Header

Ett lugn har lagt sig i kroppen, våra bröllopsgäster slipper kissa i skogen. Badrummet står färdigt!


Det är så fint. Och jag är så stolt. Över vårt badrum, och över min duktiga sambo & pappa, det är ju tack vare de som badrummet står här. De har slitit många kvällar och helger.


Jag får stå för piffet, som såklart inte är helt klart än. Vill liksom "bo in oss" lite innan vi bestämmer vad som ska in, och vad som ska stå vart.


Vi firade med grillning och middag på altanen här hemma igår allihopa. Perfekt avslut på en solig och sommrig helg ♡


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hoho. Jag kan inte låta bli. Jag måste visa upp delar från vårt badrum, även om det inte är heeeelt klart än.


Duschen. Nu sitter den där, i miljö, snyggare än någonsin. Och ikväll ska den visa vad den går för också, då har vi fått rören dragna och vatten! (Lägg även märke till den fina lilla detaljen uppe i hörnet, dekorklossarna, som gör så mycket)


Och våran fina skänk som fick ett handfat, med kranen som kronan på verket.

Pappa blev superglad över att jag släpat in ljusstakar & blommor medans renoveringen är i full gång, haha. Det kliar ju i fingrarna!!!!

Likes

Comments

"Jag måste köpa laddningsbara batterier" är första tanken som kommer upp när jag lägger in dessa bilder på bloggen, haha. För nu har jag ju ytterligare en till ljusslinga som går på batterier, de har blivit några utplacerade här och var med åren i huset, och de äter dessvärre endel batterier.


Och den senaste lilla ljuskällan blev i plåthuset, och just såhär såg det ut hos oss ikväll. Myspys!


Likes

Comments

Jag är en riktig frôslôk som man säger på värmländska. Jag fryser säkert 360 dagar på året. Alltid iskalla fötter & händer, iskalla. Därför är värme min allra närmsta vän, i all form. Och denna är typ den allra bästa, vår fina kamin.


Jack tuppar nästan av när jag eldar som mest i den och i flera timmar, den blir brännhet och sänder ut galet mycket värme eftersom den är i gjutjärn. Själv sitter jag helst i fåtöljen precis bredvid och gottar mig, haha.


Likes

Comments

Nu tänker jag vara väldigt icke-svenne och berätta hur jäkla bra jag mår nu (i social media dessutom!!), tack vare bra personer kring mig. Vi har påbörjat en helt fantastisk vår tillsammans som antagligen kommer att fortsätta i en av världens bästa sommar någonsin. Vädret skiter jag i, det blir som det blir, men några fina sommarkvällar med grill skulle jag såklart tacka ja till.

Som denna i fredags, när vår duktiga lillkille sparkade sig fram på nya cykeln mellan granngårdarna här hemma.


Vi planerar förfullt inför sommarens höjdpunkt, bröllopet. Jag längtar ihjäl mig efter att få samla våra två underbara familjer på ett och samma ställe och hylla kärleken. Hylla vår kärlek, efter all skit vi behövt gå igenom senaste åren. Det är nu lugnet slagit sig ner för att stanna. Inga mer sjukdomar så långt ögat når tack. Personerna som kommer kan vi inte tacka nog för vad de gjort för oss, det minsta vi kan göra är att bjuda på en fest tillsammans.


Likes

Comments

Jag skapade ett personligt pennställ av en liten bit stubbe som blev över.


Vi var och provade ut pennor på panduro och köpte en med tunn fin spets och vattenfast som inte läcker ut i träts fibrer när man skriver på de små trähjärtarna.


Texten på pennstället har jag brännt dit med brännpenna.


Vi hoppas & tror att detta blir ett annorlunda och fint alternativ till gästbok. Får se om hälsningarna får ligga kvar i boxen eller om vi pysslar ihop något fint minne av de i efterhand. Kanske en tavla...


Likes

Comments

Idag har jag tillverkat lite dekorationer i form av tre ljusstakar, som antagligen kommer att placeras på serveringsbordet, där maten & tårtan ska stå.


De fångar temat natur & romantik som resten av bröllopet, trästubbar som jag klätt med pappersrosor i vitt. Natursnöre & vårt sigill har ni tidigare sett i bröllopsdekorationerna vi har gjort och även på inbjudningskorten. De finns att se under kategorin "bröllopsplanering" i bloggen.Likes

Comments

Nu är vi lantisar på riktigt. Såna som drar på sig träskorna för att gå ut och hänga upp tvätten eller hämta in posten. Jag älskar det. Lantisarna i lugnet på landet.


Jacks i brun mocca. Betydligt snyggare i verkligheten faktiskt, på kort gjorde de sig lite väl gubbiga. Visst blev de väl söta i miljön med rosa rosor bakom? Haha.


Och mina pjuxisar med rosor, som smälter in ypperligt i miljön med rosor.


Likes

Comments

Vi är mitt uppe i renovering av vårt stora badrum. Medans pappan i huset & bobo (Milles namn för morfar) sliter hårt med gipsskivor, rör, isolering och allt vad det heter så finslipar jag på det roliga, slutfinishen. Igår fick vi hem lite av mässingdetaljerna som vi beställt, och som ska gå som en röd tråd i badrummet.


Detaljnörd som jag är, så har jag redan köpt hem inredningsdetaljer som matchar... fina ljusstakar som blir fina på handfatet kanske?


Och lamporna! Åh. En på var sida om spegeln. Jag har en klar vision på slutresultatet som ni kanske märker, haha.


Denna detalj älskar jag, porslinshandtaget på handduschen. Här syns också en glimt av spegeln som ska sitta ovanför handfatet.


Likes

Comments

Det årliga ägget står redo! I år har det sällskap av römpa på en hare. Tror det kommer vakna upp en glad kille imornbitti när han ser att påskharen varit förbi med överraskningar.


En pixibok, lite "klämmisar" & ett kinderägg...


Förpackat i ett glittrande guldägg!


Och så gömmer det sig en grävskopa i duplo-lego, i paketet. Svansen har jag gjort av en garnboll som jag klistrade fast med lite Karlssons klister.

Nu ska vi ta kvällen efter pyssel & plock, det är inte det enklaste att fixa överraskningar med en nyfiken liten grabb i huset, bättre att ta det när han somnat.

Godnatt & glad påsk!


Likes

Comments