Header

Vi är äntligen färdiga med vårt badrum. Eller det blev klart förr förra veckan 😊

Kommoden köpte vi från blocket från en dansk tjej utanför Lönsboda. Den vart vit från början och marmorskivan va lite dassig men med en härlig grå färg och lite slipning och oljning på marmorskiva och nya handtag så blev den som ny.

Vad tycks?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Inte bara mina kassar 😊

Jag shoppade från Ralph lauren, Calvin clein, Reebok, forever 21, sephora & Levis 😊 Kan slänga in en bild på shoppingen sen.

Likes

Comments

Fem dagar i New york!


Ett resemål jag kommer ha med mig hela livet.
Fantastiskt väder och otroliga vyer.
Vi har besökt ground zero minnesplatsen från 9/11, central park, Madison square garden, empire state building och såklart Time square som vi för övrigt bodde några meter ifrån. Jag visste att det skulle bli en upplevelse men inte att det skulle bli en såhär STOR UPPLEVELSE! Åk dit om ni har möjlighet!

Vi firade min mammas 60årsdag där och visst kan man inte tro att hon är 60? Mer åt 45
👩🏼

Likes

Comments

Jag blev sååå nöjd!


Så härligt att ha fina fransar & slippa mascaran & va fräsch även när man vaknar på morgonen 👀

Likes

Comments

Bästa måltiden på hela dygnet typ. Frukost!


Det är fredag, underbart väder och jag är ledig.
Idag ska jag förlänga mina ögonfransar. Ska bli spännande. Hoppas att det ska bli bra. För typ fem år sen va vi ett gäng tjejer i Thailand och där förlängde jag mina ögonfransar. Skräcken verkligen! Dom satte en hel klump ögonfransar på en frans och det bordar inte gott. När jag skulle ta bort dom hos en tjej i Karlshamn så va hon i chock. Det va såå dåligt gjort och mina egna fransar gick av på mitten. MEN idag ska jag till en tjej här i Växjö som jag har forskat i och hon ska vara superduktig.

Likes

Comments

|| Ett gammalt fönster gjorde vi till en klädbetjänt ||Att ha något att hänga av kläderna på är ett måste i ett sovrum. Annars blir det lätt att de läggs på golvet. Jonas fixade till ett gammalt fönster, satte korta stolpar uppe vid så att de blev snygg lutning på de. Enkelt, smidigt och framförallt snyggt!

Likes

Comments