Vi lever i en värld full av lögner runtom oss. Det handlar om en fasad, ett skådespeleri som utspelar sig överallt. Men särskilt på finare ställen. Vi förstår inte att det är en fasad till en början tills vi får vara med inifrån någon av dessa personers liv.
Jag jobbade ett tag på ett jobb där det inte var okej att alls uttrycka känslor, mer än glädje och positivitet. För enligt chefen skulle en deppig och osocial person dra ner hela teamet.
Det var extremt jobbigt för mig, då jag verkligen försökte hålla glada miner. Vilket jag gjorde, var så trevlig mot alla och hälsade. Kunde umgås ibland men ibland släppte mitt leende och jag skojar inte eller överdriver när jag säger dethär, såfort jag slutade le och bara var jag. Var alla helt förbannade, dom frågade även flera gånger om jag var ledsen. Vilket jag inte var. Mitt ansiktsuttryck där, hade jag alltid gått runt med, bland mina närmaste, mina vänner och ingen har någonsin trott att jag var annat än ” neutral” men det tar tydligen den andra världen som ” deppig”.
Jag fick inte ens göra en kommentar om att ” oj fan vad det regnar”

” ap ap ap hörru du, det regnar men var glad att du är inomhus...”
överdrivet är inte heller så hälsosamt, mr dölj alla känslor med glädje så kommer du någonstans i livet. NOT

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallå hallå, många kommer tänka vad fan är detta för rubrik? Det här handlar alltså om människor som testar trosor....det får man ju egentligen inte göra men jag jobbade ett tag som butikssäljare ( det är även det yrket jag slängde bort ). Under min tid som butikssäljare såg jag hur folk tog de som en självklarhet att man ska få testa trosor/kalsonger för hur annars ska man veta storleken enligt dom själva. Hittade flera gånger en hög med trosor i provrummen och då förstår man ju vad som hänt där inne.
Hemskt. Ohygieniskt som fan. Ni som testar trosor, det är äckligt. Ni som köper trosor, ta det inte för givet att det inte legat någon fitta där i än.
Visste ni det här?

Likes

Comments

Allmänt/vardag

Hej allesammans! Jag vill ju egentligen inte ha inlägg med ursäkter på min blogg för det tycker jag blir en himla dålig stämning. Men jag har verkligen försökt hinna med att blogga men jobbet tar all min energi och tid just nu. Det är väldigt mycket där på den fronten. Och jag har en massa inlägg idéer och planering angående bloggen också men de får jag nämligen ta lite senare. Hoppas ni kan ha överseende med det här och ge mig en chans ändå. Jag lovar att det kommer upp ett inlägg eller fler inom kort. Ge det fram till imorgon kväll där. Så lovar jag att börja rulla in igen.
Fan det som gick så bra i början. Men det är nya tag och nya jobb projekt på gång. Får ju verkligen inte sova något heller. Inte sovit ordentligt på tre hela dagar faktiskt....helt sjukt. Är helt hyper av all kaffe på kontoret, och så, hinner inte varva ner efter jobbet eller sova. Det är ju vakna snabbt igen, nu måste jag in i duschen och som de ser ut nu blir de inte mer än 4 timmars sömn inatt heller. Illa illa. Bara man inte blir slutkörd. Men kämpar på!
Kämpa på ni också och make the money! Haha

Likes

Comments

Tankar/åsikter

När jag var yngre mådde jag dåligt för mitt underliv, jag vet inte hur många gånger jag satt framför spegeln naken och tittade i alla möjliga vinklar med tårar i ögonen. Jag hade nämligen läst på flashback och upptäckt den så kallade "porrfittan" som är enligt flashback det enda som är okej att ha. För enligt flashback skulle alla med synliga blygdläppar bli dumpade med en gång. Vilken bullshit, such a waste! Jag kan inte ens förstå att jag någonsin trott på internet trollarna flashback. Detta inlägg gör jag för alla som tänker över en sån obetydlig sak, jag vet att fler går eller har gått i samma tankar. Men det jag vill säga att det är så onödigt. Vissa har den så kallade porrfittorna och andra har inte det. Varje kille/människa som inte är oskuld/porrskadad vet om detta och låter det inte störa honom. Men självklart kan man ha preferenser kring vad som är finare, men har aldrig mött en man som verkar bry sig om utseendet där nere mer än själva personen i helhet, inte mina vänner heller. Det skulle vara väldigt stört t.om om det var en dealbreaker om allting funkar som det ska. .alla ser olika ut. Det är så vi är skapta. i like my little batman cave now haha.

Likes

Comments

Tankar/åsikter

Man måste ha mål att arbeta mot om man vill lyckas, så nu tänkte jag dela med mig av mina mål och saker jag vill ha gjort innan 2018 är slut.

1. Innan 2018 är slut vill jag ha rest utomlands minst en gång ensam. Exakt vart jag vågar åka helt ensam är inte bestämt. har ni något tips på ett resmål kanske? Men genom att resa själv blir man faktiskt mer självständig och att våga vara själv är viktigt. Att vara helt trygg i sig själv.

2. Följa min ekonomiska budget. Det är något jag verkligen måste göra annars kommer jag inte lyckas med mer än hälften av mina mål. Mitt mål är att spara hälften av min lön varje månad. Min budget plan får ni ta del av i ett annat inlägg om det skulle vara intressant.

3. Jag vill vara topp ett på mitt jobb. Kanske svårt att förstå vad det innebär när ni inte vet vilket yrke de handlar om men snart får ni veta det. Men jag kommer att lyckas och kämpa för det.

4. Jag ska bli lite mer egoistisk, det måste man nämligen om man vill komma någonstans. Skinn på näsan och prioriteringar och att inte låta någon köra över än

5. Skänka pengar till cancerfonden.

6. Äta mindre kött, jag är inte vegetarian och har inte funderat på att bli heltidsvegetarian. Men kött kan tydligen göra än antibiotika resistent och det är jag extremt rädd för.

7. Omringa mig med enbart människor som vill ha mig i deras liv och är bra för mig. tänker inte ta mer skit


Likes

Comments

jag gjorde det. Varje vecka i flera år. Men störde mig på att allting inte gick bort trots att man gjort rätt, och om man drog på samma ställe flera gånger så fick man utslag. Jag tröttnade på att behöva en dag innan jag skulle till jobbet vaxa för att det inte gick att göra samma dag då de oftast fastnade vax på överläppen som inte gick bort trots olja efteråt. Så utslag, överbliven vax på läppen, hår kvar, och att de gjorde ont var bara för mycket negativt. Och tid tog de också. Jag införskaffade mig veets ögonbrynstrimmer (funkar till allt ansiktshår) och den räddade mig verkligen. Allt hår går bort utan smärta och nu kan jag ta bort håret snabbt genom att köra den batteri drivna maskinen över allt ansiktshår på bara nån minut precis innan jag ska till jobbet. Den var inte dyr heller. Helt klart min lilla bebis nu

Likes

Comments

Tips

Jag fann denna primer och nu vet jag inte vad jag skulle göra utan den. Värt varenda krona. För den är helt underbar. Den tonar verkligen huden och lämnar huden helt utan synliga porer, rynkor och nästintill osynliga finnar.
Man skulle kunna använda primern utan foundation t.om, den är väldigt omtyckt. Kolla upp den vetja.

Likes

Comments

Allmänt/vardag

Är jag dålig på något så är det att spara pengar. Jag vet inte vart mina pengar försvinner..helt ärligt, trodde först att jag tjänade för lite men t.om nu när jag tjänar dubbelt så mycket som då har jag inte kunnat spara en enda krona. Så har förstått att det bara är mitt fel och inget annat.
Mitt mål är att spara halva min lön varje månad och följa en budget.
Har försökt tidigare men ändå inte lyckats av nå anledning. Men att ha satt upp en budget är nytt. Så från och med 26e januari börjar jag spara!
Har ni några spartips till mig? Ni kommer få följa min resa genom mitt sparande.

Pussar och kramar
Anonyma tjejen

Likes

Comments

Diskussioner

Det här är en av anledningarna till att jag tycker det är skönt att ha en anonym blogg. Jag kan berätta öppet och ärligt om sånt som jag varit med om. Utan att censurera. För jag hade inte varit bekväm med att alla i min omgivning får reda på det jag kommer berätta nu. Även om ingenting var mitt fel.
Jag tror även många tjejer kommer känna igen sig, kanske även killar?
Jag dejtade en kille ett tag, bestämde mig för att ha sex med honom. När vi började ha sex var allting bra. Men sen fick jag ont. Jag sa till han att jag har ont och att jag inte ”pallar mer” pga smärtan.
Men han slutade inte jucka över mig. Jag höjde rösten för trodde inte han hört mig....” JAG HAR ONT DET RÄCKER NU! ” men han fortsatte ignorera och fortsatte jucka...enda tills han själv kom.
Kände mig så kränkt. Jag gick därifrån och såg honom aldrig igen.

Ni som vill läsa det här pga titeln här kommer den historian;  Ett gäng helt främmande killar börjar följa efter mig, en av killarna börjar ropa efter mig. Jag vänder mig om och svarar att jag inte vill prata och att dom ska sluta följa efter. Han svarar ” oj vilken attityd” jag svarar honom att jag inte är intresserad varpå han blir helt förbannad. Han och hans gäng fortsatte att följa efter och den ena killen börjar komma mig allt närmare. Han petar mig i ryggen......jag blir helt frusen. Han säger att han och jag ska ha sex. Jag svarar att det ska vi absolut inte ha och ropar på hans vänner att ta deras vän långt ifrån mig. HAN BLIR MER AGGRESSIV och börjar skrika ” är jag inte tillräckligt sexig för dig eller va, din fitta.” Jag fortsätter gå och ber han droppa sin attityd. Han skriker efter mig ” jävla hora, din jävla feministfitta." Jag kommer aldrig glömma den händelsen, för innan det hade jag aldrig blivit så lite respekterad av någon helt okänd. Och vem var de som försökte ligga med vem här egentligen? Blir så trött.

Har även blivit sexuellt trakasserad av en tjej men mer om det i ett annat inlägg. Någon som har råkat ut för samma?

Likes

Comments

Tips

jag kommer inte bara ta upp dom vanligaste apparna utan dela med mig av lite ”mindre” kända appar jag använder.

Shim- Appen heter shim och är en app som ska hjälpa människor att se det som är positivt i ens liv. Det funkar som en online dagbok och det är alltså en digital ”sak” som pratar med än, ställer frågor och dokumenterar det man berättar. Självklart delas ingenting med andra om man inte själv ger appen tillgång till den funktionen.

gofrendly-
är en app för att hitta vänner. Appen är bara till för tjejer tyvärr. Hittills tycker jag inte att den funkat så jättebra, man måste verkligen ta alla intiativ till att starta konversationerna. Alla är väldigt passiva där. Tror det beror på att många tycker det är jobbigt att dom ens behöver ha en sån app. Men rekommenderar den ändå, det gäller att vara framåt själv. Någon annan som har den appen, vad tycker ni?

100 pics - är en app för underhållning. Man kan välja olika kategorier t.ex djur. Så dyker de upp en bild på något djur så ska man bokstavera vad det är för något på bilden. Och på så sätt samlar man poäng.Helt okej tidsfördrift..

P Tracker lite- är en app för att hålla koll på när man ska få sin mens, när man har ägglossning osv.

Jodel- anonym app där man kan lägga upp ”statusar” och se andras.

Snapchat- behöver jag ens säga något?

Instagram- ^^

Taxi Stockholm-
genom deras app slipper man ringa för att boka. Man bokar enkelt och snabbt via appen.

Kry-
läkarbesök via telefonen. Hur skönt är inte det!?

Likes

Comments