Header

Underbar dag igår. Tog med mig kameran och stativet ut i skogen för att fota hundarna i det fina ljuset & frosten. Hundarna sprang mest ur bild så jag stod där själv 🤣 Men ljuset är magiskt!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I lördags morse så begav jag mig till Ljungby, mötte upp dom andra tjejerna sen gick vi i samlad trupp och bankade på Elins dörr och hon öppnar och får en chock och skriker rakt ut 😀

Vi fortsätter mot stan (Växjö) och vi börjar med Pinchos. Drar sedan vidare mot Poledance 🤣
Vilken syn! Men ganska kul!

På kvällen åkte vi till Ljungby och fortsatte kvällen. En lyckad kväll med massa skratt och endel blåmärken efter poledancen.

Likes

Comments

Är sååå glad att det har kommit en riktig ostbutik till Växjö igen. Den ligger i bländarpassagen, stans mysigaste gränd.

I fredags va jag och köpte tre goda ostar. Så himla goda.

Likes

Comments

Här är en bild på hur det såg ut INNAN!
Ett trist rum som bara användes till att förvara grejer som vi inte använde.

Och såhär blev det EFTER några månaders slit med att bila upp golvet, lägga nya rör osv. Men fint blev det.

Så skönt att slippa ha tvättmaskinen uppe i badrummet. Kan man sortera tvätt och fixa utan att det är kaos och rörigt där man är dagligen.

Likes

Comments

Måla plastmatta?!
Visst låter det konstigt och jag kan nästan slå vad om att hälften av er har ett badrum som ni inte är helt nöjda med, just för att den där fula plastmattan i någon klatschig färg eller mönster gör de mindre snyggt.

Alternativ ett är att riva ut den och lägga klinker eller sätta in en mer naturligt plastmatta. Men då kommer det till pengar och prioritering. Är man villig att lägga många tusen när man kanske hellre prioritera något annat man vill fixa först?

Alternativ två. Måla plastgolvet!!
Det blir toppen och kostar inte en förmögenhet.Hur man går tillväga:

• Dammsuga golvet noggrant.
• Maskera toalett, rör osv.
• Tvätta/skrubba golvet ordentligt med målartvätt eller husvask några gånger. Tvätta av noga med vatten.
• Dränk en tygbit i T-röd och blöt ner golvet rejält och låt torka. (T-röd gör så att det mjuka i mattan blir hårt)
• Nu till målning. Grunda med en bra häftgrund.
• Välj en riktigt bra, högkvalitativ golvfärg. Lite dyrare men du vet att det garanterat blir bra. Måla golvet två gånger för snyggaste finish.

Nu kan du njuta av ditt nya fräscha golv och jag lovar det är enkelt, jag har fixat allt i vårt badrum själv, Jonas hjälpte bara till med att skruva kommod & lampa. Så det är bara att köra på 👍🏼😍
Fråga gärna om ni har något ni undrat över 😊

Psssst... Har du dusch i ditt badrum rekommendera jag att du rådfrågar din färghandel hur det funkar med noggrannhet vid dusch osv.

Likes

Comments

Bästa bästa starten på veckan med att träffa mina favorittjejer 💕 Elin & Clara!
Vi myste rundor på Grand samarkand, åt lunch, fikade & Elin shoppade lite till bröllopet som sker snart! Elin ska bli en Kronstedt 😍

Likes

Comments

Igår var jag & Malin på Växjö Lakers tjejkväll. God mat, trevliga montrar med massa spännande så som kläder, hudvård, fika och styling. Sen va de hockey ju såklart. Imed att jag har säsongskort så gick jag till min vanliga plats och Malin gick till deras företags loge.

Fick en fin goodiebag med roliga erbjudande samt lite annat smått och gott 🌸

Likes

Comments

En höstdag 2010!
Vad tar alla år vägen?!

Likes

Comments

Vad lägger ni mest pengar på?
Förutom renovering av huset så är de nog hudvård som jag lägger mest pengar på. Jag har alltid varit noga med att alltid rengöra och återfukta ansiktet.

Speciellt när jag närmade mig 25 och sen nu när jag slank över 30 strecket så har jag blivit extra extra noga. Vem vill se ut som ett russin när man är 35? Inte jag! När jag va typ 20 så nästintill struntade jag i solskyddsfaktor. Hur dumt?
Jag har dom senaste 2 åren använt mig utav Paulas choice. Och jag är så nöjd! Lyster, spänstig och reeen!


Från vänster; Rengöring, Toner, exfoliering, Serum, nattcreme, dagcreme med spf30.

Likes

Comments