Bilder från när vi besökte järnvägsstationen i Madrid.

Ett skepp kommer lastat med en hel drös med bilder från den finaste stationen jag någonsin varit på. För er som älskar växter lika mycket som mig och är i Madrid, gå dit! Det var så fint och till vår stora förvåning så fanns det även hur mycket små sköldpaddor som helst.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vår första dag i Madrid eller kväll rättare sagt spenderade vi med att äta en hejdundrans middag med sjukt goda tapas och massa drinkar. Dagen efter gav vi oss ut på upptäcktsfärd och hamnade i en Saluhall. På övervåningen låg den här restaurangen med sjukt fin inredning - tog dock inga bilder på det.

Vi satte oss ute på restaurangens terass och tog en varsin drink.

Min blivande man <3

Hur fin arkitektur?

Här hade man ju inte tackat nej till att bo, så fint!

Här inne vet jag inte riktigt vad det är, men fint utanför var det i alla fall.

Här flyttar jag in!

Eller så kanske man skulle flytta in hos snövit?

Och köpa en tavla utanför dörren, haha.

Jag trodde inte att jag hade fotat så mycket i Madrid men det lyckas alltid bli en hel del bilder ändå, så jag var tvungen att dela upp dom. Hur fint är det inte? Jag älskar Spanien. Är det något annat land i Europa jag ska bosätta mig i så är det Spanien.

Likes

Comments

Bilder härifrån.

Min syster visade mig det här huset häromdagen och jag kan inre riktigt släppa hur fint det är. Nu har vi ju varken tid eller råd att köpa hus, framförallt inte i Skåne men drömma kan man ju. Man kan ju också drömma om att ens syster, som bor i Skåne, skulle köpa ett sånt här drömhus så man kunde få spendera hela sommaren där ;)

Likes

Comments

Fontana di Trevi.

Vi avslutade resan med litet stopp vid Fontana di Trevi. Väldigt fint som allt annat i Rom. Tyvärr hade vi inte sån tur med maten, speciellt inte sista kvällen då inte någon av oss kunde äta upp maten. Jag som trodde att det skulle vara som att komma till matens himmelrike i Italien blev aningens besviken. Andra kvällen åt jag ju dock två supergoda rätter så vi kanske bara hamnade fel de andra dagarna.

Likes

Comments

Lite blandade bilder från när vi var i Vatikanstaten.

Här kommer del två av bilderna från när vi var i Vatikanstaten, bara sådär en månad senare, hehe. Vi besökte självklart Sankt Peterskyrkan när vi var där. Man kunde åka hiss eller ta trapporna upp så att man hamnade uppe i kupolen på kyrkan vilket vi gjorde. Hissen tog en dock inte hela vägen upp utan bara till den delen som var invändigt. Det var galet högt, människorna nere i kyrkan såg ut som små myror. Jag & Jonathan bestämde oss även för att fortsätta allra längst upp, men dit fanns det bara trappor (500st). Det var sjukt varmt och trångt i trapporna och det gick inte att vända tillbaka så har du klaustrofobi ska du nog inte utsätta dig för detta. Väl uppe var det i alla fall värt alla miljoner trappsteg, så sjukt häftigt.

Likes

Comments

Våra inbjudningskort till bröllopet, gjorda av Jens.

Här har det varit tyst ett tag men jag har haft fullt upp med jobb och födelsedagsfirande samt bröllopsfix. Resten av bilderna från resan kommer men så länge får ni en liten titt på våra inbjudningskort till bröllopet, kunde inte varit mer nöjd.

Likes

Comments

Det var visst mer bilder kvar än jag trodde så för att inte tråka ut er allt för mycket så har jag delat upp dom. Den här bilden är tagen precis utanför ingången till Vatikanstaten.

Kupolen på Sankt Peterskyrkan.

Jag vet inte riktigt vad den här delen kallades, men det var en lååång gång som ledde oss vidare till Sixtinska kapellet.

Jag är glad att jag fotade en massa när vi var där inne för det var så mycket detaljer och intryck så det var svårt att ta in.

Och galet mycket folk!

Sådana sjuka hantverk vart man än vände sig.

Tjena!

Som sagt, väldigt detaljtrikt överallt.

Likes

Comments

Här har ni lite blandade bilder från Rom.

Efter att vi hade besökt Colosseum gick vi och åt lunch innan det bar av till den spanska trappan för att kika in utsikten därifrån. Därefter valde jag, Jonathan & Kenny att gå hem medan de andra tog taxi. På vägen hem tog vi ett litet pitstop och drack en varsin drink/öl. Senare på kvällen hade vi bokat bord på en restaurang i Trastevere som var sjukt mysig. Min mat var så god. Den där friterade kronärtskockan tillsammans med den lufttorkade skinkan fick mig att komma till himmeln - måste prova att fritera kronärtskocka hemma någon gång. Pastan var inte fy skam den heller.

Nästa omgång med bilder från resan blir ifrån Vatikanstaten - det blir också det sista bilderna innan det är dags att övergå till bilderna från Madrid.

Likes

Comments

Utanför Colosseum!

Jag har inte haft mycket mer energi idag. Däremot så har jag varit extremt rastlös (klarar knappt av en dag hemma), så idag har jag i alla fall hunnit gå igenom bilderna från Rom, så nedan har ni lite blandade bilder från när vi var på Colosseum. Fler bilder från våra dagar i Rom kommer så småningom.

Likes

Comments

De här fina ringarna med blommor är påväg hem till oss just nu.

För er som inte följer mig på Instagram så har vi spenderat helgen i Madrid därav uteblivna bilder från Rom. Jag tänkte att jag skulle gå igenom alla bilder från resorna idag men jag vaknade upp sjuk,igen, så min energi räcker inte så långt idag. Jag är så trött på att vara sjuk nu, har aldrig varit sjuk såhär mycket som jag varit det senaste året. Jag var ju sjuk för bara 2-3 veckor sen, suck alltså.

Inte nog med att jag gått och blivit sjuk så blev vi påkörda bakifrån av en lastbil i måndags när vi var påväg till flygplatsen i Madrid, så min rygg är inte heller riktigt på topp. Som tur är så skedde allt i låg hastighet, vill inte ens tänka på hur det hade kunnat gå om lastbilen hade kört snabbare.

Likes

Comments