Contains affiliate links

Vårt kök! Men nu har jag nya planer!! Jag vill ha en liknande pinnsoffa som på bilden. Vi har hittat en som vi har lagt undan som vi eventuellt och förhoppningsvis kommer ha med oss hem imorgon, (Men när du läser detta kanske vi redan har köpt soffan, för när jag skriver detta är det tisdag, så jag jobbar lite i framtiden.. ;)..Men iallafall soffan är i trä men vi vill nog måla den svart. Den ska alltså stå under stringhyllan och sen ska vi lägga i en av iläggsskivorna i bordet så det blir lite avlångt. Men förhoppningsvis så gillar vi soffan vi har lagt undan, isåfall blir det bilder på det sen.

Stringhyllan är från rum21.se Mattan- Karlssons Taklampan-Secaond hand butik Salapostern- mapiful.se Monsterapostern.Desenio.se


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var det fullt hus här hemma. Två fotografer, en mäklare och en som kollade planritningen. Vi vill ha fotona klara så den dagen vi hittar drömhuset så är det bara snabbt att lägga upp våran lägenhet på hemnet.

Köksborde har vi köpt på Strömsbacka här i Sala, en second hand butik typ. Det är åtta stolar med två iläggs skivor också och allt detta fick vi för 300 kronor! Jag älskar det! Vi hade tur att vi åkte just den dagen till Strömsbacka!

Likes

Comments

Bild från vårt kök. :) min inrednings instagram --> inredning.komsii


Ha en trevlig lördag allihopa! Puss & kram

Likes

Comments

Jag älskar att längta! Längta efter mat efter kvällen efter semestern. Det är nästan längtan som är bäst, haha. Jag har semester nu på måndag. Går sista natten inatt, fick lov att vara hemma inatt som var för jag fick urinvägsinfektion och allt som hjälpte va att sitta i duschen eller med värmekudden... fy, men nu har det lugnat sig så länge jag inte kissar. :( TAGGTRÅD.. (Bilder från vårt soffbord) Puss & kram

Likes

Comments

Dessa bilder är också från förra bloggen. Hittade en gammal glaskupa som jag planterade en liten växt i och hängde upp i snöre. Nu ser den ut på lite annorlunda vis då det är en annan växt som växt in i denna!! Det kommer en bild på det senare. (Bilden är tagen från vårt köksfönster.) Puss & kram

Likes

Comments

Dags att börja på termin 2 i kursen. Känns skönt att halva tiden är gjord! Jag har hållit tidsplanen nästan hela tiden. (Man får plugga i sin egen takt om man vill.) Men jag vill gärna ligga i tidsplanen annars skulle min hjärna balla ur. Men så satt jag vid dator väldigt trött, men så tänkte jag "Äsh jag öppnar lektion 13 iallafall och ser vad det är för nått" Så gjorde jag det och jag fastnade! Det var väldigt intressant faktiskt, har varit ganska skoltrött men detta va faktiskt just vad jag behövde. Wabi sabi- påminner lite om minimalismen tycker jag, och jag har forskat lite på just minimalismen så detta va kul.. Verkar väldigt intressant, feng shui hade jag lite svårt att förstå men Wabi sabi känns helt rätt! Puss&kram

(Alla inspirationsbilder är tagna från pinterest.)

Likes

Comments

Att ställa om, möblera, fixa och dona är väl det bästa? Det tror jag alla som älskar inredning tycker. Små växter är så himla mysigt! Detta är en bild på lite inredning från vårt kök! :)
Puss&kram

Likes

Comments

Lägger in lite bilder från min förra blogg, för vill ändå ha de bilderna här. Så här kommer lite gamla bilder. Men kommer nyare också :)

Likes

Comments

Detta är gamla bilder, jag hade en annan blogg förut men ville byta till denna. Så detta är bilder jag har lagt upp en gång men jaja. Nu får de som sett dem se dem igen ;).

Puss och kram.

Likes

Comments