Hej jag har haft typ världens sämsta sommarlov det enda bra var att jag var i Italien med min pojkvän, men vi tjafsade ibland så det var dåligt och sen så var jag förkyld och hade halsfluss under hela resan... Ända sen jag kom hem har mina dagar varit bajs men kvällarna lite bättre, nu ska jag fortsätta ligga i sängen och bara ligga där hej då.
Ps. Vi har mycket körsbär och annat frukt och grönt nu så snart lär kylen vara överfull av körsbär vinbär gurkor tomater ärtskidor m.m.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Grillade förut med några av de bästa ❤ i love you guys❤❤❤😘


Alex, grill master


Har en allmän Yolo Teen Swag

Likes

Comments

Ska åka och möta Filip och Alex för ett bad sen kanske det blir grillning, börjar kl 1 imorgon då vi har klassens dag och ska till Liseberg. Får se om jag åker in lite tidigare för att kolla och pröva mina dröm marenas.
Update: inte meningen att det skulle bli duckface på bilden, skulle göra en pussmun haha.. 

Likes

Comments

Som vanligt varje år innan skolavslutning har våran skola en fotbollstunering. Klassen ska klä ut sig till något tema och spela fotboll. Man möter andra klasser tjejerna på tjejerna 10min först sen killarna mot killarna. Så en halvlek var. Att vara nia i denna turneringen är dåligt eftersom min klass har förlorat varje år, även detta... Haha men ändå. Möter en nio klass en sju klass börjar sjuorna med 2-0 möter vi en åtta klass börjar dom med 1-0 så det är lite orättvist ;) Det finns tre pris! Etta priset tvåa priset och bäst utklädnad! Jag vet tyvärr inte vem som vann åkte hem tidigare för visste att vi inte skulle vinna något. Min klass hade som vanligt för lite spelare. Massa killar som vill spela men Inge tjejer. Vi är 8 tjejer i min klass det behövs sju för att spela, iår var det tre som spelade jag, Lotta och Therese så min klass och 9A sattes ihop så vi var två klasser, ändå förlorade vi alla haha. Vi skulle klä ut oss till djur först sen var 9A soldater så målade sträck i ansiktet så blev en soldat istället haha.Likes

Comments

Börja med att åka upp till skolan och ta lite kort. Dit skulle bussar komma som skulle ta oss någonstans. Ingen visste vart förutom lärarna och föräldrarna. Även en bild på hur jag såg ut med min fina pojke( bild 1) och sista bilden är på hur min frisyr såg ut bakifrån.
Likes

Comments

En film från balen när vi dansade, och Jesper blev lyft av alla.

Likes

Comments

Glad att jag börjar tio... Helt slut! Men kul var det, pannkakor blev det till frukost ❤

Likes

Comments

Hade dock utsläppt hår till det. Hade spanska redovisning hon sa att den var jätte jätte bra! Hoppas på ett B nu!!! Ikväll blir det bal har städat huset och måste nu fixa mig! Inget mer bloggande idag tror jag men ni får massa bilder från balen absolut!👍 Ni får även bild på hur resten av dagarna i skolan ser ut, så chill!!!


Likes

Comments