Ber så mycket om ursäkt till alla mina trogna följare för jag inte hann att blogga igår men hade så sjukt mycket i skolan. Just nu har jag håltimme i skolan så vi tog en mysig rundtur i bejmars bil och köpte en glass på donken som vi avnjöt på bryggaberget


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har precis gjort ett prov i psykologi och de var inte så påläst som jag hade behövt vara men de kändes som de gick bra ändå och gjorde mitt bästa ändå. Sitter just nu och slappnar av med lite kortspel för att kommer ner i varv.

Likes

Comments

Fick äran att se Jesper Solomon-Frisell åka på isen och göra de han älskar. Han sa att han var väldigt besviken på att j18 inte klarade kvalet till elit och därför åkte han av sig besvikelsen! Han även ta en bild på min lunch som är köpt på pasterian.


Likes

Comments

​Är just nu på Health Arena med klassen och imponeras verkligen av engagemanget som klassen visar jag blir imponerad av hur mycket dem ta i och visar att dem vill något med sin idrott. #flagom Vill också tilläga att jag fick chansen att träffa Khk j18 superstjärna Gabriel Olsson men han ville tyvärr inte medverka på en bild, men hälsade så gott till bloggen ändå. 

Likes

Comments