​Oj, det var länge sedan jag skrev på denna blogg. Kanske dax att börja igen? jag får se hur jag gör:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag så var jag på stan med en kompis och då köpte jag den här boken och läslampan. Hittills har jag läst typ 10 sidor och än så länge är den bra. Den är lite Hunger games eller Divergent-aktig. Jag tror att det här är den första boken i en triologi.

Likes

Comments

En av sommarens absolut hetaste trender kommer att vara metallicgnuggisar, alltså sådan som man hade när man var liten fast nu är det metallic. Man kan köpa de på lite olika affärer och hemsidor bl.a häääääär och häääääär eller på Åhlens. Det är lite olika priser på de olika hemsidorna men jag tror att den första länken har bättre kvalité än den andra. Men jag vet inte säkert.

Hoppas att ni gör som mig och hoppar på den här trenden!

puss

Likes

Comments

Likes

Comments

I ett hem tycker jag att det ska vara trivsamt och mysigt, det ska vara i ens egen stil. Min stil är ljust, fräsht, mysigt och lite lyxigt. Bara för att saker ser lyxiga ut behöver de inte vara dyra. Om man vill att sitt hem ska se lyxigt ut kan man ha de saker som syns mest i en lyxig stil och resten i kanske en lite mer mysig stil sedan kan taket och väggarna vara målade i en ljus färg så att det blir ljust och fräsht. För att om allt ser lyxigt ut kan det lätt bli lite tårta på tårta. Samma sak om allt ska vara tex mysigt. Man får helt enkelt hitta någon sorts balans mellan sina stilar. Om ni vill ha lite inspiration till erat hem så tipsar jag om att gå till NK på deras inrednings avdelning och bli inspirerade. Jag älskar att gå där!

Likes

Comments

​Jag är så sjukt sugen på att åka till New York nu. Bara strunta i alla läxor och prov nu i slutet av terminen och bara dra till Manhattan. Men det är bara tre veckor kvar nu till sommarlov. Jag är jätte taggad inför sommaren 2015. Jag ska dock inte till New York, tyvärr. Jag har varit i NY en gång innan, and I loved it, som alla andra som har varit där, haha. Men jag får väl ta och köpa någon fin affisch av denna fina storstad och sätta upp på min vägg istället. Varför lät den senaste meningen så sorglig? Jag menade inte det, haha. 

Likes

Comments

Som jag skrev i ett inlägg för ett par dagar sedan som ni hittar häääääär, så älskar jag marmor. Om du ska köpa ett nytt soffbord så tipsar jag dig att köpa ett ljusgrått marmorbord. Det behöver absolut inte vara äkta marmor, det finns massa fina som inte är äkta. Jag tipsar faktiskt inte att köpa ett äkta när det kommer till soffbord för att de är så otroligt tunga och jag i alla fall vill inte ha ett så stort och klumpigt soffbord. Men man gör ju som man vill.

Men i alla fall dit jag vill komma är att jag tycker att det är jätte fint med marmor och koppar tillsammans. De här ljuslyktorna kommer från Tom Dixon och är väldigt populära och fina. Hemma har vi två stycken fast i guld, det blir ett fantastiskt ljus i rummet. Jag vet inte hur skenet blir när det är koppar som det är på bilden men det blir nog också jätte fint. Ljuslyktorna finns i olika färger och även i typ zebramönster. 

Likes

Comments

Jag tycker att det är jätte fint att ha fashionböcker staplade på varandra (som på bilderna). Man kan ha det på sitt nattduksbord tillexsempel.

Likes

Comments

På senaste tiden har jag blivit helt inne i marmor, allt från kök till datorer, jätte fint enligt mig. Jag ska nog köpa och ha både på min dator och mobil så att de blir likisar, hihi. Jag vet att alla inte har en Macbook, men det finns säkert att köpa till andra datorer också.

kram

Likes

Comments

Jag ÄLSKAR dessa vita lampor från märket Klong, denna lampa heter liv vit. Jag tycker att dessa lampor är finare i verkligheten än just på de här bilderna måste jag bara påpeka. Man kan ha den här lampan lite vart man vill i sitt hus, där man tycker att den passar.  Jag har velat ha en sån här lampa sedan jag var 9 år, alltså i 6 år nu. Så till mitt rum funderar jag på antingen den här lampan eller den i förra inlägget som ni hittar här. Men vem vet det kanske blir en helt annan?

Om ni klickar på bilderna kan ni komma direkt till en hemsida där ni kan köpa lamporna. Jag har taggat de två till vänster som stor och den till höger liten (därför är den billigare).

Hej då❤

Likes

Comments