Header

Via Miltons dagis har vi en app där förskolan kan lägga ut bilder & info till föräldrarna. Så kul att få uppdatering & se hur bra lillfis har det om dagarna.

Här myser han med kusin Alva som går på samma dagis. Goa favvo-kusinerna som han tycker så mycket om.


Och så denna! De små husen på dagis där det sitter bilder på vår familj. Milton hade gått dit på en gång, pekat på bilden på oss allihop och sagt "titta, mamma & pappa". Hjärtat smälter ju!

Älskade lillfis, älskade familj ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bilder från en av promenaderna förra veckan. Det är ju nu hösten är som allra vackrast.


Så mycket fint i en & samma bild ☻♡

Alla som sitter inne och tjurar över att hösten kommit och att det bara är så dystert & mörkt borde masa sig ut. Ja menar, titta! Hela världen färgas ju av rött, gult & orange! Hur fint som helst.


Sen kan jag hålla med om att en regnig höstdag kan bli lite tröttsam. Men då får man mysa inne istället, med en brasa, levande ljus & under en filt. Framför TVn eller med tidning i knät.

Själv har jag börjar smyga fram lite julmagasin att bläddra i...

Man far ta vara på färgerna nu, för snart kommer november, då de flesta löven ramlat av och dagarna blir mörka, innan det vita guldet lägger sig för att ljusa upp lite. November blir innemys för hela slanten!

Likes

Comments

Ville ge något personligt till vår älskade pappa/fästman som fyllde år i veckan, så vi gjorde en tavla. Och glad blev han, minst sagt ♡

Likes

Comments


Jag har inlett ett samarbete med Twistshake.

Dessa flaskor är inte bara väldigt snygga i sina glada & klara färger, de är dessutom supersmidiga då man lätt kan få med sig både flaska & en liten burk att förvara välling, ersättning, bär eller vad man kan tänkas behöva bära med sig. Allt får plats i själva flaskan & tar därför inte mycke plats alls.

Just nu får du 20% på hela sortimentet hos Twistshake om du anger "inramadinrednings20" i kassan, gäller även reaprodukterna.

www.twistshake.com


Flaskorna har blivit väldigt populära och här är några av orsakerna:

Enkla sätt att förvara portioner, Minska förberedelsetiderna, Greppvänlighet för barnet, Tilltalande färger, Lösa upp klumparna som bildas i blandningen, Flaskor som håller värmen bättre!


Likes

Comments

Två par snyggskor till mina två snyggpôjker!

Tycker att de är så himla fina, både i maxi-modell & mini-modell. Älskar att detaljer som sömmarna, flärparna & resåren är lika, trots att de är från två helt olika märken.

Likes

Comments

Sovit som prinsessan på ärten & även fått en försmak av vintern denna helg.

Vi checkade in i lyxsviten på världens mysigaste hotell i Sälen i fredags, jag & min man. Helt underbar inredning, känsla & man kände sig riktigt bortskämd när man kom dit. De söta matchande tofflorna fick vi ta med oss hem, så himla gulliga & megavarma, bra till en fröslôrk som mig!

Varje rum i sviten var så mysigt inredd med noga utvalda detaljer. Dalahästarna kunde man såklart skymta i flera hörn.

Sötaste detaljerna, som man kunde finna lite överallt i rummet. Fanns även en fin bok i byrån där alla brudpar skrivit i som bott där, lyxsviten vi bodde i var även en populär bröllopsvit.

♕♛♡

När vi vaknade upp på lördagmorgon & öppnade dörren så möttes vi av stora flingor som föll ner från himlen & la sig som ett tunnt täcke. Nu får det gärna sila ner lite flingor här hemma också!

Så nöjd med helgen ♡

Likes

Comments

Ord kan inte beskriva vad tacksam jag är över min lilla familj ♡

Nu jäklar tar vi oss över alla hinder på vägen tillsammans. Vi mot världen ♡

Likes

Comments

Alltså hösten. I löv it! (för att försöka vara lite vitsig)
Det är så himla skön luft ute, och så vackert när färgerna börjar måla träden.

Vi bor alldeles intill en tjärn och man ser starkare färger växa fram för var dag som går & spegelbilden i vattnet blir helt fantastisk vindstilla dagar.


Dimman över tjärn en morgon under veckan.

Höstrutinen på kvällarna här hemma har blivit att tända brasa i kakelugnen, Jack kokar ihop kakao till oss (en "lyxigare" variant av O'boy), vi tänder ljus & myser ner oss under en filt i soffan. Hur kan man liksom inte älska hösten då?


Likes

Comments


Korsstygn. Här är mitt senaste verk. Ett rogivande pill på många sätt och vis!

Lille klåfinger/nyfikna gossen på nedersta bilden ska såklart alltid vara med där mamma är och utforska


Likes

Comments

Mina grabbar ♡

Det är en helnöjd kille som ligger & sussar sött i sin säng nu. Vi tog med honom ut till crossgropen tidigare idag, för där vankades tävling.För en 13-månaders kille är 20 brummande crossar rena drömmen, och för två föräldrar är hans reaktion och entusiasm rena rama balsamet för själen, iallafall för denna lilla familj ♡.


Likes

Comments