Wiiiieeee, idag hade jag ett härligt möte med mysiga, trevliga Frida Farhman. Vi har planer för framtiden.

Jag ÄLSKAR verkligen att prata och insupa massa energi från duktiga kreativa tjejer. Jag blir så himla peppad. Mitt problem och som jag alltid har haft är att jag tror att ingenting är omöjligt,,, allt går om man vill. Därför tänker jag alltid mycket större än alla andra! Men det har oxå hjälpt mig med såna tankar o ideer då jag ändå har drivit egen butik i 8år med allt vad det innebär.


Jag tycker att allt som ingår i dom sociala bitarna är jäkligt spännande. Hur en bra bild kan sälja en vara mycket lättare än en dålig bild, hur info kan spridas via sociala medier och att liksom jobba med bild o form.

I dagens läge är det superviktigt, om man vill framåt, växa och skapa nya kontakter...


Frida va så himla gullig och mysig,, hon är en sån tjej som man direkt gillar. Funkar perfekt ihop med mig!!! Jag gillar skratt, pigg energi och ett drivande kretaivt tänk.

Kommer att bli en spännande H Ö S T


Jag har ju jobbat på världens kärleksfulla bröllop som jag njöt av varje sekund,,, så fort jag får en stund över så lovar jag att berätta mer.

Man är ju så galet blöt av svett precis hela tiden, så många jobb *bloggen* läggs undan tills svalare dagar! - tror ni att dom dagarna kommer, hmmmm....

Önskar er en lovely kväll och njut av livet.

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Kan vara svårt att få till när man har småbarn, jobb och massa annat som man VILL hinna med!

Men mitt i allt så kan man lägga en skön liten ansiktsmask, lera, kräm eller som jag testar idag - Servett mask! Det ger en liten avslappnande vardagslyx....

Det finns en uppsjö av olika masker så jag tänkte tipsa om några - Gobitar!

Denna blev dagens test mask,,,, fuktgivande.

Jag gillar allt som har med rengöring att göra, då ofta såna som stelnar så att man verkligen får dra väck allt orent i facet, känns så jäkla gutt att få väck massa kraffs.

Dessa ovan är leriga och bra! Plus att L:A brukets mask även är snygg att ha framme på toaletten!

Vad gillar ni, har du hittat någon favorit! Tipsa mig gärna!


Njut av kvällen =)

Gillar

Kommentarer

Fyllde hela 6år i veckan..... Jag kan knappt förstå, min lille lille plutt som va så liten och rynkig och låg som en liten knodd på mig och sög på mitt finger - har blivit 6år gammal...….


Måns-Melker och jag va och handlade till kalaset. Han fick välja helt själv vad han ville bjuda på och la ner dom kex m,m som han ville ha. Det blev Glass och Jordgubbstårta!
Stor Lycklig kille som skär tårtan själv!
Max provsmakar innan han har fått sin Tårta =)=) haha

Måns min fina fina pojk - som jag ÄLSKAR dig.....


Snart blir det några timmars jobb. Nästa vecka eller jaaa, veckan som kommer - då ska jag göra något SUPER-ROLIGT …. Wiiiiieeeee Berättar lite närmare och visar självklart bilder här sen!


Kram kram och njut av vädret och livet!

Gillar

Kommentarer