintill perfekt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I går var jag en sväng till Ikea bland annat för att kolla på en skärbräda. NORDBY heter den och är en tjock skärbräda. För Några veckor sedan hittade jag en liknande och insåg att att en sådan behöver jag eller tanken vart snarare "en sådan här behöver alla kök, inclusive vårt". Var bara priset som inte perfekt. Runt 1000 lappen för är skärbräda finns inte med i min budget för skärbräda och när jag såg att ikea hade en liknande så vart jag riktigt glad men den lyckan försvann snabbt då vårt ikea inte har den i sitt sortiment, inte var det bara vårt Ikea nej utan hela mellan Sveriges ikeor har den inte i sortiment och går ej att beställa.

Men finns den på ert ikea är det ett hett tips, ynka 99 kr, nästan gratis.

Likes

Comments

Det här med blommor är ett problem många har, Det är både dyrt och ansträngande att gå och köpa nya snittblommor hela tiden. En lösning då är plastblommor vilket faktiskt är underskattat. Visst dem kommer aldrig se lika bra ut som en färsk bukett men att få in lite färg och liv på bordet i form av blommor oavsett material ger mer liv till rummet.

Plastblommor som är fina kan också kosta en del vilket faktiskt kan vara värt det om man inte är något som vill byta ut buketter allt för ofta. Här nedan tänkte jag tipsa om mina bästa budget plast buketter.Creme

En enkel bukett i en creme färg passar i dem flesta utrymmen, mörka mysiga höstliga blad.. ställ buketten på matbordet, soffbordet eller varför inte på något mer udda ställe?Stora buketter men små blommor.

Underbara bukutter i underbara färger, livar up hela rummet. Så billiga också så varför inte beställa hem buketter i några olika färger.


Höst, höst, höst behöver man säga nå mer? Vackra blommor i underbara färger, en blå bukett ska hem till mig och pryda vardagsrumsbordet.

Alla buketter är från aliexpress, dem skickas från kina och oftast har du buketten hemma inom 2 veckor, har du otur 4. Använd Paypal för säker betalning.

 Bilderna är taggade med länkar.

Likes

Comments


Just badrum är något som både är dyrt att renovera och kräver mycket jobb, Att hyreslägenheter har låg standard är något vi vet. Fula fogar och fula kakel färger är vanligt. Jag tänkte ge några tips på att få till den fräscha lyxiga känslan.
FOGFÄRG

Att måla fogarna ger hela kaklet ett lyft. Biltema har den absolut billigaste varianten och finns i färgarna vitt och grått, tyvärr inte i svart. Se till att göra rent kaklet ordentligt sen är det bara att måla på, En förpackning räcker till ca 3 kvm.

KAKELDEKOR

Använd kakeldekor på några av dina kakelplattor och få en helt ny känsla, Marmor eller gråa färger ger en stillren och mysig känsla. Dessa är i från lagerhaus och ligger på 79:-/10 st.

Komplettera gärna med en tvålpump i passande färg.


Metall

Få in metaller av olika slag stora som små saker, metaller och stål ger en lyxiga och tuff känsla. Har du någon plats för en ljusstake i mässing så är det något som ger otrolig mysig och lyx känsla.

Allt är från lagerhaus.


Textil

Att välja textil till badrummet med omsorg är viktigt men det behöver inte betyda att det blir svindyrt.

Välj textiler i samma färgskala, varmt eller kallt, grå ton är min absoluta favorit ton till badrummet.Dekor plast

Att slå in badkaret i dekor plast i marmor eller betong är ett hett tips, oftast blir det en hel del kvar på rullen och då passar det perfekt att göra ett "bord" till badkaret för om det är något som ger en lyx känsla är det väll ett "bord"? 

Att unna sig lite fina produkter med fina flaskor ger också badrummet en lyx känsla, då har man också en anledning till att handla lite dyrare schampo och balsam, både bra till håret och för syns skull. 

Likes

Comments