SVENSKA HOLLYWOOD-FRUAR!?

Som ni kanske redan har sätt i rubriken så kommer detta inlägg kommer att handla om "Svenska Hollywoodfruar.


Om ni tittar på programmet så vet ni vad det handlar om. Jag tycker att det programmet är jätte roligt. Men nu är det här ändå en tävling. Och då brukar det ju bli mycket bråk om vem som sk vinna.

Men vem tycker du ska vinna?

Vem tycker du förtjänar att vinna?

Vem/vilka gillar/ogillar du?

Jag rycker själv att Gunilla är riktigt irriterande, och trög. Men hon gör ändå allt för att vinna! Hon är väldigt kaxig, och hon ska alltid vara finast, ha bäst läppar och hon är väldigt petig!

Jag vill också säga förlåt för att jag inte har skrivit på länge, jag har inte haft något intressant eller pinsamt att skriva om. Och detta inlägg är nog inte så roligt i heller. Men jag hoppas ändå att ni tyckte det var någorlunda bra.

Hoppas ni inte tycker att jag är jätte tråkig, men att vi ses i nästa inlägg!

(Jag ska bara säga att detta är första gången jag tittar på detta programmet, så jag vet inte om det jag tittar på nu är repris eller om det redan någon som har vunnit. Så inget hat tack! :P)

Likes

Comments

🔥DET BRINNER!!!!🔥


Det brinner. Alla springer rundor! Alla blir skit rädda.
Man hör massa smällar. Det låter som det sprängs!
Allt är kaos. Inte en vinter till utan grannar.
Huset nära oss brinner och står i lågor, pappa springer ut och försöker rädda de som är inuti. Det är väldigt nära vår skog. Bilarna brinner. Vårt hus är ca 25 meter ifrån. Brandkåren är påväg. Hundarna ligger ner och skakar. Hela familjen står vid köks fönstret och kollar.

De har en valp inlåst i huset. Hur ska det gå. Ingen är i huset. Mamma går ut och tittar. Vi kommer inte att kunna sova här.

Nu är brandkåren här. Det sprutar vatten, jag vet inte om jag ska stanna i huset eller springa ut till mamma. Den perfekta dagen, nu när vi har gäster och allt. :|

Orkar inte! Detta är andra gången det brinner. Undrar hur många hundar som dör denna gången. :(

Orkar inte med fler intervjuer och massa TV människor som går rundor och filmar en hela tiden.

Detta funkar inte mer. Detta måste få ett slut...

Likes

Comments

HEJ ALLA!Nu är det dags för ett steg framåt. Mitt första inlägg Yey! ;D I detta inlägget kommer jag skriva om hur det är att börja skolan efter ett lov. Vi kör på direkt tycker jag!
Att börja skolan. Bara när man hör ordet "skola" så blir man oftast ner stämd, deprimerad, kanske till och med arg. När jag ska börja skolan igen efter ett lov så tänker jag: Palla!!!! Orkar inte börja nu redan! Kan man inte ha studiedag snart?

Och det vet jag många andra också som tänker. Men jag brukar säga hejdå till de känslorna och tänka på det positiva.

Nu tänker du säkert: Men snälla, det positiva med skolan, ja vad är det då? Att lära sig saker och få en bättre framtid och blablabla.

Nej, (eller i visa fall jo men) det är inte min rutin när det gäller sånt här! ;)
Utan jag tänker på mitt schema. Och det roliga med mitt schema. Till exempel så har jag idrott imorgon. Och det älskar jag, jag älskar att ha idrott. Och redan där har man något att se fram i mot. Man kanske älskar musik. Om man kanske har musik nästa dag. Eller nästa igen. Då längtar man ju till den dagen där man har sitt favorit ämne på. Och då vill man bara ta sig förbi alla de andra dagarna så man kommer dit till sin efterlängtade dag. Och då händer det ju automatiskt att man kommer i tid. Man gör det vad man ska för man kan inte vänta. Man är så taggad på sitt favorit ämne.

Och alla måste ju ha iallafall ett ämne som de tycker om i skolan. Eller hur. :)

Det var allt för detta inlägget! Hoppas ni gillar det och checka gärna in min blogg lite då och då. Tipsa gärna era kompisar om den också om ni gillar mina tips och tycker jag är rolig! :)


Hejdå!!! <3

Likes

Comments