Jag sträcker mig ner för att plocka upp en propud, men fingrarna är ihopklibbade av fogskum! Jag öppnar munnen för att ropa på hjälp men frigolit dammet tar sig ner i luftvägarna och hindrar allt ljud! Jag springer förtvivlat ut på byggplatsen och viftar med armarna för att påkalla hjälp - men skvätter lila färg på alla runt omkring!

Det var kanske det tuffaste vi någonsin gjort men tack vare IF-Chalmers lyckades vi 5 båtbyggare nå vårt mål med livet i behåll! Vi lyckades avsluta vad vi påbörjat! Vi lyckades konstruera den flytande bilen Aston I för att hedra sektionen och allas vår gud - James Bond!!

Sen var dagen inne!! Med blod svett och tårar bars bilen genom staden Göteborg! Och det med ett enda syfte, att visa för chalmers 2500 nya studenter hur man vinner stort!!

Vi kommer fram till Göteborgs hjärta - Feskekörkan - och jeans byts mot speedos, t-shirts mot flytväst och solbrillor byts till strömlinjeformade simglasögon!!

Båten sjösattes och starten går!! Det var i heat nr 3 som vi direkt lyckades ta ledningen före våra hungriga konkurrenter!! Tack vare biceps, triceps och dyra paddlar orsakade vi tsunamiliknande svallvågor när vi plöjde förbi i kanalen. Det kanske egentligen inte är en bedrift att skryta om eftersom Paddan höll på att kapsejsa då hon sattes i gungning av våra flodvågor! Men att paddan var i nöd kunde vi i te tä ka på då - det fanns en seger som var allt för viktig att ta hem!! Men ja, för att plöja upp en kanal går det åt en del kraft och den hade vi förbrukat mot banans sista del!! När biceps och triceps var fyllda med mjölksyra var det bara vår förmågan att bita ihop under och över käke och få skiten gjord som gjorde att vi lyckades ta oss över mållinjen!! Vi segrade i heatet men missade finalen med 5 sek!

Det var i det ögonblicket vi funderade över våra liv! Vad vi skulle ta oss till när vi misslyckats med den mest självklara uppgift vi någonsin ställts inför - att vinna stort! Paddlarna sänktes, tårarna föll, och hjärtan brast itu! Men då hörde vi plötsligt en sång, en sång så varm och lila att vi än en gång började le!! Ramsor och applåder som än en gång påmint oss om att vi hittat hem!! En sektion vars kärlek fick våra lila hjärtan att banka igen <3

Maximus Vinicius

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I går var det dags för oss att visa våra skills på fotbollsplanen när vi hade fotbollsturneringen Inkastet. Kvällen innan hade vi haft heltidssittnigen, så det var en av allt för mycket alkohol sargad skara som stapplade in.

Det var drygt 12 lag som var med i turneringen och alla var på olika nivåer. Allt ifrån gäng där alla hade spelat fotboll i hela sina liv, till lag med personer som bara spelat fotboll i skolan. Stämningen var dock på topp i alla lag trots bakfyllan och även om det bara blev ett segrade lag, gick alla hem glada.

Någon vila blev det dock inte. Direkt efter Inkastet så skulle QVOP - Quiz, Vin, Ost och Poker - köra igång. Först lite vinprovning och ostsmakning. Förvånansvärt bra viner för att vara bland de billigare, men en riktig vinkännare hade inte hittat så mycket där. Smakar det ,så kostar det!

Efter lite musikquiz, startade kvällens höjdpunkt för de flesta - nämligen pokerturneringen. De allra flesta hade ändå hyfsad koll på spelet, så det blev ändå ett flyt från första början. Trots fula knep och galna chansningar, höll sig ändå några kvar i drygt fyra timmar! Jag var dock inte en bland dem....

I morgon ska vi ha sittning på en rullande spårvagn, så fortsätt läsa bloggen för att få reda på mer om det!

Likes

Comments

Hallåj!

Under den tionde dagen av mottagningen har många i klassen börjat bli riktigt förkylda men inget som stoppar oss flesta från att gå på charter-sittningen med QQ7 som var på kvällen.

Dagen började som vanligt med mattrep och sedan hade vi en del andra "lektioner" såsom datorintrodkution etc. Därefter var det äntligen dags för charter, många i klassen var extremt taggade och stod upp i slutet av föreläsningen dagen innan för att få biljett.


Kvällen började med en fördriv och därefter sittningen. Ni ser på bilden här nedan hur maten var... det var helt klart tur att man åt innan... :) Sittningen var allmänt stökig och vi låter bilderna visa hur kvällen var som självklart är tagna av I-bild. Efter sittningen var det dags för eftersläpp där kvällens grej absolut var att få plats så många som möjligt i en badring och sedan dansa i den.

Kvällens konstigaste kommentar: "Får man låna en navel, alltså att ta bodyshots ifrån" från en finsk person i parken utanför Vasa.

Kramar!! <3 <3

Likes

Comments

Hej igen!
Nu kommer ännu ett inlägg idag om dagens andra aktivitet nämligen laserdome.

Nyheter: Alla sex faddergrupper gav allt- blod svett och tårar för att nå till topp och vinna dagens laserdome. Än så länge vet jag inte vem det var som van, men återkommer om detta. En sak som dock är säker är att wild kids förlorade mot de andra tävlande i sin omgång, deras första förlust hittills i phadderkampen. Kvällen avslutades med grillad korv utanför laserdome men gött häng.

Mode input: Dagen outfit var då det lysande västarna med tillhörande färg. Måste ge en eloge till alla i de gröna lagen då grönt helt klart är höstens för till samma lila!

Hörs imorgon med fler uppdateringar om livet på mottagningen!
Kramar!! :)


Likes

Comments

Hej allihopa!

Välkomna till min nya blogg där jag tänker skriva om mottagningen på industriell ekonomi på Chalmers år 2017. Det har nu gått 8 dagar av mottagningen och jag kanske skriver mer om vad som har hänt hittills men först skall jag berätta om en av dagens händelser, nämligen insamlingen.

Efter mycket planerande kom alla phaddergrupper ut på stan med roliga idéer att samla pengar till årets välgörenhet, Naturskyddsföreningen. Pajkastning, bollkastning och kramar för välgörenhet var de mest populära. En del grupper tog energipåfyllning i form av kaffe under eftermiddagen när energin var på botten medan andra åt glass eller de sponsrade gummibjörnar. Alla trix användes för att få pengar idag, en fågel viskade i örat på mig att en vice rektor kan ha donerat till I:S insamling (privat ej med skolan, inga regler har brutits) dessutom ryktas det om att en person tagit ut 5500 till ett av phadderlagen medan de väntade vid en bankomat. 

Mode input: Ett stort NEJ till grädde i ansiktet till hösten!!!!

VI hörs snart igen! :) ps, mer bilder kommer i fortsättningen!

Likes

Comments