Header
View tracker

Får nypa mig i armen. Här sitter jag och bläddrar efter den rätta diamantringen. Har aldrig tidigare burit så dyrt smycke, men den ska få pryda mitt finger resten av livet ♡


Likes

Comments

I ett samarbete tillsammans med Twistshake.com så får ni 20% rabatt på ett helt köp om ni anger koden "inramadinrednings20" i kassan.


Smidigt med dessa "bägare" som även får plats inuti flaskan. Ett enkelt sätt att få med lite mellis.


Likes

Comments

Snart blir tanten ett år äldre & det är dags att publicera den årliga önskelistan. Förutom pengar & presentkort på IKEA (behöver köpa kuddar och LED-belsysning till rummet vi renoverar här hemma) så är det detta jag önskar materiellt just nu.


Barstol

Och ni mina älskade, närmst sörjande får gärna lägga ihop till en barstol (i just denna färg ;)) Denna fina Milton (otroligt vackert namn, som gjort för att bo hos oss!) skulle jag gärna placera hemma i vår bar, synd att den är så attans dyr bara.

Detta är iallafall listan på vad jag just nu skulle "behöva", väldigt mycket fokus på inredning nu, det blir så när man renoverar, då vill man ha nytt & fräscht!


Likes

Comments

Rustikt, lantligt & romantiskt, i määängder. Det är temat på vårt bröllop. Just det temat har jag drömt om att ha i mitt framtida bröllop sen flera år tillbaka, som jag t.ex minns tillbaka på i detta gamla inlägg det är så fint & passar oss så bra.

Jag har klickat hem lite material för att skapa olika dekorationer själv & även färdig pryttlar som öppnaren!

Dessa är de senaste köpen!


Denna är jag nog mest nöjd med av allt. En personlig sigillstämpel med min & Jacks bokstav i.

Malin ♡ Jack

Band som ska pryda inbjudningskort & bordsdekoration. Beställde även en matchande vimpel & bordsduk.


Och minns ni tagsen jag beställde? De ska lindas på natursnöre på detta viset, tror slutresultatet kommer bli tiptop!

Nu är även präst, make up & bröllopstårta bokat. Så skönt när "de större grejerna" börjar bli avbockade & klara, så man kan börja pyssla och ägna tid åt sånt här smått, och roliga D.I.Y, bröllopsattiraljer.


Likes

Comments

Vår finaste "tavla" här hemma.


Minnestavlan från Miltons allra första dagar i livet. Hans & mitt armband, armbandet som t.om ramlade av hans lilla lilla handled.


Minibodyn i storlek 50 (!!). Känns som det var typ igår som jag hängde ut de små minikläderna på klädstrecket och tyckte det kändes som nytvättade dockkläder.Nappen som han tuttade på de allra första dagarna, sen spottade han ut den och har sen dess aldrig velat tagit napp igen. Nu snuttas det isället med hans lilla Bamsebjörn!


Likes

Comments

Lite pryttlar till the big day, med stort B har ramlat ner i brevlådan.


Tags, som är tänkta att pryda inbjudingskorten.


Säcken köpte jag faktiskt för några år sedan. Har inte riktigt bestämt vad vi ska ha den till ännu, vi ska ha en annorlunda variant av "gästbok" så kort eller hälsningar kommer den nog inte användas till, men vi får se. Så himla ofattbart att den nu äntligen ska få användas!


Likes

Comments

Lite mörka bilder som är fotade nattetid. Men man ser ju ändå hur tjusig den nya kristallkronan gjorde sig i trappen!


Urtjusigt sken av prismorna!


Och lite längre ner i trappen står det fina lyktparet.


Likes

Comments

Miljön, Jack & lilla sovande fisen i vagnen, vackert x3 ♡ Lägg märke till dimman över sjön till höger, magiskt!


Lillgammal eller ej, jag fascineras av naturen när det ser ut såhär. Jag älskar vinter, när det äntligen blir riktig vinter.


När jag var mammaledig samma tid förra året, & var ute och gick med sovande Mille i vagnen en tidig förmiddag & vädret var likadant, med vacker himmel och dimma över hela sjön, så mötte jag en gubbe som berättade att älvorna dansade på isen, tycker att det lät så fint.


Likes

Comments

Igår fick jag & Jack denna fina bukett från min morfar & hans sambo Margareta.

"För att ni hade en tuff sommar 2016, men blickar nu istället framåt mot ett nytt, roligt & fantastiskt år som vi ser fram emot"


De är så goa! Och en så himla fin bukett!

Vi har så härliga människor kring oss som bryr sig om vår familj, som känner oss så väl och vill oss det bästa, det har vi verkligen fått bevisat för oss ♡

Likes

Comments

Vi är i renoveringstagen här hemma igen. Det pysslas och dolas faktiskt lite här och var. Vi har bl.a haft nattmålning i flera dagar på hela övervåningen, hur mysigt som helst att vara långlediga & kunna pyssla tillsammans långt in på småtimmarna när vårt lilla hjärta somnat.


Matsalen har också fått lite ändrat utseende, bl.a en liten men ack så tjusig detalj ~ spegeln. Även fönstret har vi renoverat, fast efter dessa bilder togs.


Likes

Comments