Ett litet kontor i hallen på övervåningen. Blev riktigt nöjd med mattan som ja köpte på MIO. Blev verkligen mycket mer ombonat med den, den skiftar liksom i olika nyanser i olika ljus, så snyggt! Skivan till bordet hittade jag på blocket för 500:- och benen är från Ikea för 60:- styck, ser lite lyxigt ut men för en billig peng:)

Lampan på bordet fyndade jag på solarreturen för 100:- man kan verkligen hitta så mycket fint där om man har tur, alla tavlor är tex från secondhand!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 3 readers

Likes

Comments

Här hoppas vi att gästerna ska trivas bra, någon som verkar ha hittat sin plats i huset är ju i alla fall Maiden!
Även på sängen har jag målat benen i guld, de var från början svarta vilket inte alls passa bra till detta rum.

  • 6 readers

Likes

Comments

För att fräscha upp de blåa sammetsfåtöljerna så målade jag benen i guld. Enkelt och billigt sätt att få något att se lite lyxigare ut, färgen köpte jag på panduro för runt hundralappen. 

Likes

Comments

Vi håller nu på med att fixa iordning en walk in closet, en del av rummet ser ni på bilderna ovan. Först var det två garderober bakom väggen, men vi vill att hela rummet ska bli en garderob, så här är en början i alla fall. Fort går det inte, men bra blir det nog.

Vänstra bilden är från dörren in den blivande garderoben, högra bilden är inifrån den gamla garderoben som vi nu har tagit bort och gjort så att rummet blir större. Väggarna ska bli i någon grå färg vilken har vi inte bestämt ännu. Det blir en mysig stor matta två dubbelgarderober mot den långa väggen på bild nummer 1 ovan och skjutgarderob med spegeldörrar i hålet där de gamla garderoberna va.  Ett runt marmorbord i mitten av rummet och såklart massa andra saker!

Likes

Comments

Fynd från solarreturen, två superfina sammetsfåtöljer!

  • 10 readers

Likes

Comments

Ny gigantisk soffa. Divanen är 120cm, som en jävla säng, Helt perfekt!

  • 9 readers

Likes

Comments

Två bilder ifrån sovrummet. Ännu inte helt klart, överkast mm ska bytas ut. Vi blev väldigt nöjda med gardinerna som är mörkläggningsgardiner, båda är köpta på IKEA. Jag satte upp två skenor i taket för att enklare kunna dra för gardinerna på kvällen, tycker även det blir snyggare fall och helhetsintryck med skena.

  • 9 readers

Likes

Comments

Före och efter bilder på altanen. Önskar att sommaren var längre så man fick sitta här och käka å ha de gött! Vi blev väldigt nöjda i alla fall. Vi har även satt upp en glasskiva på den kortsidan längst bort som ett vindskydd.

  • 9 readers

Likes

Comments

Det blev en väldig stor skillnad nu när vi äntligen är klara med verandan, lite småfix kvar men i det stora hela är vi klara!

  • 10 readers

Likes

Comments

Spaljé eller skydd under verandan är klart! Oj vilken skillnad det blev. Tur att man har en snäll pappa som kan allt! Virket kostade ungefär 2200:- billigt sätt att fräscha upp om man är händig eller känner någon som är hehe!

  • 9 readers

Likes

Comments