Hej på er!

Jag har varit sjuk i några dagar nu, men idag orkade jag göra lite mer än tidigare dagar. Jag har spenderat några timmar vid appen Polyvore! Det är nämligen så att jag och min sambo ska inom snar framtid ”göra om” vårat sovrum, för just nu är det verkligen kalt och kallt. Jag har designat det så som jag önskar att vi får till det, på ett ungefär. Några detaljer som skiljer sig. Vad tycker ni? :)

Kram, My🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Första inlägget jag gör här på bloggen och jag ligger hemma i sängen med halsont och feber, blev sjuk över ett dygn och tycker det känns väldigt märkligt när jag inte visat några symptom på det innan. Jag är en person som oftast kan vara sjuk ”hela tiden”, väldigt sällan jag får någon sjukdom som gör att jag måste ligga hemma i sängen. Igår kväll somnade jag vid kl halv nio och vaknade vid 23 och hade väldigt ont i halsen och hosta, när jag vaknade i morse så kände jag att feber var påväg att hitta till mig när jag hade ont i min kropp 😞

Tänkte slänga upp ett inlägg från sjukstugan här hemma hur mitt vardagsrum ser ut, det är fortfarande in progress, jag vill försöka få in lite mer rosa nu till våren, jag tycker det är super snyggt med färger men är så otroligt dålig på det själv!🙂

/
Kram, My
🌸

Likes

Comments

Kickar igång den här bloggen på riktigt med ett första blogginlägg! Känns fantastiskt att börja blogga igen och att denna gång få göra det tillsammans med min barndomsvän. En mer detaljerad presentation av oss båda kanske kommer framöver.

Jag tycker att det är så kul att få göra fint hemma och lägger gärna ner flera timmar på att kolla på inredning och planera mina inköp. Jag brukar ibland göra lite enklare och inte alls så bedårande kollage i Paint bara för att få en bild av stilen som jag är ute efter.

Jag gör lite småfix här och där i lägenheten när jag får tid och ser mitt hem som ett stort inredningsprojekt. Ett ställe som jag börjar trivas mer i nu är vardagsrummet. Det är fortfarande väldigt kalt, men tänkte i alla fall visa hur det har sett ut i inredningsväg under en tid och hur det ser ut i nuläget. Alla bilder är tagna med min mobilkamera därav kvalitén.


Det började så här. Väldigt tomt. Soffa från Mio.


Golvlampa från IKEA

*
Sedan köptes soffbordet och även det är från Mio.


Det tog tid att hitta rätt kuddar så jag fick exprimentera lite tills jag äntligen fann dessa...
Sammetskuddarna i blått och grått samt den mörkgråa/svarta kudden med vitt mönster
kommer från H&M Home. Den vita kudden med svarta linjer beställde jag från Jotex.


Randiga kudden är från H&M Home. Kändes lagom vågat för mig att blanda lite olika mönster
och att vara ganska snäll med färgerna.

Längtar efter att få göra vardagsrummet mer komplett! Det som ligger närmast just nu är att få upp tavlor ovanför soffan. Håll utkik här så får vi se vad som dyker upp!

/Madde

Likes

Comments