Header

Hon tänker på allt. Ni vet min allra finaste vän Nikita.
Fick en hjärtformad ask med en så fin gåva av henne igår. En gåva med lite extra eftertanke bakom.


Ett vackert strumpband, att bära på bröllopsdagen i sommar. Med detaljer i blått och bara till låns, för att uppfylla 2 av de 4 "something blue, something borrowed, something old, somthing new".


Jag läste lite om den traditionen och fick fram just detta:

"Något lånat, att du får med dig lyckan från en vän. Något blått står för trohet"
Så fint att jag fick just det av henne, min bästa vän.


Och ett så fint handskrivet kort ♡

Likes

Comments

Vi har renoverat vårt stora rum på övervåningen, vårt loungerum, för att låta lite sådär extra inne och kunnig i inredningsvärlden. Bar/Tv/myspys och nu även kamin-rum, helt enkelt.


Och här är den, den sista pusselbiten som vi fick levererad idag. Den gjorde liksom hela rummet komplett, den öppna spisen. Det bästa är att man kan elda i den på riktigt också, och ska enligt recensioner ge väldigt bra värme. Själv har vi bara hunnit ta några bilder på den efter montering, proveldning imorgon kväll!


Jag gillar att det även finns möjlighet att ställa blockljus i den, om man inte vill elda varje gång. Så fint med blocklus i olika höjder. Och så fin att bara titta på, med eller utan brinnande blockljus och eld.


Jag måste in och rota i arkivboxen (min externa hårddisk) efter före-bilder på rummet. Från allra första början var det röd (JÄTTERÖD!) heltäckningsmatta, mörkt furutak & såklart furudörrar i detta rum när vi flyttade in, behöver jag berätta att det är lite skillnad på ljuset i rummet nu...?


Likes

Comments

Bloggen har många syften, och ett av dem är att samla fina minnen, som ett litet digitalt fotoalbum. Jag själv bläddrar faktiskt tillbaka då och då i arkivet för att minnas vad som hände för 1, 2 eller 3 år sedan. Eller också när vi renoverat något, för att se gamla bilder från innan renoveringen.


Därför kan det även komma denna typ av inlägg. Som kanske inte ser mycket ut för världen och dessutom är flera dagar "gammalt". Men jag gillar den stunden, utflykten eller vardagsmomentet, och vill gärna minnas tillbaka till den längre fram i livet.


Dessa bilder är från i onsdags, när jag & Mille åkte till pappa lagomt tills han slutade jobbet. Han tog oss med in i fikarummet, presenterade oss för sina kollegor sen for vi vidare för att äta lite lunch. Lillskrutten stod innanför dörren på cafét och hälsade gästerna välkomna med ett "hejhej", lekte tittut under bordet och ville helst hjälpa till bakom kassadisken, är han inte en liten charmör så säg.


Likes

Comments

Jag har sytt en liten vimpel till Milles rum. Det har liksom bara råkat blivit lite av ett "flyg-tema" inne i hans krypin.


Han har ju en klocka i form av ett flygplan, en hylla i form av ett moln (som jag snickrade ihop när han fortfarande låg i magen ) och den nya fondtapeten med flygmaskiner & luftballonger, och nu även lite flygande drakar & moln.


Jag suktar så efter denna sötnos (nedre bilden) till lilla lekpalatset också. Den skulle ju göra sig perfa bland det grå/vita flygtemat hos Milton.


Likes

Comments

Solen, snön & of course, mina killar, har gjort denna alla ♡-dag till något alldeles extra, och lite picknick på det.

Jag gillar att hela världen blir lite extra puttinuttiga idag, med hjärtan och rosor i varje hörn. Klart det ska finnas en dag för lite extra kärlek.


Vi tog en promenad på isen. Tanken var att vi skulle åka skoter dit, men Mille behövde ta sig en tupplur alldeles lagomt tills vi skulle ge oss iväg. Så ner med Mille i vagen, picknickorgen i pulkan och full fart framåt!


Skidspår runt hela sjön och en upplogad gångbana, bor vi inte med de bästa förutsättningarna så säg. Finns ingen plats i världen som jag trivs bättre på.


Och lite fika på vår sten. Det blir nog banne mig inte mer romantiskt än så!


Likes

Comments

Har haft en oslagbar start på alla ♡-dag!
Ledig dag med en glad fis i förstor munktröja och sockor. Snart är vårt stora ♡ hemma och vi packar picknick-korgen och tar skotern ut på sjön!


Likes

Comments

Dessa godingar överraskade mig med frukost på sängen imorse! Noga utvalda favoriter som Risen, Hönekaka & varm kakao, dom kan dom!


Och under dagen fyllde vi på huset med våra nära och kära. Blev galet bortskämd med presenter & hälsningar! Vill fylla huset oftare med kaffedrickande människor vi tycker om, fast de behöver såklart inte skämma bort mig varje gång med presenter, det får vara frivilligt ;)


Och nu längtar jag ihjäl mig till ännu en aktivitet i sommar, min älskade har bjudit med mig på självaste Maggio på självaste Dalhalla! Åh herregud vilken sommar vi har att se fram emot och ska skapa oss! ♡


Och hur avslutar vi födelsedagen?

Med en varsin pizza, lite mello i bakgrunden och en sovande, kalas-utmattad-härj-med-kusinerna-Mille bredvid oss i soffan. Helt perfekt.

Tack för 24-årskalaset, hälsningarna och tårtan!

Likes

Comments

Åh, jag är så nöjd våra inbjudningar. Löjligt nöjd. Några blev faktiskt helt färdiga igår, men får vänta med att postas tills hela samlingen är färdig. Våra personliga sigill gjorde sig bra som detalj på korten. Jag tänker inte visa de här ännu, de får hitta till sina ägare först.


Det är inte jättemånga bjudningar, men var kort tar sin tid, eftersom varje liten detalj är handgjord, utklippt eller limmad av mig och Jack.


Under process. Och vilket balsam för själen. Att avsätta tid i vardagen för att pyssla.


Likes

Comments

Är det någon gång man blir en vekling så är det när ens barn är sjukt. I föregår natt fick vi packa oss iväg till akuten, där fick vi jättebra hjälp (det känns ju dock alltid som en evig väntan på en akut, men vi fick ett rum där vi trängde ner oss alla 3 i sängen och kollade på Pippi mellan medicineringen) och åkte hem kl.03:40 med en sovande kille som då hade lite lättare att andas igen.


Bamse fick såklart också lite plåster och en ordentlig undersökning.

Igårkväll började det tjockna i luftvägarna igen, men precis innan amulanskillarna klev innanför dörren här hemma så hade Mille lyckats rensa upp ganska bra själv (behöver jag ge mer detaljer än att både han och jag fick duscha). Så de kom hit och undersökte honom, gav oss rådet att avvakta akuten men hålla koll på hans andning.

Nu håller vi tummarna för vår skrutt ♡

Likes

Comments