Header

Nu är vår kära kära duchvägg på plats och vi kan sätta punkt och checka av nyrenoverat badrum på vår lista ✔️

När vi började planera hur badrummet skulle se ut så fastnade vi alltid vid duschvägg. Till den dagen jag kolla in Pinterest och där kom upp en spröjsade Duschvägg å där hade vi bestämt oss. Kosta va det kosta vill 😆🙈 Vi kollade runt och fick prisförslag. Och tillslut hittade vi en som ville göra det och vi är sååå nöjda!!

Vad tycker ni?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En så härlig kväll med min kära Sambo, mamma & Roger. Tyvärr kunde inte min bror komma.
Vi hade satt upp en USA inspirerad meny, grillade revben, majskolvar, sötpotatis, hamburgare, coleslow och lite annat gött 💕

Likes

Comments

Nu är vårt utekök klart!
Visst är det härligt att stå ute och skölja grönsaker som ska läggas på grillen eller marinera köttet och känna vinden i nacken. Det är så mycket sommar det kan bli.

Likes

Comments

Underbara Malta 🌺

När jag hörde Malta så tänkte jag direkt att det är väl inget speciellt med de? Malta är ju mest känt för alla svenska ungdomar som åker dit på språkresa och upplever sin första fylla men oj så fel jag hade.

Min kära sambos storasyster med familj har en lägenhet på Malta så vi har varit där två år i rad. Det är solsäkert, otrolig natur och helt enkelt så underbart!

ÅK dit 😍

Likes

Comments

Vi har blivit med båt kära vänner.

En lite motorbåt som står i sjön som ligger bara några kilometer från där vi bor. Det är så mysigt! Ta med sig eller grilla på en liten ö. Helt magiskt. På bilden där Enzo sitter i Jonas knä är så söt. Så nöjd av att han tog ett skutt å satte sig i knäet. Lille Ludde ÄLSKAR att åka båt. Enzo den stora hunden tycker det är mindre kul.

Likes

Comments

Förra helgen va vi på 30årsfest. Supertrevligt med god mat och härliga människor. Det är så roligt när man väl träffas det gänget.

Likes

Comments

Vårt kära hus 💕


Visst är de härligt att sommaren är tillbaka. Lite värme och solen tittar fram! Jag jobbar en vecka till sen har jag också semesteeeer!

Likes

Comments

Nu var det längesen igen.
Det har varit midsommar, vi har fixat endel hemma i trädgården. Just nu är det utekök som snart ska invigas. Eller rättare sagt bänkskivan ska gjutas och lite annat småfix sen ska de invigas. Själva stommen är byggd och målad. Det blir i samma stil som vi kör i resten av vårt hus/trädgård. Rustikt/industri/gammalt & en smula nytt.

Likes

Comments

Vi är äntligen färdiga med vårt badrum. Eller det blev klart förr förra veckan 😊

Kommoden köpte vi från blocket från en dansk tjej utanför Lönsboda. Den vart vit från början och marmorskivan va lite dassig men med en härlig grå färg och lite slipning och oljning på marmorskiva och nya handtag så blev den som ny.

Vad tycks?

Likes

Comments

Inte bara mina kassar 😊

Jag shoppade från Ralph lauren, Calvin clein, Reebok, forever 21, sephora & Levis 😊 Kan slänga in en bild på shoppingen sen.

Likes

Comments